donderdag, april 11, 2024
HomeFotoRotary District 7030 Conferentie voor de 4e keer in Suriname

Rotary District 7030 Conferentie voor de 4e keer in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 apr – Voor de vierde keer wordt de Rotary District 7030 Conferentie in Suriname gehouden. De organisatie verwacht ruim driehonderd deelnemers wereldwijd. District Governor Waddy Sowma, op de foto gisteren aan het woord tijdens een persconferentie, zal zelf de conferentie leiden van 25 tot en met 28 april. Hij ziet erop toe dat clubs binnen zijn regio voldoen aan de ethische richtlijnen van de organisatie en meewerken aan sociale projecten.

Rotary is een internationale organisatie met 1.2 miljoen leden onderverdeeld in meer dan 35.000 clubs wereldwijd. Rotarians ontmoeten elkaar regelmatig voor vriendschap en informatieve programma’s en organiseren een grote verscheidenheid aan projecten om de gemeenschap te dienen.

De organisatie verwacht ruim driehonderd deelnemers vanuit de hele wereld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES