Lijk dat zondag langs Suriname rivier aanspoelde geïdentificeerd

3
Lijk dat zondag langs Suriname rivier aanspoelde geïdentificeerd

PARAMARIBO, 24 apr – Het lijk dat zondag langs de Suriname rivier aanspoelde, is door de familie geïdentificeerd. Het gaat om de 27-jarige Argill Paujali liet het Korps Politie Suriname vandaag weten. Op het lijk waren er bij de vondst geen documenten aangetroffen welke mogelijk zouden kunnen leiden tot identificatie.

De politie van het ressort Nieuwe Haven kreeg op zondag de melding dat er een lijk van een manspersoon was aangespoeld langs de Suriname rivier ter hoogte van de Mangrovestraat. Ter plaatse troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam aan, gekleed in een blauwe jeans lange broek en een zwarte mouwloze trui.

Er zijn geen tekenen van misdrijf aangetroffen op het levenloze lichaam. Daarom is het, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. Familie sterkte met het verlies van jullie zoon. Ouders blijf praten en luisteren naar jullie kinderen.
  Blijf het contact houden zodat jullie weten waar ze zijn en met wie zij zich bezig houden. De wereld is bar en boos.
  RIP


  Maak melding

 2. Heb je direct hulp nodig? Neem contact op met je huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost. Je kunt ook bij 113 zelfmoord preventie terecht voor een crisis-chat of crisis-telefoon via 0900 0113. Zelfmoord preventie programma. Lentis heeft een breed zelfmoord preventie

  Dit is wel in Nederland, weet niet of in Suriname zoiets bestaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.