Minister bezoekt Vaste Commissie van De Nationale Assemblee in Suriname

7
Minister bezoekt Vaste Commissie van De Nationale Assemblee in Suriname

PARAMARIBO, 22 apr – Minister Stuart Getrouw(l) van Justitie en Politie in Suriname, heeft deze week formeel kennis gemaakt met de Vaste Commissie van De Nationale Assemblee (DNA) belast met aangelegenheden van het ministerie. Daarbij is er van gedachten gewisseld over het beleid dat de minister wil gaan uitvoeren.

Hij deelde zijn inzichten met de parlementariƫrs Rossellie Cotino (m) en K. Mathoera (r) met betrekking tot onder meer: rechtsbescherming, veiligheid, corruptie, capaciteitsversterking, wetgeving, resocialisatie, motivatie van het personeel en verbetering van de interne en externe communicatie.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Er is maar een vraag van belang.
  Minister met welke middelen gaat u aan de slag? Garandeert u dat het jaar programma gerealiseerd kan worden of moet u saneren?

 2. doe eerst iets aan de luie, hoogmoedige corrupte kps-ers. en kijk ook welken bierbuiken de coupe test halen.
  en ga ook eens kijken hoe representatief de luchthaven is met criminelen die achter de koffercontroles staan te loeren wat in de koffers zitten.

 3. De misdaad zal blijven stijgen, ook onder deze paarse marionet. Ddb staat voor misdaad en is de misdaad zelve.

 4. waar is die notulist.
  of is het horen zien zwijgen en vergeten, want spreken is zilver en Roven is goud!

 5. De min ster zou zijn Eigen auto werkplaats moeten hebben met Eigen monteurs om de politie autos zelf te repareren en te onderhouden. De Japanse autos doen het langst mee. De Amerikaanse zijn minder goed. De mini ster hoeft dan geen tjoekoe te betalen aan derden. Ze kunnen de fietsenbanden van de politie ook plakken als ze een platte band hebben opgelopen.
  Het voorkomt manipulatie en corruptive met autos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.