Minister bezoekt Vaste Commissie van De Nationale Assemblee in Suriname

5
Minister bezoekt Vaste Commissie van De Nationale Assemblee in Suriname

PARAMARIBO, 22 apr – Minister Stuart Getrouw(l) van Justitie en Politie in Suriname, heeft deze week formeel kennis gemaakt met de Vaste Commissie van De Nationale Assemblee (DNA) belast met aangelegenheden van het ministerie. Daarbij is er van gedachten gewisseld over het beleid dat de minister wil gaan uitvoeren.

Hij deelde zijn inzichten met de parlementariërs Rossellie Cotino (m) en K. Mathoera (r) met betrekking tot onder meer: rechtsbescherming, veiligheid, corruptie, capaciteitsversterking, wetgeving, resocialisatie, motivatie van het personeel en verbetering van de interne en externe communicatie.

5 REACTIES

  1. Er is maar een vraag van belang.
    Minister met welke middelen gaat u aan de slag? Garandeert u dat het jaar programma gerealiseerd kan worden of moet u saneren?


    Maak melding

  2. De min ster zou zijn Eigen auto werkplaats moeten hebben met Eigen monteurs om de politie autos zelf te repareren en te onderhouden. De Japanse autos doen het langst mee. De Amerikaanse zijn minder goed. De mini ster hoeft dan geen tjoekoe te betalen aan derden. Ze kunnen de fietsenbanden van de politie ook plakken als ze een platte band hebben opgelopen.
    Het voorkomt manipulatie en corruptive met autos.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.