woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRacistische bewoners Duindorp blijven Surinaamse vrouw terroriseren

Racistische bewoners Duindorp blijven Surinaamse vrouw terroriseren

-

Does Travel - naar Suriname

DEN HAAG, 21 apr – De Surinaamse Marina Meubelman was afgelopen winter al slachtoffer van vernielingen en bedreiging in de Haagse wijk Duindorp. Deze week was het weer raak: Op de ramen van Marina is met een bijl ingehakt door buurtbewoners en ook haar auto is vernield. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Wat nu de aanleiding kan zijn voor de ernstige vernielingen zegt ze niet te weten. “Ik wil echt in vrede leven met de andere bewoners” zegt ze tegen de krant.

De ernstige agressie en vernielingen tegen allochtone mede-bewoners lijkt kenmerkend voor de buurt. Volgens de krant was een Marokkaanse familie in de wijk eerder deze week het slachtoffer van buurtbewoners. Na een uit de hand gelopen gewelddadige confrontatie tussen Duindorpers die zich ergerden aan de enorme trouwstoet van de dochter van het Marokkaanse gezin, gingen ook bij hen de ruiten in. In de dagen erna werd het huis van de familie bekogeld met eieren.

Voor beide incidenten is vooralsnog niemand aangehouden. De buurt in stadsdeel Scheveningen staat bekend om zijn afkeer van mensen buiten hun eigen kring, maar tot op heden is er vanuit de politiek nooit gereageerd op de situatie in Duindorp.

Foto(c) Algemeen Dagblad: auto van Marina is ook vernield. Meer foto’s en een uitgebreide reportage bij het Algemeen Dagblad.

UPDATE: De politiek is wakker! Burgemeester Krikke heeft een dringend beroep gedaan op alle mensen in Duindorp om elkaar met rust te laten en in elkaars waarde te laten. “Het is totaal idioot en onacceptabel dat mensen met een bijl het huis en de auto van anderen vernielen. Dit moet stoppen. Beheers je!” aldus Krikke. Ook de PvdA, Groep de Mos, de VVD en GroenLinks keuren dit af.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

65 REACTIES
 1. hoe kan je de bewoners van Duindorp kwalijk nemen door INTEELT hebben ze de herseninhoud van een mongool inclusief de bestuurders van Duindorp.


  Maak melding
 2. @Redskin
  Wat is je punt?
  Moeten Surinamers in Nederland racisme pikken, omdat er in Suriname racisme bestaat?

  Hopelijk heeft deze mevrouw niet meegestemd op PVV, want Duindorp is een bolwerk van PVVers.


  Maak melding
 3. Wie kaatst, kan de bal verwachten, zegt het spreekwoord. Er zijn nog veel meer spreekwoorden; de druppel die de emmer laat overlopen, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet, wie niet horen wil moet maar voelen en wie zijn gat brandt moet op de blaren zitten om er maar een paar te noemen.


  Maak melding
 4. @ darasingh
  Over inteelt gesproken. Ga even na wat u zelf zegt. U discrimineert hier de Mongolen en indirect de mensen met het Down-syndroom.


  Maak melding
 5. Darasingh,
  Jij mag je niet eens meten met een mens die verstandelijk gehandicapten is ,die zijn slimmer dan jij ,toen het verstand uitgedeeld werd stond jij achter in de rij ,lampekap


  Maak melding
 6. Het is hier belangrijker om te praten over hoe we dit kunnen oplossen. Dan elkaar de vinger te wijzen. Ze heeft er meer aan.
  Vinden jullie niet.


  Maak melding
 7. Dit is maar het begin,hoe kan j van de duivel verwachten dat hij van aard veranderd,de schijn ophouden kunnen zij als de besten,hoeveel volkeren hebben zij in het verleden bijna uitgeroeid,moorden, verkrachten,martelen,liegen,hoe krijg jij zoiets uit j DNA,het aard van het beestje,ze hebben allemaal de kenmerken van een varken,de alles vreter probeer dat maar te veranderen ,succes Suris in het land van de varkenskoppen


  Maak melding
 8. Ray, Koos enz waar blijft jullie commentaar?

  Grontapu na asi tere. Die duivels discrimineren niet op het haartype, maar op de huidskleur.


  Maak melding
 9. Crimi’s zijn er in alle soorten en maten

  21 april 2018 at 18:54

  Ray, Koos enz waar blijft jullie commentaar?

  Grontapu na asi tere. Die duivels discrimineren niet op het haartype, maar op de huidskleur.

  ==============================

  Het is algemeen bekend dat de Haagse politiekorps uit racisten bestaat. Daar zijn onderzoeken naar gedaan. Helaas is deze mevrouw de dupe van.


  Maak melding
 10. STAAT AL JAREN VAST DAT MENSEN IN DUINDORP RACISTISCH ZIJN. GELUKKIG NIET IEDEREEN.
  WELKE AUTOCHTOON HAALT HET IN ZIJN HOOFD OM DAAR TE WONEN.
  LAAT DE RACISTEN DAAR BRANDEN EN GAAR KOKEN IN HUN EIGEN HAAT . ZE VERDIENEN 1 ERE PLAATS…. NAAST DE DUIVEL.


  Maak melding
 11. zo zie je maar hoe agressief de blanken in duindorp zijn.ze spelen voor god.todat ze de verkeerde tegen komen.dan is het te laat.En dan zeggen,ik had nooit gedacht dat het zo erg zou aflopen.Wat je vaak achteraf hoort.
  DUINDORP GA MAAR DOOR ZO,WAT EEN SHIT LEVEN HEBBEN JULLIE DAAR IN DUINDORP.
  PROBEER HET EENS IN DE SCHILDERSWIJK WAAR AL DIE MARROKANEN EN TURKEN EN SURINAMERS WONEN,DAN ZAL JE GAAN SCHIJTEN.WEES BLIJ DAT JE IN DUINDORP WOONT.EN ALS JE LEF HEBT MAAK JE BEKEND MET FOTO EN JE NAAM.ALS JE ZO STOER DOET.MAAR NEE JULLIE ZIJN LAFAARDS.EEN VROUW AANVALLEN MIETJES.


  Maak melding
 12. Den Haaag noet voorbeeld volgen van Rotterdam. In de bolwerken van Turken en Marokkanen in Rotterdam-Zuid stopt de gemeente hardhandig blanken erin en zet een verbod op Turken/Marokkanen om in deze wijken te komen. Gemeente Den Haag moet ditzelfde beleid toepasseen op dit bolwerk van de blanke Tokkies in Den Haag: geen huizen toekennen aan blanken en hardhandig allochtonen erin!


  Maak melding
 13. Het is mooi geweest met al doe exotische varianten in Den Haag. Tijd om onze wijken te heroveren. Een Suriname waar dorpen gedomineerd zou worden door blanke mensen zou ook niet acceptabel zijn. Als het 1 land waar racisme hoogtij viert dan is het Suriname wel.


  Maak melding
 14. Buro meld discriminatie doet er ook geen moer aan .
  Ze horen je verhaal aan en ze zijn klaar met jou.hindoestanen wees opgepast in Denhaag!


  Maak melding
 15. Duindorp is een uitbreidingswijk van Scheveningen. Het ligt nog al geïsoleerd van de rest van Den Haag. Net als de Schilderswijk vroeger was, is Duindorp een arbeiderswijk. In de Schilderswijk zijn de autochtonen geleidelijk aan weggepest door de migranten. Weinig autochtone Nederlanders die daar nu nog willen wonen.

  In Duindorp wil men dat niet laten gebeuren en daarom jagen ze iedereen weg die hen niet bevalt. Het is niet goed te praten, maar Scheveningers zijn vissers en dat zijn geen mietjes. Ze zijn van niemand bang. Als ze iets niet willen dan gebeurt het niet. Dat de ene migrant de andere niet is dat maakt niet uit. Ze laten hun buurt niet afpakken door buitenlanders.

  Vriend Parbo schreef naar aanleiding van de beroving van Nederlandse toeristen: “Blanke hollanders zijn niet welkom in Suriname.” In Duindorp zeggen ze: “Niet Nederlanders zijn niet welkom in Duindorp”.


  Maak melding
 16. Beste mensen,
  Kijk hier eens hoe de marrokanen ,de bewoners van duindorp klappen geeft.Kijk eens opeens durven ze niets meer.Maar de Surinaamse vrouw aanvallen thuis,omdat ze alleen kunnen ze wel.
  petje af voor de marrokanen,deze gasten hebben eenheid.zo leer je duindorpers een lesje.
  kijk op het filmpje hoe de blanke op de grond word gesmeten en een kopstoot krijgt van de marrokanen.
  de blanken durven niks meer,omdat ze zien dat er een grote marrokaanse menigte is.zo zie je maar hoe de blanke alleen maar zwakke personen aanvallen.

  https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/28605-trouwfeest-loopt-uit-op-vechtpartij


  Maak melding
 17. Niet alleen de schildersbuurt is over genomen door allochtonen maar ook de transvaalkwartier, zorgvliet, laakkwartier, groente-fruitmarkt, rustenburg, moerwijk en nog veel meer delen in Den Haag.

  Wij inwoners van de Den Haag voelen ons een minderheid in de stad. En daarom zeg ik eruit met die zooi.


  Maak melding
 18. Tsss, gelukkig woon ik in Brabant in een mensvriendelijke buurt . Degene die bij mij binnekomen in huis zijn mijn kids , mijn overbuurvrouw/ man , de rest is heel vriendelijk groetend . Visites houden niks voor mij , van visites houden krijg je veel problemen , ik woon al meer dan 40 jaren in Brabant, geen problemen met mensen, mensen .. als je het op zoekt dan krijg je het .


  Maak melding
 19. Waar blijven de reacties van de hindustaanse waterkant racisten. Ze zitten nu zeker met schaamrood te balen dat hun soort toch niet zo geaccepteerd zoals ze hadden gehoopt.

  Domme ira waar ben je ezel?


  Maak melding
 20. Voor de mensen die niet kunnen lezen de mevrouw heeft Marina Meubelman……, staat gewoon in de openingszin…dat is niet bepaald een hindoestaanse naam….volgensmij is deze mevrouw indiaans….maar dat is eigenlijk niet van belang wie wat is!! Het feit dat Suris nu op elkaar afgeven….geeft aan dat racisme onder de Suris eigenlijk groter is dan wat de blanken doen!!!


  Maak melding
 21. het lijkt de ku Kukx clan wel. als ik die mevrouw was ,zou ik maar ga verhuizen .de politie doet ook niets dus waarschijnlijk keuren ze dat gedrag goed .


  Maak melding
 22. Alle grote steden in Nederland, de EU zijn ingenomen door Allochtonen en dit heeft er ook toe geleid dat dit de oorspronkelijke inwoners niet lekker zit. De integratie verloopt niet zoals de overheden dachten dat het zou verlopen, nl dat de nieuwkomers de Nederlandse of EU blanke dominate cultuur, zeden en gewoonten, taal en zou in nemen. De nieuwkomers houden zich aan hun eigen zeden en gewoonten, klederdracht, geloof, kregen moskeeën, willen hun eigen taal behouden, hun eigen feesten, scholen, enz. Het gaat zelf zo ver dat moskeeën uit de thuislanden het voor het zeggen hebben in deze moskeeën in de EU. Hetzelfde kan gezegd worden dat overheden uit deze landen zaken kunnen bepalen voor deze nieuwe eu-burgers, enz. Voor militaire dienstplicht moeten Turken en Marokkaanse jongens als ze 18 jaar zijn in het leger van hun thuislanden. Zelf tijdens verkiezingen als deze nieuwkomers moeten stemmen voor hun thuisland is de spanning heel groot.

  Aan de andere kant zijn de autochtonen woedend op deze nieuwkomers, omdat ze vinden dat ze te veel gebruik maken van de sociale voorzieningen van de EU, in de (zware)criminaliteit zitten, niet integreren, hun cultuur, zeden, gewoonten, hoofddoeken, gescheiden zwemmen van jongen/mannen en meisjes/vrouwen, taal behouden, hun nationaliteit behouden, omdat de Turkse of Marokkaanse nationaliteit ze altijd hebben. Rechtse partijen zoals van Glimmerveen, Janmaat, Pim Fortuyn, Geert Wilders enz maken hiervan gebruik om de autochtone arbeiders ea achter zich te krijgen en vaak met succes.

  Zowel in de hele EU, oa Nederland is men niet blij met zo een vloedgolf van zoveel allochtonen. Ook het extreme jihad speelt hier een rol in.

  Het blijft een moeilijk thema, maar er is geen weg meer terug, vooral hoe veel van de allochtonen die nu in de EU wonen in de EU zijn geboren, dubbele nationaliteiten hebben en niet van hun zeden en gewoonten, cultuur, geloof afstappen. Rotterdam was zo goed een allochtone stad geworden, maar naar het streven om overal in de oude arbeidersbuurten, oude wijken door de aanpak van dure nieuwbouw woningen neer te zetten, worden de oorspronkelijke bewoners en mensen met geld weer in deze gebieden terug gebracht. De grote in Nederland waren in de jaren 60, 70 PVDA steden, hebben zij dit verloren aan andere stromingen zoals D66, Groenlinks, SP, VVD en Rechtse politieke Partijen. In Rotterdam was dat heel duidelijk merkbaar tijdens de periode van Pim Fortuyn, waar nu zijn partij een stevige vinger in de pap heeft.

  De Allochtonen zullen als ze willen of niet rekening moeten houden dat de Allochtonen niet meer uit Nederland/EU weg zullen gaan, vaak zijn velen hier zelf geboren. Als ze tegen mij zouden zeggen rot op naar je land, zeg ik: ik ga wel weg naar mijn land, maar ik neem wel al mijn zand mee? Al het zand dat Nederland heet is van Suriname en is door het zuidwestenwind en het zeewater hier naar toe gekomen. Ze zeggen dan, jij mag wel blijven, maar die anderen die dat niet weten, moeten wel terug naar hun land.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 23. De Autochtonen zullen als ze willen of niet rekening moeten houden dat de Allochtonen niet meer uit Nederland/EU weg zullen gaan, vaak zijn velen hier zelf geboren. Als ze tegen mij (zouden) zeggen rot op naar je land, zeg ik: ik ga wel weg naar mijn land, maar ik neem wel al mijn zand mee. Jouw zand? ja!, zeg ik, al het zand dat Nederland heet is van Suriname en is door de zuidwestenwind en het zeewater hier naar toe gekomen, dat wist je niet hé? Ze zeggen dan tegen mij, jij mag wel blijven, maar die anderen die dat niet weten, moeten wel terug naar hun land.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 24. @ Passant: Hoe kom je aan die onzin dat het Nederlandse zand van Suriname komt? Het zand in de Noordzee komt van de erosie van vooral de Alpen en is meegevoerd door de grote rivieren zoals de Rijn, Maas en Schelde. Wat jij zegt is fysiek onmogelijk. Zandkorrels zijn geen palingen die de oceaan overzwemmen. Langs Suriname vloeit de Guyanastroom die modder uit de Amazone brengt, niet zand weghaalt.

  Wat die allochtonen betreft, er is een theorie dat de grootschalige migratie is bedoeld om het nationalisme in de Europese landen uit te roeien en van de Europeanen één homogeen volk te maken.
  De Europese elite die geacht wordt hier achter te zitten had de gedachte dat de nieuwelingen zich met de oorspronkelijke bevolking zouden mengen waardoor een nieuw Europees ras zou ontstaan zonder binding met een bepaalde natie.

  Dat bleek dus een fatale vergissing, moslims willen alleen met moslims, hindoe´s alleen met hindoe´s, Turken blijven Turk en willen alleen met Turken en Marokkanen blijven Marokkanen en willen alleen met Marokkanen en Chinezen blijven Chinezen en China is hun eeuwige vaderland.
  Er ontstaan ook wel wat gemengde relaties, zie Jesse Klaver en de voetballer van Persie, maar dat zijn uitzonderingen. Afro Surinamers doen het misschien in dat opzicht nog het best.

  Het gevolg is een scheiding tussen autochtoon, welvarend, en allochtoon, arm, want bijna voor de helft in de bijstand. Asielmigratie leidt tot steeds meer bijstandsafhankelijken waardoor uiteindelijk zowel het draagvlak voor migratie alsmede de verzorgingsstaat instort. Raadt eens wie daar het eerste slachtoffer van zullen worden!

  Waarom denk je dat men in Nederland straks tot het 70e jaar moet werken voordat je met pensioen kunt gaan? Het wordt niet leuker in Nederland.


  Maak melding
 25. Rustig aan Holbewoner, maak mij niet boos, anders neem ik al mijn zand mee. Want als ik boos ben, moet je weer in je hol gaan wonen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 26. Waarin onderscheidt dit buurtgeweld zich van die in Amsterdamse wijken als Slotervaart, Bos en Lommer, wijken in Rotterdam op Zuid, in Utrecht Zuilen en Kanaleneiland, Almere, Leiden, Gouda, Ede, Zaandam, Helmond, Eindhoven, Venlo, Tilburg, etc. dat het hier wel aandacht krijg. Als blanke zijnde ben je in die wijken ook niet veilig.


  Maak melding
 27. hallo,
  als de buitenlanders weg moeten,wat gebeurt er dan met die hollandse vrouwen want de hollandse man is liever homo of rukker hahahaa ,dus daarom die haat ai ai.


  Maak melding
 28. Als je naar de geschiedenis kijkt, zie je dat vele mensen m/v die (vaak) de naakte waarheid zeiden ook ter dood werden gebracht. Achteraf kreeg men veel waardering, respect voor hun en woorden, geschriften, daden offers et cetera, et cetera veel gelezen en doorgegeven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 29. @ North Side

  Inderdaad al die wijken wat je opsomt wonen er veel allochtonen, maar niet alle allochtonen
  die daar wonen zijn Surinamers laat dat even tot je doordringen ! En voor de goede orde niet
  allochtonen zijn slecht, dat is het ook bij autotonen. Jij bent zeker een z.g supporter van Ado Den haag ?? De meeste allochtonen doen het werk waar jullie er niks voor voelen, en vaak nog onder betaald ook ! Dus jij moet niet zo hoog van de toren blazen zou ik zeggen, ik weet niet hoe oud je bent
  maar jou soortgenoten hebben hele dorpen in Indonesie uitgemoord. ( Jan pieterzoon Coen. )
  Maar jullie beschouwen hem als een oorlogsheld, terwijl hij hele dorpen plunderde om zijn eigen belang ( om specerijen kruidnagels noot muskaat zwarte pepers etc etc. )
  Erger nog ; hij vermoorde deze mensen bij bosje nadat hij ze liet verkrachten door zijn manschappen !! Verder ga ik er niet op in, zonde van mijn kostbare tijd om jou alles uit te leggen.
  Maar nog een ding te leren, niet alle zwarten om je heen zijn Surinamers ; en voortaan eerst even verder denken als je over discriminatie wil schrijven. ( Zuid Africa hebben jou soortgenoten ook naar zijn moer geholpen door daar de baas te gaan spelen ) Eigenlijk moesten de zwarten jou soortgenoten moeten doodknuppelen, van daar dat Bouterse een hekel aan jullie hebben !
  En dat is bij nader inzien heel goed ook, de goeie daar gelaten !!!!!

  sari tori ( triest )

  Jacko


  Maak melding
 30. Laat je niet bang maken door de stelletjes kaaskoppen…..ik werd zelf door een stelletjes blanke racisten moeilijk gemaakt in een wijk. Heb verborgen mini camera geïnstalleerd……weten wie het zijn…..zelf aan pakken die handel…… politie nooit bij halen… Ze beschermen hun eigen soort….


  Maak melding
 31. Alle opmerkingen zijn hier buitensporig. Dit gaat over die mevrouw met anti zwarte pieten foto op haar raam. Moet kunnen. Maar mag iemand in de schilderswijk dan ook een anti islam poster ophangen. Of zegt dan iedereen hier eigen schuld als je vermoord wordt ? Je moet nadenken. Surinaamse mensen hebben niets te klagen hier in Nederland. Stop deze haat onzin op dit forum…..gedraag je.


  Maak melding
 32. @Rebel
  Ik woon ook in Brabant maar ik leef tussen twee jaloerse blanke dorpse roddelaars. Zij lieten hun kinderen hun vuile werk opknappen. Mijn auto, kleine deukjes, plantjes uit mijn tuin, vernieling van mijn poort. Ik meld wel alles aan de politie. Ik leef mijn leven, deel mijn eten, drinken en zorgen echt niet met zulke hypocrieten. Heb geprobeerd. Laatst groette een van die buurmannen, die vrouw heeft dagen tegen hem geschreeuwd.
  Het komt overal voor. Het wordt ook erger.
  Eerst was het tegen moslims maar een doorsnee Nederlander kent het verschil niet tussen zwart en bruin, moslim of Jood. Ook als je een accent hebt als blanke dan ben je anders.
  Bekrompenheid afleren kan nog eeuwen duren


  Maak melding
 33. De nazaten van Wicky de Vicking zijn aan wal gekomen in duindorp en daar zitten ze al enkele honderden jaren.
  Wippen met elkaar.
  Maken nu en dan een nieuwe dorpeling met elkaar.Met oud en nieuw een brandje waarbij scheveningen bijna platgebrand wordt…de rest van NL.kijkt ernaar en lacht erom.De moeite niet waard om je druk te maken om dat incest gebroed.
  Kortom ze doen alles met elkaar.
  Je bent dan toch niet goed in je plaat om daartussen te gaan wonen .
  Ze gaan je niet wegjagen maar ze gaan je roosteren want barbeque is 1 van hun weinige hobby’s…en de bakrapolitie gaat echt echt geen flikker doen.
  Dus verdwijn uit hun dorp want ze houden alleen maar van wit en blond.


  Maak melding
 34. Myn conclussie: als ht gaat om die vrouw op die foto dan is ht omdat ze donker n lelyk dik is.teveel bamie mt cola.ht is alom bekend dat lichtgetinte n knappe vrouwen bevoorrecht worden dus beter geaccepteerd.ze hft 2 opties.
  1 eentje neerknallen om d anderen af te schrikken n om de autoriteiten wakker te schudden.
  2 of ze moet met ht hoogste spoed verhuizen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES