Minister Sport en Jeugdzaken brengt oriëntatiebezoeken binnen departement

2
Minister Sport en Jeugdzaken brengt oriëntatiebezoeken binnen departement

PARAMARIBO, 20 apr – Minister Lalinie Gopal(l) van Sport en Jeugdzaken in Suriname, heeft zich de afgelopen dagen georiënteerd op verschillende afdelingen. Ze heeft een rondleiding gehad op de onder-directoraten Jeugdcentra, Sportaccommodaties & Ruimten, Recreatie & Sport (R&S) en Onderzoek, Informatie & Kadervorming (OIK).

Naast de rondleiding heeft de bewindsvrouw ook kort het personeel toegesproken. Ze heeft zich laten informeren over de uitdagingen waar het personeel voor staat en de omstandigheden waaronder de werkzaamheden worden verricht.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.