Verdachten in Surinaamse drugsvliegtuigzaak vrijgelaten

18
Eigenaar rijstbedrijf eerder in verband gebracht met drugs

PARAMARIBO, 19 apr – drie verdachten in de zaak rond het drugsvliegtuig van Saramacca, zijn vrijgelaten. Het betreft drie arbeiders van het bedrijf van Radj Oedit waar het vliegveld bij hoort, waar het toestel een noodlanding maakte. Volgens advocaat Arjan Ramlakhan heeft de rechter-commissaris verdere opsluiting geweigerd. Daarmee is een verzoek van het Openbaar Ministerie om de mannen nog dertig dagen vast te houden, van de hand gewezen.

De drie mannen blijven erbij dat ze onschuldig zijn. Ramlakhan zegt tegenover de Times of Suriname dat zijn cliënten van begin af aan hebben aangegeven dat ze niet betrokken zijn. Ze waren wel aanwezig toen de politie arriveerde na de landing. In totaal werden vijf arbeiders aangehouden. Nu zijn allen weer op vrije voeten. Oedit zelf wordt nog als verdachte aangemerkt, maar vertoeft in Nederland.

De ondernemer zegt eveneens onschuldig te zijn. Hij wil zo snel mogelijk naar Suriname om zijn onschuld te bewijzen. Volgens de ondernemer heeft hij veel schade geleden door het hele geval. Zijn padieveld is lange tijd afgesloten geweest, waardoor de oogst niet door kon gaan. De arbeiders zeggen overrompeld te zijn door de actie van de politie. Ze waren bezig met de dagelijkse werkzaamheden toen het toestel arriveerde en kort daarna de politie.

18 REACTIES

 1. Misdadiger zijn loont in dit land waar de onberechte moordenaar. drugs veroordeelde, staatskasrover, de dwaas bouta regeert. Kondre klarie. Ndper’ s zijn de ware oorzaak van deze zeer besmettelijke misdaadvloek met de naam ddb/didibri en verderver van de natie.


  Maak melding

 2. Oedit, wil zo snel mogelijk naar Suriname om zijn onschuld te bewijzen, natuurlijk zal hij ontkennen schuldig te zijn net als zijn arbeiders, hij kan beter amnestie aanvragen voor iets wat hij volgens zijn zeggen niets van af weet net als zijn grote vriend DDB, dat heeft gedaan, criminelen aan de top


  Maak melding

 3. Gelukkig is de mens
  die zijn vertrouwen op de Here stelt
  en die zich niet wendt tot trotse mensen of leugenaars. ( Ndper’s hebben de dwaas bout als afgod ).
  Here, mijn God,
  uw wonderen zijn ontelbaar,
  uw zorg voor ons is groot.
  Niets is met U te vergelijken.
  Als ik over uw wonderen en zorgen zou willen vertellen,
  zou ik niet weten waar ik moest beginnen.
  Het gaat U niet om offers of geschenken,
  U vraagt niet om brandoffers
  of offers om zonden weg te nemen.
  Voor U telt mijn gehoorzaamheid.
  Uw wet is mijn leven.’
  Ik vertel de blijde boodschap
  van uw liefde en rechtvaardigheid
  in de samenkomsten.
  U weet Here, dat ik niet zal nalaten
  over U te spreken.
  Ik verzwijg uw rechtvaardigheid niet
  en spreek over uw trouw en bewaring.
  Aan grote groepen mensen vertel ik
  over uw goedheid en liefde en waarheid.
  Laat mij ruimschoots delen
  in uw medelijden.
  Laten uw goedheid en waarheid
  mij voortdurend beschermen.
  Want er komen talloze rampen over mij heen,
  mijn zonden overweldigen mij
  en ik weet er geen raad mee.
  Het zijn er zoveel,
  de moed zakt mij in de schoenen.
  Here, wilt U mij redden?
  Haast U en help mij, Here!
  Laten zij die mij naar het leven staan,
  zich diep schamen en afdruipen.
  Laten zij die mij in het ongeluk willen storten,
  terugdeinzen en belachelijk worden gemaakt.
  Laten zij die mij uitlachen
  met stomheid geslagen worden.
  Laten alle mensen die U zoeken
  over U jubelen
  en grote blijdschap over U hebben.
  Laat ieder die uw zorg ervaart zeggen:
  ‘De Here is groot!’
  Al bezit ik niets
  en zit ik diep in de ellende,
  toch denkt de Here aan mij.
  Mijn God,
  U bent mijn helper en bevrijder.
  Kom snel, mijn God

  Bevrijdt het land van de leugenaars die regeren.


  Maak melding

 4. Wij wisten allang dat dit alles een opgzette zaak was van bouta om ons op 1 of ander dwaalspoor te brengen.Belachelijk trouwens dat de politie niet weet hoe zijn taak te doen want ze durven niks tegen de drugmaffia boss bouta te beginnen.
  Eis van de staat Oedit dat bouta op zijn handen en voeten moet kruipen om vergiffenis te vragen door je naam door het slijk te halen.Bouta heeft het eerder gedaan hij weet hoe het moet .Hij moet alleen maar te zeggen..Oedit vergeef me,mi begi…


  Maak melding

 5. Als Erdogan van Turkije van iemand af wil,zegt hij dat zijn tegenstanders een Gulen aanhanger is vliegen de personen in de kortste keren de gevangenis in.
  Misschien zag de pikin ingi boi of een naaste van hem een bedreiging in Oedit.Dan is Oedit bekladden met drugs handel makkelijk gedaan gezien dat de hele omgeving van de ingi boi in dat spul doet.


  Maak melding

 6. RAY zou je dit ook schrijven als het een zwarte man was? Alle coke handel is van hindoestaanse afkomst. Soms is de waarheid hard! Het is jou soort dat rijker wordt op dit moment over de rug van arme mensen denk daar maar eens aan. En je begint een beetje zielig te worden.


  Maak melding

 7. @Redskin
  Natuurlijk zou ik opkomen voor een zwarte mens die onschuldig is.Ik kom niet hier om. de zwarte mens te kruisigen gewoon omdat ze zwart zijn.
  En nu van de hindostanen..wij kunnen niks aan je gedrag doen als je ouders je opgevoed hebben. met het idee dat hindostanen aan drugs doen.
  Je kan de mens uit de bos halen maar het bos uit de mens…ho maar…
  Ga verder met je gelul meer dan medelijden met jou heb ik niet..


  Maak melding

 8. Dit gaat nergens over iedereen die het maar wil is zich openlijk aan het verrijken met drugshandel groot en klein, onder supervisie van het hoogste gezag. Dat is al jaren zo en ook zo blijven De DEA staat erbij en kijkt ernaar.


  Maak melding

 9. Het verbaast mij niet als jij weet wie die gasten zijn,en aan welke politieke partij de rechters gelieerd zijn,het gehele rechterlijke macht moet ontbonden worden,en de PG moet ook een trap onder zijn reet krijgen,de drugsdealers ,hof van justitie,PG zijn allemaal afkomstig van de oranje partij nothing new,zo kan het niet langer


  Maak melding

 10. Een heleboel onzin wordt hier gekraaid dat oedit een vriend van Bouterse is,waarom is limbo al 2jr niet meer te beluisteren via ramasha radio al ,het is algemeen bekend dat oedit onder druk van de vhp het programma moest stop zetten,Oedit is gewoon een VHPer,ray en Luti fu tingi broki geen leugens poeperij en schijterij lopen te poepen


  Maak melding

 11. Sranan en Dagoebal.
  Jullie 2 zijn de grootste idioten hier. Volgens mij hebben jullie twee een duikboot en of een prive vliegtuig als vervoermiddel.Het moet aardig druk zijn bij jullie in de goot daar.Hahaha..whahaha..
  Als Suriname landgenoten als jullie 2 heeft begrijp ik best waarom. het slechter gaat met Suriname met de dag.


  Maak melding

 12. Ray en Luti fu tingi broki alle doemdenkerij en faillisementen schijterij ten spijt het gaat economisch heel goed in het land,academisch zkh krijgt een opknapbeurt van 100 miljoen us dollar,coronie,saramaca,en commewijne krijgen hun eigen ziekenhuizen,niet te vergeten het pad van wanica ziekenhuis , highway wordt binnenkort een vierbaansweg,Johan adolf pengel luchthaven gigantische uitbreiding daar,twee nieuwe bruggen over de saramaca kanaal,uitbreiding infrastructuur in het gehele land,het bouwen van huizen gaat gestaag door,uitbreiding bij de EBS,schone drinkwater voor het gehele binnenland,wie heeft het hier over een land in failliete staat,70 jr oude politiek niets gedaan,in niet eens 10 jr tijd Bouterse /Adhin een prestatie waarbij,de oude politiek en hun redi musus alleen kunnen dromen,kruipen jullie terug in jullie holen,en laten de professional het werk in Suriname afmaken


  Maak melding

 13. Wie weet in 2020 starten met de bouw van de metro lijn,lusu bere time voor de loosers,Luti fu tingi broki,a schijterij van jou wordt nog erger,ray de man met de makaken hersenen het is allemaal te veel om te absorberen sorry voor jou


  Maak melding

 14. He Dagoebert Duck ,
  Zijn ze de rente van hun leningen al aan het terug betalen,of moeten ze daarvoor eerst naar China,onderwijzers die niet worden op tijd betaald ,ziekenhuizen die aan alles te kort hebben ,dus als oudere niet ziek worden anders ga je dood ,zouden die schijtenbroeken de militaire wel op tijd betalen, en de politie ,Suriname verkoopt z’n hele hebben en houwen ,en gebouwen om aan geld te komen ,wel te rusten en slape loze nachten toe gewenst, heil u Caesar zij die gaan sterven van het lachen GROETEN u


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.