Ronald Snijders draagt heruitgebrachte LP op aan overleden broer

0
Edison nominatie voor CD Ronald Snijders

De bekende Surinaams-Nederlandse fluitist Ronald Snijders heeft het eerste exemplaar van zijn heruitgebrachte LP ‘A Safe Return’ postuum opgedragen aan zijn broer en metgezel Orlando Snijders, die hem december vorig jaar is ontvallen.

“Hij was een groot fan van mij en heeft mij gedurende zijn gehele leven vergezeld bij diverse optredens, hielp mij met electronica en computers en maakte aktiefoto’s bij optredens. De LP ga ik ook overhandigen aan zijn partner Marijke”, vertelt de in Suriname geboren Ronald Snijders.

De re-release van zijn LP “A Safe Return” uit 1979, is nu opnieuw uitgebracht op LP én CD door Everland Jazz! De publieks presentatie hiervan was afgelopen weekend op zaterdag 14 april en zondag 15 april tijdens de Mega LP en CD beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.