Autobestuurder rijdt door na dodelijke aanrijding met voetganger

6
Autobestuurder rijdt door na dodelijke aanrijding met voetganger
Archieffoto: dode bij verkeersongeluk in Suriname.

PARAMARIBO, 18 apr – Een autobestuurder die gisteravond een 58-jarige voetganger schepte bij de Houttuinweg, is na de daad doorgereden en nog steeds voortvluchtig. De voetganger was vrijwel op slag dood, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De aanrijding tussen de voetganger en personenauto vond plaats op de hoek van de Houttuin- en de Sumatraweg. Toen de politie op de plek aankwam, werd op aanwijzing van één der omstanders het levenloze lichaam van de voetganger in de langs de weg lopende trens aangetroffen, aldus de politie.

De Verkeer Unit van regio politie Midden onderzoekt de zaak. Uit eerste onderzoek is gebleken dat de bestuurder met een zeer hoge snelheid moet hebben gereden. De verkeersbarometer is met het overlijden van dit verkeersslachtoffer landelijk gestegen naar 19.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Als ik dit lees, dan is het gewoon triest om op die manier het laatste adem uit te blazen. We hopen dat de onverantwoordelijke autobestuurder, welke na de aanrijding doorreed, alsnog wordt opgespoord en opgebracht voor de rechter. Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden. Elke verkeersslachtoffer is er één te veel.

  Hojot

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 2. Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten

  Sterkte Toegewenst Aan De Familie En Nabestaanden

  De bestuurder m/v van de auto kan zich het beste melden en vertellen waarom hij bij het dichts bij zijnde politiebureau komt waardoor hij goed kan nadenken over het gebeuren, zijn geweten rust vindt voor de vreselijke aanrijding. De familie van chauffeur kan hier ook een bijdrage in leveren. Denkt u ook aan de familie van het slachtoffer en laat het een waarschuwing zijn voor alle verkeersdeelnemers om je aan regels te houden aan het verkeer.

  Iedere slachtoffer in het verkeer is er één te veel.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. R.I.P onbekende slachtoffer. Familie sterkte met dit vreselijk verlies.
  Het is verstandig om de ezelskar in het verkeer weer in te voeren en de auto’s op de schroothoop. Meer fietsen. Onbegrijpelijk, veel meer drempels plaatsen op de openbare wegen.Hersenloze autobestuurders definitief hun rijbewijs afpakken en een flinke straf opleggen plus een geldboete om de overledenen te kunnen begraven. De schuldige als die bezittingen heeft alles verkopen en de nabestaanden het geld geven.


  Maak melding

 4. De meeste automobilisten kennen maar 1 stand op hun gaspedaal en dat is zo diep ,mogelijk intrappen. Surinamer zijn altijd ergens te laat en je vraagt je af hoe dat zo komt, want ze rijden altijd alsof hun leven ervan afhangt. Van drempel naar drempel moeten ze al zoveel mogelijk gasgeven alsof je daarmee wat tijdwinst behaald.Maar ik vind het echt leuk om iedere ochtend de times open te slaan, en weer een auto op de kop zie liggen, dan denk ik Yes!! weer eentje minder. Ga vooral zo door, en bederf mijn lol niet. Stelletje achterlijke koffiebonen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.