Zevenjarig Surinamertje overleeft moordpoging eigen vader

6

PARAMARIBO, 17 apr – Een zevenjarig jongetje heeft een moordpoging van zijn eigen vader overleefd. Volgens het Korps Politie Suriname is de jongen door zijn vader vanaf de Wijdenboschbrug de Surinamerivier in geduwd. De bemanning van een vissersboot die in de directe omgeving was, heeft het kind kunnen redden. Hij is opgenomen op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens de moeder heeft haar partner in beschonken toestand de woning verlaten en heeft hij de jongen van school afgehaald. Toen zij merkte dat haar zoon niet thuis kwam, belde zij op het nummer van de man. Haar zoon beantwoordde op gegeven moment de telefoon van de vader. Op de achtergrond hoorde de vrouw haar partner schreeuwen tegen haar zoon dat zij op de ‘Bosje’ brug zijn waar zij zouden springen.

De vrouw toog naar de politie waar zij te horen kreeg dat er een jongetje van de Wijdenboschbrug is geduwd. De vrouw kon bevestigen dat het om haar zoon ging.
Van de vader ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname.

UPDATE 18 april:
De vader die zijn 7-jarige zoon van de Wijdenboschburg de rivier in heeft geduwd, sprong daarna ook in het water. Het lichaam van de vader, de 32-jarige Rawindranath (Rafiek) Jagessar, is vandaag geborgen

Bekijk ook:


6 REACTIES

  1. Deze vader is een grote mislukkeling.Waarom is hij niet zelf van de brug gesprongen? Waarom probeert hij niet de loslopende moordenaars in ons land van de brug te duwen?Is hij daar te laf voor?


    Maak melding

  2. @Sara, natuurlijk heb je gelijk, maar wanneer er protesten georganiseerd worden, dan komt er niemand. mensen moeten toch ook zelf voor hun eigen toekomst willen vechten? alleen bruine bonen heeft een sterke roeping. stel je voor dat zij al driekwart jaar niet gegeten hadden als die Venezolanen?
    en verder maken ze je af wanneer je hun wilt helpen het beste uit zichzelf te halen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.