maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomie'Kokosolie uit Suriname is de beste in de wereld'

‘Kokosolie uit Suriname is de beste in de wereld’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 apr – De Coproco virgin coconut oil, kokosolie uit Suriname van de familie Monkou in Coronie, is uitgeroepen tot de beste in de wereld. Deskundigen uit de VS hebben aangewezen dat de kokosolie uit Suriname nu nummer één is in de wereld. Dat meldt het Nationaal Informatie Instituut(NII), het officiële informatie kanaal van de Surinaamse overheid.

De nummer één positie werd behaald na testen in Duitsland, Nederland en door het Caribbean Industrial Research Institute (Cariri) in Trinidad. Volgens het NII heeft de kokosolie geneeskrachtige eigenschappen en wordt door voedingsdeskundigen aanbevolen aan patiënten, die herstellende zijn van onder andere een operatie.

De familie Monkou heeft internationale bekendheid gekregen nadat zij hun olie op de KKF-beurs, aan het groter publiek hebben voorgesteld. Na gestaan te hebben op de beurs in Suriname heeft de familie een contactpersoon bereid gevonden om de olie te promoten in het buitenland aldus het NII.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Hier is een goed voorbeeld van doorzetting en dat wordt beloont met een goede product erkenning. Ik hoop dat de productie wordt uitgebreid. Veel succes.

  Hojot

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 2. …door alle nepnieuws dat verspreid wordt, ben ik heel voorzichtig geworden met wat ik voor waarheid aanneem.

  Dat Surinaamse kokosolie een van de beste is, dat weet ik al door eigen ervaring.

  De reden waarom ik twijfel aan de waarheid van dit bericht (en of het geen promotiestunt is) is dat er geen enkele naam is genoemd van de betreffende instanties die de testen hebben uitgevoerd (of moeten de nepwebsites nog opgezet worden?)


  Maak melding
 3. ..excuses…graag de namen van het Duits, Nederlandse en Amerikaans instituut die de testen hebben gedaan (of is dat gewoon erbij geplakt om meer gewicht aan het bericht te geven terwijl dat niet eens nodig is)


  Maak melding
 4. Geen test ropporte gevonden niet in Duitsland en niet in Nederland?????????
  N I I WIL GELOOF WAARDIG OVERKOMEN BRONNEN VERMELDEN ,,ALS U DIE NIET VRIJ GEEFT ,GA IK ER VANUIT DAT HET NEPS NIEUWS IS .
  PUBLICEREN EN EERLIJK BLIJVEN, KOM OP ZEG.
  DE EER KOMT TROUWENS TOE AAN DE FAMILIE MONKOU, REGERING LAAT ZIEN WAT JE WAART BENT ,DEZE EXPORT FACILITEREN, DIT JULLIE KANS .
  OF GAAN JULLIE WEER …………


  Maak melding
 5. PROFICIAT. Suriname heeft een lange weg van Cocosolie productie. Wijlen mijn oma stond vaak genoeg in ons keukentje, cocosolie te bereiden! Dan moest je als ik mij goed kan heugen, die brei aan de bovenkant, telkens wegscheppen tot het geheel goudgeel helder werd! Kon je een gekneusde ledemaat, inmasseren! Maar ook je lichaam verzorgen. Je voorhoofd, borstkas insmeren bij hoge koorts, hoofdpijn ed, als was het een wondermiddel, een medicament.


  Maak melding
 6. Ze merken zelf niet dat ze maar wat blaten N I I ALS JULLIE ORGANISATIE RUG DEKKING GEEFT AAN DE GELIEERDE REGERING ,DAN HEEFT U HET ECHT VOOR ELKAAR OM DE LACHERS OP U HAND TE KRIJGEN.
  HET IS TE WALGELIJK VOOR WORDEN ,EN DE BEVOLKING MAAR BEDONDEREN,
  ALS DIE ZWATERE MENSEN BLANK WAREN ,LIEPEN ZE DE HELE DAG MET ROOIE KOP VAN SCHAAMTE FOEI TOCH .
  BEDONDEREN ZIT IN GEBAKKEN , IK WIL NOG MEER SCHRIJVEN MAAR DAN MOET IK BELEDIGEND WORDEN .
  IK BEN ER MOE VAN


  Maak melding
 7. Weer een mooie prestatie geleverd door een Surinaams-creoolse familie. Wie zeiden ook al weer dat negers lui zijn? Doemdenkers, dit is alweer een goed voorbeeld dat negers helemaal niet lui of dom zijn. Geweldige prestatie zeg van deze familie. Gefeliciteerd familie Monkou. Overigens, honing uit Coronie is ook van superhoogstaande kwaliteit. Congrats voor deze Coronianen.


  Maak melding
 8. Daad werkelijk is er bewijs hier van. Ik heb nog een rond leiding gehad door zn bedrijf in 2015, en er staan daadwerkelijk certificaten aan de muur van wat er gezegd word. Ik heb het process van het maken van olie meegemaakt.


  Maak melding
 9. Soso k@,nergens staat het op internet behalve die surinaamse website die klakkeloos overnemen van NII(neppe irritante idioten)Het volk manipuleren daar zijn ze bijna goed mpp limbo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES