Suriname op ‘Miss Eco International’ verkiezing

5
Suriname op Miss Eco International verkiezing
Foto: Miss Eco International 2018 Contestants' Swimsuit Photo Shoot (c) missosology.org

PARAMARIBO, 16 apr – Suriname doet mee aan de ‘Miss Eco International’ Verkiezing in Egypte. Het land wordt vertegenwoordigd door Kimberley Naarendorp, die op de vijfde plaats eindigde van de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing 2017. De grote finale vindt plaats op 27 april.

“Wij vinden het heel belangrijk dat Suriname weer bekendheid krijgt in een ander deel van de wereld. Ons land heeft een prachtige ecosysteem en de deelname is een manier om deze aan de wereld te tonen”, vertelt Jermain Tjin A koeng van de Stichting Beauties of Suriname Pageant, die Kimberley heeft afgevaardigd.

Miss Eco International is een pageant die voor de 4e keer wordt georganiseerd met de wens om de planeet te behouden en het ecotoerisme van elk deelnemend land te bevorderen. De winnares krijgt een diplomaten passpoort van de VN om zo de wereld rond te reizen voor het promoten van Eco vriendelijke activiteiten en projecten. Vorig jaar won de Canadese Amber Bernachi de verkiezing.

Foto: Miss Eco International 2018 Contestant Kimberley Naarendorp op de Swimsuit Photo Shoot in Egypte (c) missosology.org

5 REACTIES

 1. Beste Jermain Tjin A Koeng U vindt dat Suriname een prachtige Eco-systeem heeft.
  Dat klopt, maar hoe verklaard u de vervuiling van het binnenland door kwik en ontbossing door de goudsector.

  En u heeft deze jonge dame afgevaardigd.
  Ik vraag me steeds weer af, zijn er alleen creoolse dames die Suriname kunnen vertegenwoordigen.
  Volgens mij zijn er ook andere bevolkingsgroepen en ook mooiere dames of niet.


  Maak melding

 2. Panli@: nee, er zijn niet alleen creoolse dames die Suriname kunnen vertegenwoordigen. er zijn ook creoolse dames die Suriname kunnen vertegenwoordigen. ik weer niet hoe oud jij bent, maar het is in het verleden zo geweest dat er NOOIT creoolse dames uitgezonden werden naar het buitenland ter vertegenwoordiging. er waren altijd witten, Javanen, alle kleuren behalve zwart. wie kent nog het verhaal van Marlene Saimo die alle jaren het Miss Suriname schoonheidskoninginnen wedstrijd won en in het buitenland er niets van bakte, nee, laat hun aub even gaan. Hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.