Stadion Clarence Seedorf in Suriname te koop aangeboden

24
Stadion Clarence Seedorf in Suriname te koop aangeboden
Archieffoto: in 2014 kreeg Seedorf ook een presidentiële onderscheiding van president Bouterse

PARAMARIBO, 16 apr – Het Clarence Seedorf Stadion in Suriname is te koop. Sinds gisteren wordt het complex, dat al enige tijd niet of nauwelijks meer gebruikt werd, voor 3,5 miljoen euro aangeboden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant liet Clarence Seedorf het complex in 2001 voor 4 miljoen gulden bouwen en had hij grootste plannen in Suriname. De ex-Ajacied stelde zijn oom Henry Seedorf aan het hoofd van de stichting ‘Future With Values’.

In 2010 ging het mis. Henry Seedorf trok zich terug.De droom van Clarence Seedorf spatte daarmee uiteen. Het ging financieel al langer niet lekker en sinds zondag staat het complex aan de Martin Luther Kingweg noodgedwongen te koop, aldus de krant.

Het 10-jarig bestaan van het stadion:

Bekijk ook:


24 REACTIES

 1. 4 miljoen gulden naar 3.5 miljoen euro, da’s een mooie winst.

  Is nooit wat geweest en dit soort megalomane projecten in Suriname zijn gedoemd te mislukken.

  Het land heeft het geld niet om dit te onderhouden.


  Maak melding

 2. Ik had dit al voorspeld. Goed voor de domme idiote Surinamers vooral de creoolse bevolking. Die hebben altijd lof voor idiote ideeën. Ze denken niet na en daarom zullen ze altijd de complex hebben dat ze gediscrimineerd worden. Maar omdat het van seedorf is, zal het een succes worden, oen tik now noh.


  Maak melding

 3. Helaas er zal geen koper zich melden, Suriname is een arm land om een speeltje als deze voor zoveel geld aan te schaffen. Er zijn andere prioriteiten in ons land. Misschien dat onze staatshoofd en zijn vriendjes witte voetjes met het volk kan maken .


  Maak melding

 4. Als je de schaamteloze instelling hebt om met een drugsveroordeelde, meervoudig moordenaar handschuddend op de foto te gaan, dan verdien je dit lot. Dit volk is eenmaal te lui en stom om iets tot een succes twe maken. Alles wat in dit dictatoriale paarse drugsland is beloofd door het megalomane fossiel Bouterse is roemloos ten onder gegaan. Op naar de volgende mislukking !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Ondernemen in Suriname betekend geld verspilling, ik heb in het verleden ook heel wat geinvesteerd en lijdt alleen verlies en vooral niet op families rekenen. Ik zou iederen afraden om in suriname te investeren. Surinamers zijn niet betrouwbaar en zijn jaloerse volk. Seedorf had een goede bedoeling maar jammer. Het was de moment dat de ministerie van Sport dit soort investeerder op beide handen moest dragen, om meer Nederlands Surinaams prof voetballer te moetiveren voor investeringen in suriname, maar de ministers denken alleen aan hun salaris, pensioen en ja knikken voor de president.


  Maak melding

 6. Volgens mij heeft Ruud Gullit in het verleden ook getracht via zijn kanalen stadion SU op te laten knappen met oa gebruikte stoeltjes vanuit Italie hetgeen niet is gelukt..
  Ook nieuwe voetbal schoenen die hun eindbestemming niet hebben gehaald…

  Met alle goede bedoelingen ..het komt nooit meer goed…mentaliteit is heel ver te zoeken..

  moreel verval op en top..


  Maak melding

 7. Het heeft niets met het land te maken.maar met de mensen ,surinamers steunen elkaar niet en zijn een jaloerse volk,ze zijn blij als het misgaat. Mijn eigen moeder heeft hard gewerkt en gespaard want wij hadden een volshuisvesting woning toen heeft ze een hoge neten laten bouwen,de volgende dag hoorde ik die hond geluiden maken ben ik gaan kijken zat een fles begraven bij ons en in de brievenbus en ja je lees het goed heeft haar dood gekost.is jammer maar zijn een jaloerse volk en steunen elkaar niet.gisyer nog zag ik een interviev van een dame poko aukaanse ze verkoopt dosi langs de weg,zelf haar concurentten hebben haar zomaar aangevallen en in haar oog gestoken toch bid ze voor ze en heeft nu twee bussen en levert ook dosie aan winkels ,toch vind men dat ze drugs verkoopt.dus surinamers zullen altijd voor een baas werken.niet.dat ze niet willen maar stel er iets mis gaat staan ze alleen voor.en ze gunnen elkaar niets. Toen mij neven in het buitenland moesten studeren hebben.alle zussen en broers geld gezet wij zijn niet zo en mijn moedershuis heb ik verkocht wil niet aan die drama denken.en.ben nooit meer naar suriname gegaan .we helpen elkaar niet dus voor het laatst heeft niets met het land te maken maar.die jaloezie die in ze zit we zullen altijd schoothondjes blijven dan bedoel ik werken onder iemand.ik heb ze ook niet in mijn vriendenkring maar houd wel van ze maar je.kunt.ook niets van ze.leren om je vooruit te brengen.


  Maak melding

 8. Het is misschien verstandig om elkaar niet af te kraken ,maar gewoon voor elkaar te bidden als bewoners van suriname.Het is natuurlijk jammer dat er bepaalde dingen gebeueren,maar ik weet 1 ding.Er zit KRACHT in gebed om dingen te veranderen.Bid God dat hij bij jouw zelf begint.Je te helpen geen vloeken uit te spreken maar hey land en zijn bewoners steeds te zegenen.Vergeet niet dat als je zegt de surinamers dit en dat,dat je ook je EIGEN fam vervloekt met je woorden.Wees wijs mensen SURINAME HEEFT JEZUS NODIG.


  Maak melding

 9. We hadden het over een stadion ,wat niet meer rendabel is ,net zoals een cassave fabriek een spoorlijn bij Apoera waterkracht centrale ,3.5 miljard Hollands gulde down the drain ,DEZE regering kan niks doet niks en word ook niks lenen daar zijn ze goed in maar terug betalen HO maar ,steeds maar nepnieuws verkopen dat de economie weer aan trekt ze durfde niet eens de BTW door te voeren,bang dat ze in 2020 stemmen verliezen zakken vullen daar zijn het giganten in ,als het blanken waren liepen ze de hele dag met rooie kop van schaamte.
  En dat stationnetje koste maar 4 miljoen waar praten over , o ja de regering doet er alles aan om aan geld te komen stadionetjes en bebouwen verkopen om de rente te kunnen betalen ,als het niet mag men tegen gas geven


  Maak melding

 10. Blakaboy het is niet duur. Benadering: betreft een lap grond van 6 ha oftewel 60.000 m2. Omgerekend per meter is dit € 58.33 per meter. Ga even na wat 1 meter op plantage Accaribo in de buurt kost. In dit geval krijg je ook nog een heel stadion cadeau. Ik vind het dus niet duur. een kwestie van inflatie en waardestijging van de grond.


  Maak melding

 11. @H.Doest

  Zelfs DE HEER heeft ons eens gezegende land verlaten……HIJ kon niet meer op tegen de gevestigde demonen en het volk die ze aanbidt…..


  Maak melding

 12. de lijder van het land haalt overal bakzeil..

  niets en dan ook niets wat hij ook onderneemt, wordt een succes , alles wordt te niet gedaan veel al door zijn eigen aanhangers, die nemen hem ook niet serieus meer..

  btw kwestie is al zoo een v.b. de vele mislukkingen gedurende de afgelopen 8 jaren is niet meer bij te houden..

  de oppositie heeft hem nu flink in de hout greep, zijn eigen coa. 26 leden tellende bende is ook geen succes, alles wordt te niet gedaan door de oppositie..

  nog nooit een succes project in de afgelopen 8 jaren geweest, de komende tijd tot de verkiezing zal ook geen bal worden..

  van die Dubay of te wel misie bakabana hoor je de laatste tijd geen bal meer en van Abdoel helemaal niks,, over die drie sociale projecten zijn alles in de vries kast vernietigt..

  de komende tijd is op blaren zitten wachten ..


  Maak melding

 13. @ John.

  “Omgerekend per meter is dit € 58.33 per meter. Ga even na wat 1 meter op plantage Accaribo in de buurt kost. In dit geval krijg je ook nog een heel stadion cadeau.”

  Dit is vreselijk duur beste John. Het stadion is al jaren een bouwval dus niets waard en grond in dat gebied heeft niet meer dan landbouw waarde ofwel minder dan € 5/m2


  Maak melding

 14. Hij was vele malen gewaarschuwd niet hieraan te beginnen. Maar oprechte liefde voor land en volk gaf de doorslag. Was dit stadion echter in Nickerie gebouwd dan was het wat anders. Maar waar het gros der ndper’ s de buurten onveilig en onleefbaar maken, zoals de dwaas bouta en kornuiten dat dagelijks doen met land en volk, gaat alles letterlijk en figuurlijk naar zijn moer. Heel veel families waren van paln te emigreren naar het mooiste land van Zuid Amerika, maar ma poloa ma pima dwaze debiele idiote oerdomme ndper’ s gaven tweemaal hun zielen aan De Dwaas Bouta/ didibri foe kondre sa e nernietig alla sani. Ndper’ s oe ma pangpang.


  Maak melding

 15. Het zou verstandiger zijn geweest als CS zich beter had voorbereid en een ruimere visie had en gekeken had wat het beste rendement was uitgaande van het bestaande voetbal op het hoogste niveau van/in Suriname en samen met de SVB ea een nieuw Surinaams stadion hadden kunnen bouwen(, waarin wellicht
  van een amateur aanpak – (semi-) naar profvoetbalcompetitie voor Suriname te realiseren was).

  Zijn aanpak was te solistisch en had veel van zijn enige eigen ego voor een groot deel en daar moet je in Suriname wel heel goed voor uitkijken. Wel moet gezegd worden dat ze hem in Suriname ook niet de kans hebben willen gegeven om zijn droom te verwezenlijken. Zijn raadsmannen hadden hem hiervoor kunnen behoeden en vragen toch naar mogelijkheden te kijken om met de SVB samen een plan van aanpak uit te werken en hij hen op de voorgrond hun ding liet doen, terwijl hij achter zijn plan van aanpak deed.

  Het resultaat van dit CS voetbalstadion lijkt nu niets anders dan een zeer slechte droom, dan een droom dat meer voor(de) Suriname/rs kon betekenen uitgaande van de bestaande situatie van de SVB en wat hij en oa Suriprof (ea) konden betekenen voor het Surinaams voetbal.

  De realiteit in Suriname is weerbarstiger en ze zijn niet echt happig om naar de pijpen te dansen van de aller beste internationale solist/en (ondanks hun kwaliteiten). Surinamers luisteren eerden naar een kron bakka bakra, dan iemand die op hen lijkt, zou je denken. Surinamers in het buitenland die iets voor Suriname kunnen betekenen op wel gebied kunnen hier een wijze les uit hebben geleerd. Wel moet ik een kanttekening maken dat er wel een soort slag paarse Surinamers, die niet rationeel kunnen denken en een juiste beslissing kunnen maken zijn die wel naar ddb de dictator luisteren.

  Een grote Surinaamse/SuriNed Internationale prof-voetballer die in zijn eigen land zijn droom niet kan realiseren. Surinamers houden niet van hun eigen soort met internationale top kwaliteiten.

  Sari (his) torie.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers.


  Maak melding

 16. Allen, (vooral Aswin),

  Klopt helemaal wat jij zegt, ligt niet aan het mooie Suriname maar aan de mensen in Su.
  Alles en iedereen is in negatieve zin veranderd in Su, waaorm ?
  Wanneer komt het weer goed met onze Suriname en de gehele bevolking van Su ?
  Vraag maar aan de ouderen 50+ generatie, hoe Suriname was, iedereen ging ook heel vriendelijk met elkaar om, waar is dat gebleven.
  Zonder eenheid is Suriname nooit meer te redden.
  SUCCES.


  Maak melding

 17. Nu wij het hebben over prijzen van gronden moet ik nog één ding kwijt: Surinamers overdrijven, Zelfs erfpachtgronden zijn abnormaal duur. Ik heb besloten om in Spanje of Portugal te kopen.

  Perceel kopen in Suriname
  19 juni 2013 ·
  De volgende percelen zijn voor heel aantrekkelijke prijzen te koop:

  -Distrikt Saramacca, 1ha dichtbij de saramacca rivier, grondhuur, geen water en electriciteit aanwezig, perceel is niet te bereiken, begroeid met primair bos. Vraagprijs euro 7.000

  -Distrikt Paramaribo, voormalige plantage morgenstond 2 percelen grenzend aan elkaar elk groot 1140m2, verharde weg, eigendom, water en electriciteit aanwezig, bouwrijp. Vraagprijs euro 65.000 per stuk

  -Distrikt Paramaribo, voormalige plantage Beekhuizen, grondhuur, 622,93m2, water en electriciteit aanwezig, zandweg, bouwrijp. Vraagprijs euro 18.000

  -Distrikt Paramaribo, voormalige plantage Tourtonne aan de Kolebriestraat 3-5, 560 m2, eigendom, met opstal in goede staat, verharde weg, water en electriciteit aanwezig. De indeling ziet er als volgt uit:
  beneden opslagruimte
  boven: een woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een bad/toilet. aan de linkerzijde is er een zinken overkapping met een betonnenvloer dat wordt gebruikt als werkruimte. Vraagprijs euro 120.000

  -Commissaris Weythingweg, 3490 m2, eigendom, loopt naar het Saramaccakanaal toe, water en electriciteit aanwezig, verharde weg, bouwrijp. Vraagprijs euro 275.000

  -Distrikt Saramacca, 793,58 m2 op de hoek van het garnizoenspad en een zandweg met gesloten riolering, grondhuur, het perceel is bebouwd met een hoogbouw woonhuis van betonnen constructie. De indelingziet er als volgt uit:
  Begane grond: een magazijn met een plafond hoogte van 5,50m
  Boven: een ruime woonkamer met open keuken, 4x slaapkamers w.o. 2x masterbedrooms, een zwembad, 5x toiletten en 4x badkamers, het balkon loopt helemaal om het gebouw dat ook beveiligd is middels diefijzer, 110-220 3fase aanwezig. Verder verkeerd het opstal in goede staat met een stenen omrastering voor een heel goede prijs. Vraagprijs 300.000

  -Distrikt Paramaribo: 3381,27 m2, eigendom, verharde weg ten oosten van de Antondrachtenweg en loopt naar de Suriname rivier, water en electriciteit aanwezig, bouwrijp. Vraagprijs euro 550.000

  -Ringweg Noord: 3133m2, eigendom, verharde weg, water en electriciteit aanwezig, begroeid met secundair bos en heeft aan de voorzijde een open riolering. Het perceel ligt lager dan de kruin van de weg. Vraagprijs euro 450.000

  -Tourtonne 6: 1145 m2 aan de Paul Breeveldstraat dichtbij de kleinestraat, verharde weg, water en electriciteit aanwezig, eigendom en bouwrijp. Vraagprijs euro 85.000

  -Kasoedjieweg: 1,2419 ha, eigen/priveweg van zand, eigendom, gesloten riolering, water en electriciteit aanwezig, begroeid met wied en struikgewas. Vraagprijs euro 230.000

  -Commewijne: 997,70 m2, grondhuur, ten zuiden van de plantages Nijd en Spijt en Montressor, hoekperceel, water en electriciteit aanwezig, perceel niet te bereiken vanwege slecht onderhoud, zandweg. Vraagprijs euro 17.000

  -Distrikt Saramaca: 5027,09 m2 gelegen aan de Gangaram Pandayweg(zandweg), eigendom, water en electriciteit aanwezig. Vraagprijs euro 100.000

  -Arctonstraat(Noord): 467,42 m2, eigendom, dichtbij de bazaltstraat gelegen, verhade weg, bouwrijp. Vraagprijs 38.000

  -Plantage Boxel(Rijweg naar Domburg): 0,9925 ha aan de suriname rivier gelegen, eigendom, verharde weg. Vraagprijs euro 450.000

  -Kwattaweg(afdeling l, Sectie Eerste Rijweg West No. 59) 2077,39 m2, eigendom, eigen/priveweg overkant van MN car center, zandweg, water en electriciteit aanwezig. Vraagprijs euro 180.000

  -Distrikt Para: 3000 m2, gronhuur met houten opstal van 5×4, verharde weg, water en electriciteit aanwezig. Vraagprijs euro 35.000

  -3 aan elkaar grenzende percelen aan de Highway die een totale oppervlakte beslaan van 3380 m2, eigendom, verharde weg, water en electriciteit aanwezig.(Moet de prijs van de eigenaar morgen krijgen dan mail ik u deze wel)

  -Perceel te Accaribo groot 1,5 ha, eigendom, gaat naar de suriname rivier toe, begroeid met secundair bos. Vraagprijs 170.000
  -Overkant van Overbridge 100 ha, eigendom, geen water en electricitei


  Maak melding

 18. H.doest het heeft met de mens te maken ,en ja ze kraken af kan u tig voorbeelden geven van hier in nl waar ze mekaar afkraken. De ene zegt je moet niet bij dominee h gaan hij heeft meerdere vrouwen wat niet klopt de andere zegt ik ben ebg mijn kerk is beter,weer een andere zegt nee pinkstergemeenten is de beste dus wij doen dit zelf,zelfs bij de afleggers vechten ze om de dood af te leggen die scheld die uit van ik wil geen kleine jongens op mijn lijk dit dat dus wij doen dit zelf ikga niet met ze om maar hoor veel, toen een en een is drie naar nl waren gekomen je zag die jaloezie ,terwijl als een ander ras bekent is staan ze in de rij voor handtekening ik heb ook gevraagd omdat ik naar karakter krijg en ben niet jaloers maar ik kan heel Suriname veranderen in mijn eentje. Wij doen mekaar pijn u zegt Suriname heeft God nodig klopt ja maar in afrika om de vijf minuten gaat een kind dood door honger maar als ik ga zeggen wat de reden is ga je horen ik generaliseer.fijne nacht


  Maak melding

 19. En.voor het laatst h doest val u niet aan die jonge vent van 17 jaar die om het leven is gekomen ze hebben hem in het water gevonden ook al wat hij is dat is tussen hem en de ware God die zal beslissen lees je niet hoe dat ding,ja dat ding ludwig van abrabroki die jongen Orlando boldewijn zo afkraakt en zijn gezanten.hoe denk je stel dat zijn moeder of fam dit leest zich zal voelen 17 is een kind en je vloekt op die jongen ludwig hersenloze wezen die toevallig ook deel maakt van deze aardbol .en dan schelden op andere dat ze een land niet goed functioneren.. je mag schelden doet mijn niets mijn band met god doet mij.wat hoop fat je kinderen en.kleinkinderen hebt en hij is al begraven toch schelden belachelijk.maken en nee je hebt geen enkel snaar aangeraakt wilde h doest wat laten zien hoe jullie denkvermogen is. Fijne dag .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.