Naskip uit Suriname komt binnenkort naar Nederland

13
Naskip uit Suriname komt binnenkort naar Nederland
Foto: (c) Irvin R. Ngariman

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 11 apr – Als het aan Naskip uit Suriname ligt zijn haar populaire fried chicken, French fries en gekookte maiskolven binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland. Het bedrijf heeft namelijk de mogelijkheden onderzocht om vestigingen te openen waar grote groepen Surinamers wonen, zoals Amsterdam en Almere. Dat zegt directeur directeur Glenn Nassy tegen Dagblad Suriname.

Naskip is al meer dan 50 jaar een begrip in Suriname. De producten worden volgens een eigen (geheim) recept en verse Surinaamse ingrediënten bereid. Het succes van Naskip is volgens Nassy te danken aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs.

Het zal niet makkelijk gaan in Nederland, het bedrijf gaat dan de directe concurrentie aan met grote ketens als Kentucky Fried Chicken maar ook andere fastfood restaurants.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Volgens mij is dit een kansloze actie….., NasKip gaat echt niet kunnen concurreren met o.a. KFC in Nederland….ook KFC heeft exact hetzelfde menu..!!

 2. Yessss!!!NASKIP is echt veeeel lekkerder dan KFC!Geweldig gewoon. Kom maar gauw naar Nederland hoor

 3. Goed idee, wordt hoog tijd hier in nederland is er kip in overvloed.
  KFC vind ik gewoon nep.

 4. @Wazig,
  Je zou eens gelijk kunnen hebben.
  Daarenboven loopt Naskip ook nog het risico van rechtswege vervolgd te kunnen worden.
  Naskip is van meet af aan een imitatie van Gigant KFC.
  Let maar op hun verpakking.
  Overigens is fastfood niet aan mij besteed. Als Raskip houd ik het liever op vegetarisch.

 5. Gebakken lucht alleen en niets meer. De Surinaamse Bank zou een tijdje geleden ook haar intrede op het Nederlandse markt doen en nu deze. Ik ben wel benieuwd wat de volgende wordt!! Misschien Bouta de koning der Nederlanden. 😁😁😁

 6. Hou je smoel jij, weer zeker een Surinamer sa e broking kondre, kondre mang sakka nanga Ma p****g. Je wil niet weten hoeveel Surinamers allang smaken naar die lekkere kip van Naskip. Eindelijk komen ze naar Nederland, alle smerige nederlandse gerechten en europeese food allang in Suriname te koop zijn. Ga maar kijken in Surinaamse supermarkten. Vind je het gek dat wij geen vreemde valuta hebben ??? De vraag is wanneer komt Fernandez met zijn lekkere ijs cream komt ? Fernandez ?? Wanneer komen jullie ook ???

 7. Cheap rip off van KFC. Surinaamse nederlanders hebben een abonnement bij ziekenhuizen. Gros van lui lijden aan overgewicht, hart/vaak ziektes en diabetes. Met andere woorden Nas kip blijf aub weg met troep.

 8. Liever goed gemarineerde geroosterde kip bij je rijst, nasi of bamie ! Niks gefrituurde troep.

 9. 😂plofkip, dus de gefrituurde van Nas is pas echte kip. Mi gade in welke wereld leef je mang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.