zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNaskip uit Suriname komt binnenkort naar Nederland

Naskip uit Suriname komt binnenkort naar Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 11 apr – Als het aan Naskip uit Suriname ligt zijn haar populaire fried chicken, French fries en gekookte maiskolven binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland. Het bedrijf heeft namelijk de mogelijkheden onderzocht om vestigingen te openen waar grote groepen Surinamers wonen, zoals Amsterdam en Almere. Dat zegt directeur directeur Glenn Nassy tegen Dagblad Suriname.

Naskip is al meer dan 50 jaar een begrip in Suriname. De producten worden volgens een eigen (geheim) recept en verse Surinaamse ingrediënten bereid. Het succes van Naskip is volgens Nassy te danken aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs.

Het zal niet makkelijk gaan in Nederland, het bedrijf gaat dan de directe concurrentie aan met grote ketens als Kentucky Fried Chicken maar ook andere fastfood restaurants.

UPDATE:
In juli 2019 wordt een vestiging geopend in Amsterdam aan de Dapperstraat 147, vlakbij de Dappermarkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Volgens mij is dit een kansloze actie….., NasKip gaat echt niet kunnen concurreren met o.a. KFC in Nederland….ook KFC heeft exact hetzelfde menu..!!


  Maak melding
 2. @Wazig,
  Je zou eens gelijk kunnen hebben.
  Daarenboven loopt Naskip ook nog het risico van rechtswege vervolgd te kunnen worden.
  Naskip is van meet af aan een imitatie van Gigant KFC.
  Let maar op hun verpakking.
  Overigens is fastfood niet aan mij besteed. Als Raskip houd ik het liever op vegetarisch.


  Maak melding
 3. Gebakken lucht alleen en niets meer. De Surinaamse Bank zou een tijdje geleden ook haar intrede op het Nederlandse markt doen en nu deze. Ik ben wel benieuwd wat de volgende wordt!! Misschien Bouta de koning der Nederlanden. 😁😁😁


  Maak melding
 4. Hou je smoel jij, weer zeker een Surinamer sa e broking kondre, kondre mang sakka nanga Ma p****g. Je wil niet weten hoeveel Surinamers allang smaken naar die lekkere kip van Naskip. Eindelijk komen ze naar Nederland, alle smerige nederlandse gerechten en europeese food allang in Suriname te koop zijn. Ga maar kijken in Surinaamse supermarkten. Vind je het gek dat wij geen vreemde valuta hebben ??? De vraag is wanneer komt Fernandez met zijn lekkere ijs cream komt ? Fernandez ?? Wanneer komen jullie ook ???


  Maak melding
 5. Cheap rip off van KFC. Surinaamse nederlanders hebben een abonnement bij ziekenhuizen. Gros van lui lijden aan overgewicht, hart/vaak ziektes en diabetes. Met andere woorden Nas kip blijf aub weg met troep.


  Maak melding
 6. We hebben al genoeg vergif hier in Nederland. Stelletje stommeriken die hier op staan te wachten. De mensen van nas kip geven geen moer om je, ze willen alleen hun zakken vullen en jou achterlaten met ziekte. Zijn Surinamers zo stom? Volk zonder enige kennis over voeding is verdoemd


  Maak melding
 7. Ze staan in de rij voor de roti van Roepram, waarom niet voor Naskip?Het is goed om ondernemerschap te stimuleren. Het geeft ons meer keuze.


  Maak melding
 8. Jammer dat we blijven hangen in het foute eetgedrag. Wanneer komt er een gezonde Surinaamse snackbar/ restaurant. Er zijn zoveel lekkere groenten fruit soorten. De bewustwording van voeding is helaas nog niet doordrongen en het feit dat het zo ongezond met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES