Illegale vrouwen en drugs aangetroffen in Surinaamse goudzoekerskampen

3

PARAMARIBO/BROKOPONDO, 11 apr – In een goudwinningsgebied in het zuidelijk district Brokopondo zijn er door het Korps Politie Suriname invallen gepleegd. Volgens het korps zijn er bij deze acties twaalf illegale Dominicaanse vrouwen aangehouden. Ook zijn zes Surinamers aangehouden. De heren worden verdacht van betrokkenheid bij mensensmokkel. Er is ook illegale waar in beslag genomen.

Het betreft drugs, vuurwapens, een hoeveelheid munitie en een grote partij smokkelgoederen, goud en geld. De actie is uitgevoerd door een interventie-eenheid van de politie. Ook hebben manschappen meegedaan van de Binnenlandse Nationale Veiligheid Dienst en het Nationaal Leger. De actie valt in het kader van de bestrijding van mensenhandel en mensensmokkel. Enkele goudzoekerskampen zijn bezocht.

De kampen te Tapoeripa, Drey Pada en andere gebieden in Brokopondo zijn aan controles onderworpen. Volgens de politie zijn de zes Surinamers na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De twaalf Dominicaanse vrouwen zijn in vreemdelingenbewaring genomen in afwachting van hun uitzetting. Suriname is vaker genoemd in Amerikaanse rapporten over mensensmokkel.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Drugssmokkel….mensensmokkel. Het maakt dit a-sociale, corrupte en mega-criminele dictatuurtje niks uit. Moraal, fatsoensnormen en waarden bestaan hier niet. Roven / stelen / bedelen / liegen / bedriegen / klagen en vragen is het credo.


    Maak melding

  2. Het binnenland verwordt met de dag als Sodom en Gomorra. Het vernietigen en vervuilen gaat gestadig door onder toeziend oog van de dwaas bouta en zijn stinkend rijke corrupte rovende trawanten. Ondertussen zijn vele ndper’ s verworden misdadigers, drugscriminelen, rovers, dieven, fraudeurs geworden. Net als ddb en paars geboefte is stelen en roven de paarse cultuur geworden om te overleven. Oma taki, na soso dagoebal soep krijgen hun kinderen te eten, dat ze paars dwaas debiel idioot dom blijven reageren. Hun hersens zijn verschrompeld ter grote van een dagoebal.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.