zondag, oktober 24, 2021
HomeFotoElias nieuwe minister van Volksgezondheid in Suriname

Elias nieuwe minister van Volksgezondheid in Suriname

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 11 apr – Minister Patrick Pengel van Openbare Werken en Transport in Suriname feliciteert nieuwbakken collega van Volksgezondheid, Antoine Elias (r), met diens toetreding tot het Kabinet Bouterse II. Pengel maakte tot vorige week nog de dienst uit bij het ministerie van Volksgezondheid. Elias is gisteren, dinsdag 10 april, door president Desire Bouterse beëdigd tijdens een korte ceremonie op het Presidentieel Paleis.

- Advertisement -

Bouterse had vorige week al vijf nieuwe ministers toegevoegd aan zijn regeerteam, te weten: Lalinie Gopal (Sport- en Jeugdzaken), Lekhram Soerdjan (Landbouw, Veeteelt en Visserij), Stuart Getrouw (Justitie en Politie), Stephan Tsang (Handel, Industrie en Transport) en Lilian Ferrier (Onderwijs en Cultuur).

Met de toevoeging van Elias, die tussen 2012 en 2018 directeur van het Streekziekenhuis Nickerie was, verwacht het Surinaamse staatshoofd geen wijzigingen meer in het kabinet dat tot 2020 moet aanzitten.

bouterse-elias
President Bouterse feliciteert de pas beëdigde minister van Volksgezondheid in Suriname


6 REACTIES

 1. Weer iemand de mond gesnoerd. Daar waar Elias kritisch was ten aanzien van het uitblijven van betalingen aan de ziekenhuizen etc. en zich inzette voor kostendekkende liggelden heeft hij nu de euvele moed om te zeggen, “we kunnen de bevolking hier niet mee opzadelen” en toegezegde, c.q. gemaakte afspraken aan de kant schuift omdat er opeens allerlei innovatieve ideeën zijn!
  Verdergaande verdeel- en heers praktijken, één grote aanfluiting.


  Maak melding

 2. Ze blijven elkaar maar feliciteren, iedere keer dat er weer een reshufeling plaats vind, komt die hele paarse kliek weer bij elkaar, om degene die is toegetreden tot deze paarse criminele organisatie, te feliciteren, wat de belastingbetaler alleen maar veel geld kost, maar de werkelijke problemen oplossen in dit land, is een ander verhaal voor deze bende.


  Maak melding

 3. Allemaal zijn het verworden paarse dwaze marionetten, die de wortel van alle paarse ellende, de dwaas bouta aan de macht helpen houden in ruil voor een paars fikse salaris. Ondertussen pissen en schijten het gros der dwaze debiele idiote oerdomme paarse stommelingen dagelijks vele dagoeballen om te overleven. Alles wordt met de dag duurder en het leven steeds moeilijker en onveiliger met al die paars verworden ndp jonge criminelen die roven en stelen tot hun werk hebben gemaakt. Kondre klarie foe troe, hoe lang nog blijven mensen deze duivelse zoon geloven? Het volk verdient het om verder beroofd en verarmd te worden onder ddb en zijn roverheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.