Dankdienst in EBG kerk Marshallkreek voor jarige BEP

3
Dankdienst in EBG kerk Marshallkreek voor jarige BEP

PARAMARIBO, 10 apr – Predikant Akiemboto smeekt de zegen van de Almachtige af voor bestuursleden en gewezen bestuursleden van de Partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) in Suriname. De partijstructuren in Brokopondo hebben zondag een dankdienst gehouden in de EBG kerk van Marshallkreek, het geboortedorp en woonplaats van partijvoorzitter Ronny Asabina. De dankdienst stond in het teken van het 45-jarig bestaan van de partij later deze maand.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Dankdienst voor wie en aan wie? Zolang deze Afrikaanse afstammelingen afgoden aanbidden zullen hun gebeden en dankdiensten niet tot de hemel doordringen. Ook Stef Anus Meye, MisikaDubai, Bobo Dodgson en Breevelt bidden om rust, vrede en voorspoed sinds 2010. Maar als men zich niet afkeert van de kwade afgod, de dwaas Bouta en hand- en spandiensten verleent waarvoor men dik wordt betaald, dan is het resultaat, nihil, het tegenovergestelde. Alle dwaze ndper’ s en allen die ddb en duivelse trawanten aan de macht houden, zijn huichelaars en volksverlakkers gebleken. Het gaat niet om degenen die hun stem hebben gegeven in de hoop op een beter Suriname, maar om zichzelf te verrijken en te verzekeren van een paarse baan. Heel veel Djoeka’ s gaan naar de kerk, en ook heel veel Djoeka’ s zitten vast in Santo Boma.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.