Tuberoos weer grote winnaar Wandelmars in Suriname

6
Tuberoos weer grote winnaar Wandelmars in Suriname

PARAMARIBO, 8 apr – De wandelgroep Tuberoos blijft winnen. Zij is voor de derde keer nummer 1 in de culturele klasse van de ‘BVSS Fernandes Mc Donald Surinaamse Avondvierdaagse’ geworden. Ook is de groep alweer publieksfavoriet. Dat bleek gisteravond bij de afsluiting van de Wandelmars.

Tuberoos viert dit jaar haar tienjarig bestaan en daarom is deze winst zo belangrijk. In de algemene klasse van de Avond Vierdaagse met als thema ‘Doe mee aan de AVD, Fit zijn is ok√©’, ging de eerste prijs naar het Korps Politie Suriname.

Tuberoos:

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Inderdaad, de intelligentie van de paarse ratten tijdens de wandelmars, straalde er van af, voor een paars truitje, een ndp petje en een 50 srd, doen deze domme gasten al mee, maar wanneer je met ze in gesprek gaat, waarom ze voor deze paarse club gaan, dan kunnen ze niet echt een goede motivatie geven, zelfs criminelen met een strafblad in de hoogste organen van die paarse boevenbende, interreseren hun niet, dat zegt al genoeg betreffende hun denkwijze.


  Maak melding

 2. Surinamers klagen dat ze geen geld hebben, maar als ik kijk naar al die mooie klederdrachten van de avd heb ik maar 1 ding te zeggen: Surinamers zijn slechte leugenaars.


  Maak melding

 3. Wat mij opvalt zijn de oranje jassen en dat deze kleur (oranje) ook is verwerkt in de kleding van de vrouwen.
  Is dit toeval zijn of er zit er meer achter?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.