Stephen Tsang op traditionele manier verwelkomd bij ministerie

15
Minister Stephen Tsang op traditionele manier verwelkomd

PARAMARIBO, 8 apr – Minister Stephen Tsang heeft deze week het roer officieel overgenomen bij het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) in Suriname. Hij werd op traditionele Chinese manier verwelkomd. Tsang zei in zijn eerste rede tot het personeel dat die de mouwen mogen opstropen “ … want er is veel te doen”, aldus de nieuwbakken minister. Hij wil met het ministerie van Justitie & Politie samenwerken tegen de misdaad.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. Laat die hele ceremonie maar achterwege . Typisch Surinaams “waste”of time and money”
  Ga de problemen waarmee het land te kampen heeft nou eens eindelijk oplossen of althans een begin daarvan.


  Maak melding

 2. Door chineze corruptie en omkoping van de plee-si-dent is deze paarse rat minister van handel geworden. De uitbuiting van Suriname door chinezen mag nu harder en sneller.


  Maak melding

 3. Een onbekende man in de politiek, maar een spreekwoord luid don’t take the man by the look.
  Misschien kan hijzelf uitgroeien tot de president van dit land. WIE WEET.
  Doe je best zodat het volk kan beslissen bij de a.s. verkiezing of je president mag worden van dit land.
  SUCCES


  Maak melding

 4. Ach hij is nieuw nieuw en zit voorlopig nog vol energie en enthousiasme. Maar de ketting is zo sterk als de zwakste schakel en in de ambtenarij zitten heel wat zwakke schakels.


  Maak melding

 5. In Suriname kan iedereen minister worden want het land heeft geen toekomst onder Bouterse als president.Deze domkop heeft het hele land leeggeroofd met zijn handlangers.Hij heeft alleen maar verstand van wapens om te doden.Dat heeft hij in 1982 getoond met die december moorden. Een leider die zijn eigen mensen vermoord is een idioot.


  Maak melding

 6. Een grappenmaker os deze Tsang.Wil hij de misdaad in Suriname aanpakken moet hij. toch bezinnen dat hij een crimineel als baas heeft.
  Begin bij het begin hoor Tsang!!Eerst je baasje opruimen,jij grappenmaker.


  Maak melding

 7. Deze man is overduidelijk geen minister van de Surinamers , maar van mensen die op hem lijken. Dus Surinamers: maak je borst maar nat want er zal geen moer gebeuren en als er iets gebeurt dan zal het lijken op die geweldige gatendam van Coronie. Weinig of geen kwaliteit. Coronianen: u weet nu in ieder geval op welke partij of persoon u in 2020 NIET moet stemmen.


  Maak melding

 8. dus hier geven wij de voorkeur aan dan aan onze eigen jongelingen. Stem Strei.
  als deze chinees na drie jaar suriname minister kan worden…….


  Maak melding

 9. Dit is de tijd voor een nieuw geluid. Gisteren is verleden tijd, we raken al onze oude dingens kwijt. Al onze hebbies sterven uit

  Maar hoe maak je een heel nieuw land. Zonder koningsrijks verband.

  Wie is er dus nog bang voor de snesiemang ? Zongen ze nog in ‘Land te koop”


  Maak melding

 10. hoe kan het ook anders? die marrons gaat ervan lusten. toch? deze klaagt toch over alle chinezen die worden aangevallen? ik hoop dat hij alle slachtoffers gaat tellen en niet alleen die gele.


  Maak melding

 11. Niet alleen Chinese mensen worden beroofd in Suriname; alles en iedereen wordt beroofd, ongeacht de bevolkingsgroep waartoe je zou behoren.


  Maak melding

 12. Er is iets mis. Als je scherp kijkt op de foto dan draagt die man met de drum naast de minister een rode hindoestaanse turban en kurta of is dat hun stille steun aan de VHP?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.