zaterdag, oktober 23, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentBeverwijkse bazaar verrijkt met exclusieve rotishop

Beverwijkse bazaar verrijkt met exclusieve rotishop

-

- Advertisement -

BEVERWIJK, 8 apr – De Beverwijkse bazaar is een attractie rijker. Een Surinaams restaurant in hal 30, waar de authentieke roti zal worden geserveerd. De geheimen voor het recept van Armaan’s Rotishop zijn uit Suriname meegenomen door de schoonfamilie van de van oorsprong Indiase ondernemer Basheer Mohammed. Zijn schoonmoeder heeft een geheim recept, en kookt reeds enige jaren samen graag voor families en vrienden.

- Advertisement -

De 41 jarige Basheer (geboren in Hyderabad, India) kwam 17 jaar geleden naar Nederland waar hij verliefd werd op de Nederlands – Surinaamse Rabia Gaffar uit Amsterdam-Zuidoost. In 2003 traden ze in het huwelijk en hebben nu samen 2 kinderen; een dochter van 11 en zoon 7 jaar. Armaan’s Rotishop ontleent haar naam aan de jongste telg uit de familie.

Armaans Rotishop gebruikt uitsluitend verse kruiden. De roti wordt dagelijks vers gebakken (dus geen invriesroti’s) die vaak in de normale toko’s worden verkocht. Naast de roti serveert de shop ook tal van bijgerechten die samen een heerlijke maaltijd vormen.

Basheer: “Heel Nederland moet onze roti kennen omdat ze authentiek en altijd vers zijn”. De ondernemer denkt met zijn roti en de nodige klantvriendelijkheid de wereld te veroveren met de slogan: “falling in love again at Armaan’s Rotishop in Beverwijk Bazaar”.

Tijdens de openingsplechtigheid vond er een spirituele inzegening plaats en werden balonnen opgelaten voor voorspoed. Het woord werd gevoerd door BRASA ondernemer Roy Ristie en de uit Suriname overgekomen number 1 cabarettier/standup comedian Clifton Braam, alsook performer Brayen Muntslag (bekend van the Voice) waren van de partij.



9 REACTIES

 1. Lekkerste roti (buitenshuis) van nederland eet je in Diemen, namelijk bij het Rotihuis.
  Zelfs de bekende Roepram kan daar niet aan tippen.


  Maak melding

 2. Ik was gistermiddag op bezoek op de Beverwijkse Bazaar en het was mij helemaal niet opgevallen dat er een nieuw Surinaams restaurant op het complex was geopend. Ik liep nog langs Eethuis Paramaribo op zoek naar iets unieks, bijvoorbeeld gadgets of een leuke blouse.Het was van a tot z prullaria uit China. Een heerlijke roti gemaakt volgens een nieuw recept zou mijn dag goed hebben afgesloten.


  Maak melding

 3. @RobG, prullaria uit China ? Maar de Surinaamse president drijft maar al te graag handel met China. Sterker nog onder zijn toezicht hebben duizenden 3e rang chinese arbeiders het land gekoloniseerd.

  Verdeel Suriname in drieen en geeft ons hindoestanen een stuk land. Wij zijn in staat het land binnen 25 jaar te ontwikkelen naar het niveau ten tijde van kolonisatie door Nederland. Zo niet nog verder. De afrikaanse mentaliteit heeft Suriname kapot gemaakt.


  Maak melding

 4. Nu komt de aap uit de mouw of uit de kast.
  RobGuy is homo.
  Welke vent gaat nou op zoek naar een unieke blouse.
  Als echte kerel koop je toch een stoer overhemd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.