zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenMaatschappijStudiedag over Marrons op zaterdag 5 mei in Rotterdam

Studiedag over Marrons op zaterdag 5 mei in Rotterdam

-

- Advertisement -

Op zaterdag 5 mei 2018 organiseert Keti-Koti Rotterdam een studiedag over Surinamers die zich van slavernij bevrijdden: W(i)e zijn marrons. Een studiedag over de geschiedenis en cultuur van de Marrons en over de actualiteit in Suriname, Frans Guyana en Nederland.

- Advertisement -

De opening zal verricht worden door Kabt Hellen Ajentoena en Kabt Mutu Poeketie. Met inleidingen van Hugo Jabini, Susi & Simba Mosis, Alex van Stipriaan en Kensly Vrede. Bijzondere gasten die dag zijn Richard & Sally Price. Uiteraard zijn er ook Marron gerechten Afingi / Apiti Pinda- en Kokosrijst.

De studiedag W(i)e zijn marrons vindt plaats van 11:00u tot 17:00u in het Maastheater, Sint-Jobsweg 3 Rotterdam.1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.