Lilian Ferrier neemt ministerie over van Robert Peneux

8
Lilian Ferrier neemt ministerie over van Robert Peneux

Minister Lilian Ferrier van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in Suriname werd donderdag ingezegend voor ze aan haar belangrijke taak kon beginnen. Ferrier heeft gisteren de leiding op het departement volledig overgenomen. Dit gebeurde na ondertekening van een protocol van overdracht met haar voorganger Robert Peneux(r/foto onder). Ferrier wil de komende tijd beginnen aan de basis en hoge prioriteit geven aan het basisonderwijs.

8 REACTIES

 1. De manier waarop deze dame zich tot nu toe geuit heeft in de media, zal de leerkrachten niet echt motiveren, om haar beoogde doel te bereiken, de opmerkingen die ze uitte, zal waarschijnlijk het gevolg zijn van haar aanstelling als minister van onderwijs, bij bepaalde mensen die niet weten met macht om te gaan, stijgt het naar hun kop.


  Maak melding

 2. Deze dame tracht de falende resultaten in het onderwijs, neer te leggen bij de leerkrachten, terwijl de regering waarvan zij nu deel van uit maakt, de hoofdschuldigen zijn, met de beperkte middelen die het onderwijs tot nu toe heeft, vanwege deze paarse criminele organisatie, met als hoofdrolspeler Joshefszoon.


  Maak melding

 3. Lilian, we zullen zien hoelang het duurt voordat jij ook aan het touwtje van Oom Bouta gaat bungelen, en zijn visie gaat volgen. Als er geen geld beschik baar komt op deze post, wil ik je bij deze uitdagen je uitspraken waar te maken. Good luck! Deze trein is bij voorbaat al gedoemd de afgrond in te gaan.


  Maak melding

 4. Geen enkele zegen van boven zal er komen. De paarse apostel Sef me Anus Meyje en Andree Misjiesosoka Dubai zegenden hun afgod de moordenaar liegende dwaas bouta/didibri en zijn vroegere lijfwacht en bankrover Lonny Blunsweik met geweldig paars spektakel vol geestelijke liederen en lofprijs. De geldgierige Meyje voorspelde sinds september 2010 vele malen op de STVS dat zijn afgod, rust, vrede en voorspoed zou brengen. Ddb en Dino zijn bekeerd tot de Heer krijste deze rooie schreeuwlelijkerd trots. Anno 2018 na soso misdaad, moord, drugs en roofvloek sa e gebeur. Vele rijke landen zullen afgezanten sturen die in lange rijen zullen wachten om met ons zaken te doen. Soso valse profetie van Stef mijn paars Anus. Dan ook die chimpansee achtige Misjieka met zijn apen glimlach vol trots zijn oerdomme dwaze debiele idiote aanhangers voorhouden………we wordt al Dubai, we zult veel rijkdom hebbe, ondertussen schijten het gros der paarse paria’ s dagelijks een paars duivelse buffel. Oma taki ndp is een vloek voor land en volk geworden, geen zegen.


  Maak melding

 5. Alles van Suriname en Surinamers zijn tegenwoordig “cultureel”, maar
  nooit hoor ik dat iemand de zegen van de Almachtige aanroept. Daarom
  dat alles zo verkeerd gaat. Men veracht de Enige en Waarachtige Schepper
  van Hemel en Aarde en zolang dat niet gebeurd, zal het de verkeerde kant
  gaan met met ons geliefd land. Geef God de eer die Hem alleen toekomt.


  Maak melding

 6. Lilian is de dochter van wijken de racistische corrupte en 1e ex president ferrier die later naar Nederland vluchtte en medeantwoordelijk is voor de onafhankelijkheid samen met de racist en crimineel henck arron. Na de onafhankelijkheid vluchtte ferrier naar Nederland net als andere NPS aanhangers van onafhankelijkheid. Ferrier is door deze zelfde crimineel Bouterse aan de kant gezet bij de coup in 1980. Nu is dochter ook toegetreden tot de criminele bende van Desi om eigen gewin net als haar vader die samenspande met de Crimineel en racist henck arron. Lilian denkt dat niemand dit allemaal weet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.