Wandelmars Suriname heeft vanaf dit jaar nieuwe naam

10
Wandelmars wordt: 'BVSS-Fernandes Mc Donald's Surinaamse Avondvierdaagse'

PARAMARIBO, 5 apr – Woensdag is de 54ste editie van de Avond Vierdaagse (AVD) oftewel de ‘Wandelmars’ in Suriname van start gegaan. Ruim 4.500 mensen doen mee aan het grootse wandelevenement van het land. En er is een kleine wijziging. De AVD heeft vanaf dit jaar een nieuwe naam, te weten de ‘BVSS-Fernandes Mc Donald’s Surinaamse Avondvierdaagse‘. Het thema voor dit jaar is ‘Doe mee met de AVD, Fit zijn is oké’.

Bekijk ook:


10 REACTIES

  1. Dit is geen wandelmaars , maar de dag van de Eenheemsen , maron en blakamandey. En waar gaan ze poepen en plassen, want de toiletten zijn ondergelopen door het zware regenval. Ze gaan 4 dagen zingen en dansen alsof er niets is in het land. En ze zweten wel voor een hamburger van de sponsor ipv de sloten en kanalen in hun woongebieden schoon te maken. En morgen gaan ze weer klagen van het wateroverlast en ook dat de voedselpakketten te laat zijn bezorgd AAii bajaaa. me boiii.


    Maak melding

  2. Je kan zien hoe dom de meeste Surinaamse bevolking zijn, men loopt liever wandelmars dan actie voeren voor de toekomst van Suriname. Surinamers denken niet aan hun toekomst en ook niet naar de toekomst van hun nageslacht. Dit is het resultaat van een land waar de IQ van de bevolking heel laag zijn.


    Maak melding

  3. De pikin ingi boi zal blij geweest zijn om ‘zijn’ volk op straat te zien.Op de achtergrond op de foto een stukje China in Sur.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.