Stel dat wereldreis maakt met zeilboot bezoekt Suriname

27
Stel dat wereldreis maakt met zeilboot bezoekt Suriname
Tom en Heidi te Brownsberg via hun site sailingshalom.com

Op 1 juli vorig jaar vertrokken Tom en Heidi op wereldreis met hun zeilboot ‘Shalom’. Na een lange oceaantocht brachten ze vorige maand ook een bezoek aan Suriname. Daar genoten Tom en Heidi maximaal van het indrukwekkende land. Ze verkenden Paramaribo en trokken een paar dagen de jungle in, wat adembenemende beelden oplevert. De beelden zijn hieronder te zien. Ook staat er op hun blog een leuke fotoreportage van Suriname.

UPDATE: inmiddels staat een 2e film online:

27 REACTIES

 1. @toko,
  Aliens?
  Neen onbenul; dat zijn levensgenieters.
  Wees blij dat er (anders dan individuen als Molenaar, Koos, Haco, Hans enz) nog mensen zijn die dmv hun blog Suriname op postitieve manier promoten. Ik ben er van overtuigd dat hun footage op YouTube meer ‘Suriname-geïnteresseerden’ trekt dan menige toeristische beurs.


  Maak melding

 2. Wat een luxe. Maar natuurlijk gaan ze foto’s in een boek uitgeven, met verhalen erbij en daarmee weer geld binnenhalen voor hun volgende wereldreis.


  Maak melding

 3. @toko,
  Ik meen dit oprecht; zoek hulp!
  Je negatief zelfbeeld kan tot verschillende psychische klachten leiden.
  Als Holland de oorzaak is van dit negatief zelfbeeld, wat let je om je biezen te pakken en terug te gaan naar jouw geboorte-/moederland.
  Je gaat me niet vertellen dat je hier in Holland niet de mogelijkheden aangereikt hebt gekregen om een succesvol leven te kunnen leiden. Die mogelijkheden heb je wellicht niet aangegrepen en zit je nu vol frustraties waarvoor je een zondebok probeert te vinden.
  Één ding doe ik Tom en Heidi (met veel respect) niet na; een wereldreis per zeilboot is voor mij een ‘boot’ te ver.
  Ook zij veroveren de wereld op hun manier; ik weet uit ervaring hoe dat voelt en wat het betekent om telkens weer nieuwe plannen te maken voor een nieuwe ‘ontdekkingsreis’.
  Don’t blame us; ik vind het jammer voor je dat je deze ervaringen niet met ons kan delen; maar dat geeft jou ook geenszins het recht om alles negatief te becommentariëren.

  Take it easy


  Maak melding

 4. @toko,
  “globetrotter@
  Wanneer ik stront zie, kan ik moeilijk Goud van maken.”

  Waar slaat dat nou op? Je blijft consequent cryptisch. M.a.w. heel erg moeilijk te begrijpen.
  Ik heb er ook één voor jou:
  ‘Wanneer ik Goud zie, kan ik moeilijk tokotoko van maken.’

  I rest my case.
  Ga je goed.


  Maak melding

 5. Wanneer je jouw eigen als europeaan respecteert, ga je mijn land niet vloggen. Kom, geniet van de gastvrijheid, en ga weg. Dat is mijn wijze. Je hebt het recht niet, mijn land (moederland), te koop te zetten.


  Maak melding

 6. globetrotter@
  “maar dat geeft jou ook geenszins het recht om alles negatief te becommentariëren.”
  ————————————————–
  Vandaar:
  globetrotter@
  Wanneer ik stront zie, kan ik er moeilijk Goud van maken.


  Maak melding

 7. toko,
  Wat kortzichtig van je.
  “Wanneer je jouw eigen als europeaan respecteert, ga je mijn land niet vloggen. Je hebt het recht niet, mijn land (moederland), te koop te zetten.”

  Aldus onze verwarde toko vanuit Amsterdam Z-O 24 hoog.
  Kom op 27 april a.s. (Koningsdag) naar het TRIS museum in Zwijndrecht en aanschouw met eigen ogen wat ex TRIS’ers nog steeds voor jouw “moederland” betekenen; kom gerust het wordt zoals elk jaar weer groot feest. Laat jouw drugs wel thuis liggen.


  Maak melding

 8. Suggestieve prietpraat, kan ik moeilijk positief bestempelen. Negativiteit, is des duivels. Voor de laatste keer; Bemoei je niet Cultureel met Suriname, wanneer je geen Surinaams bloed hebt.
  Verward ben jij die maar niet wil begrijpen, dat Surinamers jullie sorres kan missen voor kiespijn. Stop jouw tris, ergens waar de zon niet schijnt. Ik wil genieten van mijn volk, en niet met hollanders daar tussen in huppelen. Dat is verwarend maar zeker misselijkmakend en bloedirritant.


  Maak melding

 9. Mooie stel, avontuurlijk, levensgenieters. Ik geef ze gelijk , chille zolang het nog kan, neks No fout. Maar het is niet zonder risico. Ik zou niet durven.


  Maak melding

 10. Mijn bio moeder ilse@ zei ooit eens, hollanders hebben altijd de behoefte, hun sorres, hebi, op jou, een ander te projekteren. En daar heeft de hollandse media van, een dikke vinger van in de pap.
  Jullie Hollanders, zijn gefrustreerd, verward, hopeloos bovenal, en weten niet waar je het zoeken moet. Jullie sterke punt anderzins, is handel; Lang niet altijd legaal of menselijk geschoeid.
  Alsjeblieft, verzoek ik het; Kom mij geen zand meer in de ogen strooien, mijn het bos in sturen, naar links in plaats van recht sturen; En mijn appels voor peren verkopen. HOUD DAARMEE OP. Trek jouw eigen bagache.
  Span jouw eigen vok voor jouw karretje. Is dat zo moeilijk? asjemenou..


  Maak melding

 11. Toko ben jij ook zo een gefrustreerde Surinamer die alle shit op de Hollanders afschuift.Wel ik ben een Suri en ik woon in Suri, maar ik zeg je een ding , ze hebben hier in Suri echt alleen maar tokotoko in hun hoofd, en jij bewijst dat maar weer met die achterlijke debiele gefrustreerde reply op Ilse. Voor mij ook weer het bewijs op
  welk niveau de aanhang van Bouta zit..


  Maak melding

 12. @Toko,,, dat moet je tegen @Gr,bie ,, ( ezelin ) zeggen, zit ergens van schaamte verscholen achten een vieze bankstel met schijthonden te koekeloeren . Hahahahah ben benieuwd wat er nou komt. heheheh mi wagtie,,


  Maak melding

 13. aub pas op dat je niet berooft of vermoord wordt in suriname.
  levens gevaarlijk daar.Veiligheid is nul komma nul in suriname.
  Dat je zo een land kiest,kan ik me niet voorstellen.Wat als er iets gebeurd. ???De ziekenhuis kunnen niks doen voor je daar ? zelfs geen medicijnen en bekwame artsen.


  Maak melding

 14. Er was een strip boek over een Hollander die de zeeen afzeilde op zoek naar zijn broer. Hij vond Hem op een eiland in de Pacific Oceaan. Avontuurlijk. In de praktijk zijn de oceanen geen showertube. Huizen hoge golven en winden die om je stormzeil vragen zijn geen uitzondering.Vergeet niet de piraten!


  Maak melding

 15. @EMD en @toko,
  Reacties op postings van jullie zijn tijdverspilling. Jullie zijn echte NDP-trollen. Het negeren van jullie wartaal is het beste. Gewoon geen aandacht schenken aan deze NDP-trollen.


  Maak melding

 16. Wat leuk……ik ga de volgende keer mee…. kunnen we een triootje doen……..man pakt vrouw van achter. Zij zuigt mijn ballen…….lekker hor……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.