Bouterse over kritiek: wij zijn klagers en weten het veel beter

30

PARAMARIBO, 5 apr – “Wij zijn klagers en weten het veel beter.” Dit zegt president Desiré Bouterse over de kritiek op het herschikken van zijn kabinet. Dat hij ook nog specialisten zoekt bij oppositionele partijen, moet ook kunnen. Het mag zelfs niet vreemd aan doen. “Vanaf de jaren tachtig hebben we een progressieve lijn uitgezet en zijn leden van andere partijen op verschillende momenten ingezet voor het beleid.”

Een kwestie dus van over de schutting heen willen kijken. “We werken onvoldoende mee aan het opbouwen van eenheid en trots. We zijn tot grote prestaties in staat als we samenwerken en dat zou ons moeten stimuleren”, zei Bouterse tijdens een persconferentie na de beëdiging van vijf ministers. Dat beweerd wordt dat de Nationale Democratische Partij geen kader heeft en dat het daarom te doen is, is dus niet waar.

Tijdens de beëdiging zei Bouterse dat de ontslagen ministers goed werk hebben verricht. Toch was het tijd voor vervanging. “Het opvangen van de ernstige financiële crisis die ons land getroffen heeft, heeft erg veel energie gekost. Zaken die van belang waren voor het lenigen van de noden van ons volk, konden niet naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, de hoogte van de wisselkoersen, prijzen van goederen, de kosten van de gezondheidszorg.”

Bekijk ook:


30 REACTIES

 1. Het zou beter zijn als de pres aftreed, en scepter door ander laat zwaaien door iemand die meer verstand heeft van politiek !!!!!

  sari tori

  Jacco


  Maak melding

 2. Bij deze moordenaar, zit echt enkele draadjes los in zijn bovenkamer, door ministers die volgens hem goed werk geleverd hebben, te reshuflen, verder zijn we klagers, zeker omdat het zo gaat in het land.
  Deze psychopaat spoort echt niet, wanneer je met famillie en vrienden de staatskas kan leegroven, en dit land kan verdelen d.m.v. conssesies, dan heb je geen klagen.


  Maak melding

 3. Zeer opmerkelijk dat bij alles wat de president uitkraait door het volk geaccepteerd wordt. Ligt het aan het feit dat de coke buzz. in Suriname succesvol is of is alles wat zich momenteel in Suriname gebeurt Positief is.


  Maak melding

 4. Bouterse over kritiek …” wij zijn klagers en weten het veel beter.”
  ****************************************************
  De Drugsveroordeelde Moorddadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse … klaagt niet, weet alles …. daarom weet hij en zijn Boeven regering … geen MALLE MOER. Oprotten met deze BOEVEN !!!!


  Maak melding

 5. Surinamers zijn klagers en hieraan zal geen verandering komen.Ze gaan zich aanpassen zonder gevecht te hoeven. te leveren..Maandelijkse stakingen,noem maar op ,surinamers zijn bereid maandelijks te lijden dan in 1 keer het land lam te leggen met de bedoeling bouta te verdrijven..Iedereen ,bijna iedereen in Suriname richt een politieke partij op.Maar geen van ze weet hoe te beginnen en hoe verder.Was het maar weer 1989,mulo leerlingen, de lagere scholen en de middelbare scholen hadden het gedaan gekregen.Bouta was weg geschopt uit het machtscentrum.Heden slikken de surinamers alle shit van bouta en klagen maar.


  Maak melding

 6. Bouta plaatst op alle posten ofeen javaan,of een hindostaan,kortom alle delen van het volk,geef niet hoe kleurrijk hij het zal maken hij zal de bevelen geven en de kleurlingen gaan als poppen dansen op zijn bevel. Dit is zand in de ogen van de surinamers strooien om ze zoet te houden.


  Maak melding

 7. Velen waren bang dat de pikin ingi boi weer zou zeggen dat hij de koers omlaag zou brengen.Nu heeft hij wijselijk zijn mond gehouden.Maar hij heeft niet goed gekeken over de schutting.Als hij goed had gekeken en geluisterd zou hij weten dat zijn wakamangs de mensen die geen minister wilden worden voor alles en nog wat hebben uitgescholden.Tot zelfs lands verraders.Alleen dat de mensen niet over het hart konden krijgen om met een drugs veroordeelde samen te werken en niet wilden overlopen.


  Maak melding

 8. farao al Bouta vind dat we niet moeten klagen maar juist bij moeten zijn.
  Baja, we moeten blij zijn en elkkar feliciteren want is is dank zij Hem:
  1,2 miljard usd verdwenen;
  rapporten van de PG worden door Hem tegen gehouden
  de corruptie is de nieuwe godsdienst geworden,
  geen treinverbinding naar Zanderij,
  18000 betaalbare woningen?
  etc;
  kortom we moeten hier blij zijn met al deze ellende en deze ellendeling!


  Maak melding

 9. De twee schurken zijn ook mij gegaan ,Algoe of Afboel van LVV en Miranda de schurk van OW .
  Deze regering is een Bruine Bonen regering ,nu lopen ze overal mensen zoeken om te komen helpen .

  Na de verkiezing 2015 had NDP zo een grote bek met de 26 gestolen zetels via SRS Radio met Limbo

  Ook de bedreiging van Henk Herrenberg via Radio SRS dat er een burger oorlog zou komen in Suriname tijdens de verkiezing van mei 2015 .

  Henk Herrenberg wat dit je op 25 november 1975 je was toch voor lichter ,Henk Aaron had je werk gegeven .
  Waarom had NDP Suriname niet voor 1975 bevrijd van de Kolonisten vraag aan Hooghart .
  Waarom had NDP Regering geen goud Industrie op gezet in jaren 80 vraag aan Limbo .

  De nep Revolutie heeft meer verdriet en dood gebracht in Suriname .

  Dan hebben wij het nog niet over duizenden jongeren die met een diploma van school gaan .
  Onder zulke beleid medewerkers van NDP kunnen de jongeren het de komende 5 jaren het vergeten ,
  .
  De jongeren willen werken ,breng de middelen voor hun zet ze aan werk in elk District .

  Wij van Oppositie staan klaar om verbetering te brengen in elk District voor jong en Oud .

  Wij van Oppositie wijken niet voor de sjoemelaars en Bedriegers van NDP .

  Niemand had voor Revolutie gevraag ,de verkiezing zou maart 1980 plaats vinden en dan komt men met een stront nep revolutie in februari .

  Zie maar vandaag de zwervers die rond lopen vele kinderen en Ouderen die niet dagelijks goed kunnen eten .
  De bevrijding zal groot zijn in mei 2020 houden jullie nog geduld bevolking groepen in Suriname .

  Plant wat na de zware regen als groeit in Suriname ,in Nederland kan ik nu past weer planten na de strenge winter .


  Maak melding

 10. Vanaf de jaren tachtig hebben we een progressieve lijn uitgezet en zijn leden van andere partijen op verschillende momenten ingezet voor het beleid.” Aldus opa Didibri. De jaren tachtig zijn sinds 2010 terug, dankzij dwaze ndp stommelingen of moordenaar/ drugs/ roof aanbidders. Opmerkelijk is dat de koers van de US dollar bijna identiek is als in 1988. Het verschil is dat oerdomme debiele dwaze paars door ddb beroofde ndp paria’ s het nu nog slechter hebben dan tijdens Oom Vene, die de revo puinhopen en het verspillend wanbeleid van opa Julleke Weilenbos moest opruimen. Na acht jaren weten het gros der dwaze ndper’ s nog steeds niet het grote kwaad De Dwaas Bouta aka didibri van het goede te onderscheiden, want hij pakt deze oerdomme Surinamers altijd onder het mom van samenwerken, nationalisme etc allerlei mislukte revo geleuter. Oma taki, allen die hand- en spandiensten verlenen aan ddb houden niet van gerechtigheid en waarheid, maar van hun eigen zakken, na moni e taki. Satan beng sorie Koning Jezus ooktoe tijdens Zijn verzoeking in de woestiijn, buig voor mij en aanbidt mij en ik geef je al deze koninkrijken van deze wereld. Na so Ddb e tjisie deze dwaze geldzuchtigen, om hem aan de macht te houden door hem te aanbidden voor het aardse slijk vol van onrecht en leugen over de ruggen van het gros der paarsdomme paria’ s en anti ndp volk. Wo ka. Er komt geen rust, vrede en voorspoed, alleen nog meer misdaad en armoede en geestelijk verval met de duivelzoon ddb aan de macht. Wo ka.


  Maak melding

 11. De Greativiteit van NDP beleid medewerkers is te laag om zaken te realiseren voor de bevolking groepen .
  Om zaken van Theorie naar praktijk te brengen loop het voor geen meter .
  Dat er zoveel auto rijden in Suriname wel niet zeggen dat het goed gaat volgens de NDP medewerkers .
  Jong en Oud in Suriname de Oppositie is op de goede pad hou maar geduld ,men moet geen scherp schutters voor jullie sturen .
  Er is werk in Nederland na mei 2020 komt de Regering in Nederland praten zo dat jullie ook in Nederland kunnen werken .
  Wij van de Oppositie zullen dat realiseren en op een hoog tempo zaken met Nederland doen .

  ik volg de nieuws van af 1968 van Suriname ,maar nu sta ik zelf klaar om jullie daar te komen helpen vooral met huizen bouw .
  Jong en Oud wel ik laten genieten van een huis dat jullie zelf makkelijk zelf kunnen bouwen .

  De middelen heb ik al ik hoeft niet naar de regering te gaan om geld te zoeken voor jullie nood .

  Wat Grondstof betreft jong en oud gaan jullie toveren om de vorm van een huis te realiseren .

  Verlopig is het planten en eten ,vermeerder de zaden dat kan je altijd later planten .


  Maak melding

 12. Is Bouterse wel goed bij zijn hoofd? Wat een slap geleuter van de president waar niemand op zit te wachten. Er doen zich grote problemen voor in de zorg. Mensen sterven onnodig door gebrek aan van alles in de ziekenhuizen. Ongekend hoge uitvalpercentages in het onderwijs en corruptie/criminaliteit die zijn weerga niet kent. In feite verkeert de gehele samenleving in een permanente crisis en de president komt niet met concrete oplossingen maar zit volslagen flauwe kul te verkondigen. Hopelijk hebben de boeriki’s die hem hebben gekozen nu ingezien en ervaren dat Bouterse alleen maar ellende met zich meebrengt en niets goeds


  Maak melding

 13. Nu blijkt duidelijk dat de regeringsleider geen uitweg meer ziet (is ook mens en wordt op een moment ook moe) en regeert op eigen waarde/kennis/inzichten.
  Er rust een zware last op de schouder van de eens zo energieke Persoonlijkheid, dat hij anderen beschuldigt van alwetendheid, dit is precies wat met hem gaande is. Dus ziet iedereen dat klacht als hemzelf. Dit is een gebrek van (psychologische druk) onrustigheid.
  Je hebt je best gedaan maar is jou tot dus ver niet gelukt om een land als dit te besturen

  Gemanipuleerde woorden houdt geen stand!!!!!
  Laat de mensen maar klagen of zij die het beter weten met rust. Jij weet van jezelf dat god jou daar heeft neergezet dan houdt het op.
  Gods molen maalt langzaam maar zeker. Of begin je aan jezelf te twijfelen?


  Maak melding

 14. Stuart Getrouw de nieuwe Joker op Justitie.

  “Met de benoeming van zijn halfbroer op Justitie heeft Bouterse nu een schoppen AS ingezet tegen de PG en zich ervan gegarandeerd dat een eventuele detentiebevel na uitspraak van de Krijgsraad niet tot uitvoering zal worden gebracht.
  De hele reshuffeling is een farce geweest om deze Joker in te zetten nu de crimineel weet dat zijn dagen geteld zijn.”

  Daar was dus de reshuffeling om te doen en niets anders.


  Maak melding

 15. Meneer de president, volgens mij bent u doof, blind en dementerend. We klagen niet maar benoemen wel de situatie zoals het er nu uitziet en die kennelijk aan u voorbij gaat. U loopt met beveiligers rond, wij mogen beroofd worden is dat niet op straat dan wel op regeringsniveau. U neemt en ontslaat ministers en ambtenaren die de rest van hun leven op gouden eieren mogen blijven zitten, en de rest van de bevolking eet alleen meer shit , heeft slechte woningen en medische verzorging , leeft in de criminaliteit door alle drugs die legaal in het land geproduceerd en verhandeld worden. Berovingen zijn aan de orde van de dag, politie en militairen hebben geen uniformen en materieel, ziekenhuizen geen doktoren en verplegend personeel die nog gemotiveerd genoeg zijn om je in leven te willen houden , scholen presteren ver onder gestelde niveau. O en niet te vergeten, u gaat zelf voor medische verzorging naar het buitenland, dus veel vertrouwen is er ook bij u niet. Maar ach we klagen teveel volgens onze dementerende President meneer Bouterse. Hoe durven we!!


  Maak melding

 16. Venetiaan heeft Suriname verkocht aan Gokbazen.
  Aan Turken.
  Hij krijgt aandeel maar het volk moet het eerst naar die stunkturken gaan brengen.

  Suriname heeft niet één Boerkie maar een hele pakhuis vol met Boerkies.

  Nieuwe coalitie moet alles
  terugdraaien met een nieuwe
  wetgeving omtrent het een
  hele leven lang profiteren.

  Bouterse duidelijk zichtbaar met met heel veel mensen
  “MO SÈTI KONG” te doen.

  In de Campagne van 2020
  moeten het volgende zitten
  wil je het land willen redden.

  LAATSTE KANS OM SURINAME
  TE REDDEN KAN UITSLUITEND OP NOG ÉÉN MANIER;
  Alle Casino’s eruit.
  Alle salarissen terugdraaien..!!


  Maak melding

 17. Wally werkelijk !!!Alle Casino’s eruit!! en hoe moeten we dan ons zuurverdiende geld witwassen??
  Alle salarissen terugdraaien..!! we hebben nu al niet genoeg om van te leven alles is zo duur..snik snik
  Venetiaan had voldoende reserve in de staatskas, waar is dat gebleven??
  Bouta heeft nu zijn halfbroer benoemd, zijn inkomen is de rest van zijn leven nu ook gewaarborgd, nog snel alle restjes weg graaien voordat de verkiezingen komen, dus alle familie en vrienden gunstig bedienen.
  Als er nog maar 1 iemand is met enige waardigheid en eerlijkheid stapt hij niet op deze trein naar de verdoemenis. Maar ja de graaier mentaliteit van deze bevolking is onbegrensd.
  Redding kan beginnen met: alle casino’s flinke kansspelen belasting laten betalen. Alle auto’s naar grote wegenbelasting laten betalen.


  Maak melding

 18. Robert pneuxe
  Bouta dat deze man deze zwart heeft verdiend in Rotterdam

  Teacher Excellence Award in Rotterdam,
  Er is op deze aanwijzing niets terug te vinden ,hoie heet dit liegen en bedriegen .
  Bouta krijgt het behoud, hij wordt oud


  Maak melding

 19. Bouta dat deze man deze zwart heeft verdiend in Rotterdam

  Teacher Excellence Award in Rotterdam,
  Er is op deze aanwijzing niets terug te vinden ,hoie heet dit liegen en bedriegen .
  Bouta krijgt het behoud, hij wordt oud
  Het gaat over reshuffelen van ministers ,in dit geval Robert Pneuxe


  Maak melding

 20. Bouterse kan het weten baja. Hij klaagde en klaagde dat de regering Arron niet deugde. Toen heeft hij een coup gepleegd, want hij dacht dat hij het beter zou kunnen doen. Het resultaat is dat zelfs bedelaars niet naar Suriname willen komen als je ze een gratis ticket geeft. Zo goed heeft Bouta het gedaan.


  Maak melding

 21. Braziliaanse oud-president Lula verdwijnt in de cel

  De voormalige Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma moet op 6 april voor de rechter verschijnen. De autoriteiten vervolgen hem voor corruptie.

  Bouterse 2020 ???


  Maak melding

 22. Laat deze opa fucking mppppp moordenaar op het dak gaan zitten!
  Het volk gaat bouta letterlijk afslachten in 2020 stront bedrieger!


  Maak melding

 23. Ka-bouta is een criminele psychopaat alleen in Suriname kan hij zich plee-si-dent wanen. Want een echte president heeft geen amnestie nodig en zet zich in voor de bevolking niet voor zijn eigen drugsbusiness, corruptie en volksverlakkerij.


  Maak melding

 24. Het verwonderd mijn niet dat deze idioot het land niet kan besturen.Hij heeft alleen maar verstand van wapens om te doden als in 1982.Het volk heeft gekozen omdat ze allemaal bang zijn voor Bouterse.Hij heeft het land leeggeroofd en niemand durft zijn mond open te doen anders word je opgepakt en doodgeschoten en Surinamers zijn over het algemeen bang.Bouterse heeft kans gezien om 1.3 miljard USD te laten verdwijnen uit Staatskas zonder het te verantwoorden aan het volk.Een schande voor het parlement van Suriname.Ik kan jullie zeggen dat het nooit meer goed komt onder de leiding van deze dom kop.Hij moet opgepakt worden en opgesloten worden voor die moorden van 1982.


  Maak melding

 25. Opa D waarschuwt : U MAG NIET KLAGEN, IK HEB U MET HULP VAN GILMORE,
  KEIHARD FAILLIET GEMAAKT !

  NEKS NO FOUT, MI MONNIE DE !

  BOVENDIEN HEBBEN WIJ NU EEN NIEUWE, ZEER DESKUNDIGE (Jurist ?), BIJ JUSPOL, DIE AL MIJN
  NIEUWE AMNESTIE-WETTEN EN AMNESTIE-BEVELEN, TOT UITVOERING ZAL BRENGEN !

  ENNE, UNU NO MAG KLAGE, A paarse REVO E WAKKA !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.