VHP installeert structuren Brownsweg en bezoekt Langa Tabiki

30
VHP installeert structuren Brownsweg en bezoekt Langa Tabiki

PARAMARIBO, 4 apr – Onlangs installeerde Chan Santokhi, voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij structuren te Brownsweg, in het kader van het streven om de partij landelijk te profileren. Ook toog een delegatie afgelopen weekend naar het gebied der Paramaccaners, te Langa Tabiki. “Dit alles omwille van de beweging ‘Red Suriname’, die zo langzamerhand vanuit de VHP ontstaat en die alle positieve krachten om Suriname te redden uit de huidige malaise wil bundelen” aldus de partij.

Te Brownsweg (FOTO boven) werd een VHP coördinator met zijn stootgroep aangewezen, voor alle 8 leefgemeenschappen aldaar. De heer Jozef Tooy zal ernaar toe werken dat binnen niet al te lange tijd de kernen kunnen worden geïnstalleerd. Daartoe heeft hij op een speciaal met een delegatie van het hoofd bestuur van de partij onder leiding van voorzitter Chan Santokhi belegde krutu mandaat gekregen om als resort coördinator op te treden teneinde met zijn ondersteuningsgroep structuren neer te zetten.

In Langa Tabiki(FOTO onder) werd de delegatie begeleid naar de residentie van de Granman alwaar zij ontvangen werd door een vertegenwoodiger van de waarnemend Granman, de oudste dienende hoofdkapitein Albert Kambiel. Hierna werd er een Krutu belegd met dorpsbewoners van Langatabiki, Apatou, Lokaloka, Nason, Skintabiki die allemaal speciaal naar Langa Tabiki waren afgereisd om de boodschap van de VHP aan te horen. Ook daar werd een kern geïnstalleerd.

VHP in Langa Tabiki Suriname

Bekijk ook:


30 REACTIES

 1. Chan is ten einde raad!! In de stad durft hij niets en stelt hij niks voor. Dan maar in het binnenland wat proberen te doen!!! Stelt niks voor allemaal.


  Maak melding

 2. Jullie lullen!
  Er moet een andere pres komen om su te redden!
  Deze sakasaka pres moordenaar en drugsdealer bouta moet staande geëxecuteerd worden!
  Deze mppppp vervloekt heeft su naar de afgrond gebracht!
  Bouta weet dat hy een afrekening zal krijgen in 2020!
  Men is hem spuuuuugzattttt!


  Maak melding

 3. Chan ontwijkt richting binnenland om geen vragen te beantwoorden over die likbouta soerjan. Een sakka sakka verader die net als judas zijn politieke einde heeft gekozen.


  Maak melding

 4. Als landelijke partij moet je inderdaad je boodschap brengen naar alle gemeenschappen.
  Wat kwaadwilligen ook beweren, VHP is de enige partij die Suriname uit het moeras kan trekken.


  Maak melding

 5. Neem van mij aan dat de leiding van de VHP het niet werkelijk meent met deze bevolkingsgroep. Ze denken wel strategisch omdat de binnenlandbewoners reeds nu of binnenkort tot de grootste bevolkingsgroep vannhet land gerekend mag worden. Ze zijn nu aan het zaaien om later royaal te oogsten.


  Maak melding

 6. Henk Aviankoi
  Volgens hem betekent zijn benoeming in het hoofdbestuur al dat er daadwerkelijk
  een transformatie is naar nationale partij.
  Wat is dat ding je wordt gekozen of je wordt benoemd? Nergens komt deze man zijn naam voor op de lijst. Als wettig gekozen bestuurslid.

  Chandrikapersad Santokhi verkoopt knollen voor citroenen aan die arme boslandbewoners.
  Hij is bezig met onethische campagnes voeren om de arme mensen belachelijk te maken met een VHP oranje trui van een maat kleiner dan normaal. De gasten wordt gezien als de idioten van de Arya Dewaker of Sanatan Dharm legende. Wat hebben de Surinamers met olifant te maken?
  Alles dat niet past binnen de structuren/zeden en gewoontes van dit land zullen verwijdert dienen te worden. Dit is echt niet bevorderlijk voor natie vorming. De VHP is bezig dit land afhankelijk te maken van het buitenwereld.
  Caldeira zei dat Hidostanen a-nationaal zijn en dit is overduidelijk gebleken bij de verschillende bijeenkomst van de partij.


  Maak melding

 7. gratis oranje t-shirt oranje pet en een roti;
  de Nationale Dieren Partij komt volgende week langs met bruine bonen.
  Op wie gaan ze stemmen?


  Maak melding

 8. Chan Santokhi is de enige leider in Suriname die goed opgeleid is en zijn talen goed spreekt. Chan heeft ook een behoorlijke uitstraling in tegenstelling tot Bouterse die bij het minste geringste of wegloopt of als een ijsbeer in een woestijn zit te zweten. Bovendien is Bouterse oud en heeft geen aanzien meer. Steeds meer en meer roept het volk op tot zijn aftreden.


  Maak melding

 9. De VHP is goed bezig gaan jullie zo door alleen door deze aanpak kan dit land betere perspectieven hebben.
  De niet intellectuelen in het land mogen er ook zijn, maar aan het stuur hebben ze niets te zoeken, trouwens de manier waarop ze aan de macht zijn gekomen geeft ook veel twijfels over hun competenties.
  Op langer termijn zal Suriname overwinnen. VHP zal overwinnen.


  Maak melding

 10. Bouterse heeft het ook NOOIT gemeend met het volk, dus vraag ik mijn af hoe nu te oordelen over Santhoki dat hij het niet meent met deze bevolkingsgroep, dit terwijl hij nooit een kans heeft gekregen om president te worden.
  In ieder geval kan Bouterse niet naast Santhoki staan als het om kennis en ervaring gaat.

  Ik gun een ieder presidentschap, maar wel onder de volgende voorwaarden::geen moordenaar, geen strafblad hebben, geen corrupte persoon zijn, respect hebben voor land en volk en vooral geen leugens verspreiden.


  Maak melding

 11. Hypo
  Santokhi bezoekt alle hoeken en woongebieden in Suriname,wijst ze op de gevaren die bouta met zich meebrengt, het volk. aldaar moet de juiste keuze maken, ze moeten kiezen tussen. Santokhi ,de man van recht en wet, en de moordenaar bouta die hun woongebieden. vernietigd had eerder.Velen van hun leven als vluchtelingen elders,bruggen en wegen werden opgeblazen door de oorlog tussen bouta en brunsie en er werden een heleboel slachtoffers gemaakt waaronder zwangere vrouwen en kinderen.
  Santokhi is niet daar voor het bedelen van stemmen.Geen neem en geef politiek en geen valse beloften.En nu zien of dezelfde mensen hun mistake eerder gemaakt. om voor bouta te stemmen,wederom gaan herhalen.


  Maak melding

 12. het gedrag van robg komt door zijn kom af
  hij is een buitenechtelijke zoon v ddb verwekt tijdens een coke rush en verwekt aan de krabbesteeg


  Maak melding

 13. De Delen van Het Surinaamse Volk Dat Voor De Misdadiger ddb Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen, Dan Soema Do Lit A Faja Baka…

  De VHP onder leiding van Chandrikaperkash Santokhi en andere leiders van oppositie binnen en buiten parlementaire DNA Politieke Partijen Do Lit A Faja Bakka.

  Chandrikaperkash Santokhi (CS) van de VHP is de enige en juiste persoon om deze uitdaging waarin de republiek Suriname en de Surinamers nu verkeerd te trekken, daarom moeten alle Surinamers in Suriname van Noord naar Zuid, van Oost naar West de VHP ondersteunen en zich aansluiten bij de VHP.

  CS:
  – heeft de kwaliteiten om de president van Suriname en de Surinamers nationaal en internationaal te worden en te zijn,
  – heeft de connecties om de juiste koers nationaal en internationaal voor Suriname en de republiek een aan de Surinamers te geven ( zware misdadigers uit te schakelen, de financieel – economische en sociale situatie, kortom het land te herstellen),
  – samen te werken met alle Surinamers, alle politieke partijen ea die een andere koers willen varen dan de huidige koers die naar de afgrond leidt,
  – welvaart, welzijn, orde, veiligheid, rust, normen en waarden, (inter)nationale doelen, geen eigen belang/geen zelfverrijking, zich houden aan de grondwet van de republiek Suriname en zich ook houden Internationale Verdragen cq mensenrechten, drugsbestrijding en grensoverschrijdende criminaliteit, de misdaad bestrijden, ect.)

  Sranansma Oe Wiki No!
  A So A Dé, Ja, Ja!

  De Verenigde HervormingsPartij (VHP) is een Politieke Partij Voor Alle Surinamers.

  Leve alle Sranansma,
  – Marrons, ea ,die zich aansluiten bij de Verenigde HervormingsPartij (VHP),
  – die zich aansluiten bij alle huidige oppositie politieke Partijen,
  – die vernieuwing willen, welvaart, welzijn, normen en waarden, principes, algemeen belang en niet eigen belang, vooruitgang van het land en het Surinaamse Volk
  – die orde, veiligheid, rust, respect willen in Suriname maar ook in het buitenland,
  – die voor de Verenigde HervormingsPartij (VHP) zijn,
  – Suriname voor de Surinamers!

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Verenigde HervormingsPartij (VHP) onder leiding van de VHP en huidige oppositie politieke Partijen en andere buiten DNA politieke partijen gaat Suriname de juiste koers geven voor welvaart, welzijn rust, orde, veiligheid, respect, (inter)nationaal.

  Oe Dink A Boskopoe Boen! ddb is een zware misdadiger die Suriname sinds 25 februari 1980, 8 december 1982 moorden, MoiWana86moorden, moorden op de lijfwachten van Rony Brunswijk, vernietiging van Albina, Moengo, Apoera, enz. ddb is een zware crimineel die voor 11 jaar gevangenisstraf voor drugshandel door de rechtbank in Nederland is veroordeeld, een eis van 20 jaar van de krijgsraad/rechtbank in Suriname heeft gekregen voor de 8 december 1982 moorden op onschuldige burgers. Op de opsporingslijst van DEA in USA staat voor drugshandel naar de USA. Suriname skeer gemaakt heeft en zich zelf verrijkt heeft. Zie de armoede waarin u leeft.

  Time4Change,
  Sluit u aan bij de Verenigde HervormingsPartij (VHP)
  VHP voor alle Surinamers, Samen Sterker!

  Verenigde HervormingsPartij (VHP) Voor Eeen Betere Toekomst En Een Betere Toekomst, Samen Sterker in de VHP. Sluit u massaal aan bij de VHP

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. aan alle negatieveling die tegen de oppositie zijn, heb ik de volgende boodschap..

  als je het werkelijk meent, dat de v h p niets voorstelt, dan wel etnisch gericht is dan wel oranje gericht is,, kom dan op straat en verenigd u zich..

  alleen dan kun je de strijd aangaan door blok vorming en je stand punt verduidelijken ga een dialoog aan met de v h p..

  schreeuw niet in de woestijn als een anoniem die nergens te bekennen is..

  wees geen lafaard met valse nicke name die nergens te traceren is, kom op voor je zelf , ga een discussie aan wees oprecht dan ben je tenminste ..EERLIJK .. met een rijn geweten.. ook voor je nageslacht..
  dok niet voor je mening..


  Maak melding

 15. NDPérs hebben nu gezichtsverlies, omdat Bouterse nu mensen van de NPS en de VHP binnen haalt om hem te helpen met zijn werk. Er is haast geen kader meer bij de NDP.

  Wat hebben zij nu te vertellen?????


  Maak melding

 16. Heheheheheh, ai boi , nooit eerder heb ik zo’n pic gezien,, nog effe geduld of ze gaan straks allemaal in die outfit naar de stembus. Heheheheh,,,


  Maak melding

 17. De VHP alleen kan nooit de problemen van Suriname oplossen. De VHP is te etnisch, religieus en corrupt om het land te leiden. De VHP is niet beter dan de andere partijen.


  Maak melding

 18. @Frantz,
  Dan doen we toch gewoon VHP samen met NPS…die hebben al eerder sammen bewezen het land uit die shit van de NDP te kunnen halen…


  Maak melding

 19. Give the man a chance. slechter kan het niet worden. Ze hebben nooit een Hindoe man als president gehad. Eens moet het gebeuren, dan kunnen we pas oordelen.
  Als ze een coalitie gaan vormen met frisse kleine partijen zie ik het wel zitten.

  Chan moet op een drukke dag op de dak van de Centrale Markt gaan staan, en net als Wilders schreeuwen van”: WILLEN JULLIE MEER OF MINDER ZAKKENVULLER CQ CRIMINELEN. ALS DE MENIGTE DAN ANTWOORD VAN: MINDER,,MINDER,, dan kan Chan antwoorden : Dat gaan we regelen! ( lafoe torie )

  by the way, over corruptie gesproken . noem mij een land of regering wat corruptie vrij is.Corruptie is zelfs tot in de hoogste kringen op Wall Street.

  Het is niet uit te bannen, it’s part of the game. ( mensen werk )


  Maak melding

 20. Wat een lachertje van Chan. Je hebt jouw huiswerk niet goed gedaan CHan. Je voorgangers hadden al geprobeerd om met kraaltjes en wat stroompaaltjes voor de deur stemmen te winnen. Toen de binnenlandse bewoners toch op Abop stemden, hebben jullie alles weer terug genomen. Zelfde als die Ezel Sardjoe. Alle zinkplaten zijn toen weer opgehaald.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.