zaterdag, april 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandJimmy Floyd Hasselbaink voor de 3e keer ontslagen

Jimmy Floyd Hasselbaink voor de 3e keer ontslagen

-

Does Travel - naar Suriname

Het zit niet mee met de trainerscarrière van Jimmy Floyd Hasselbaink. De in Suriname geboren oud-voetballer en trainer van de Engelse club Northampton Town, is door zijn club na zeven maanden al ontslagen. Het is zijn derde ontslag in nog geen vier jaar tijd.

De 23-voudig international van Oranje (negen goals) moest weg vanwege het dreigende gevaar voor degradatie van zijn club. “Dit doet ons pijn want Jimmy heeft hard gewerkt hier”, aldus Kelvin Thomas, de voorzitter van Northampton Town. “Maar we vonden dat we in belang van de club moesten handelen.”

In mei van 2014 werd hij de laan uitgestuurd bij FC Antwerp en in november 2016 werd de 46-jarige oud-spits van onder meer Chelsea en Atlético Madrid ontslagen bij Queens Park Rangers. Alleen bij Burton Albion boekte hij succes. Hij werd in 2015 kampioen en promoveerde naar de League One.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Koos misschien hoogtijd dat jij het wordt ik lees vaak en jou naam komt overal voor ,mijn ma zou zeggen ze hebben je behekst men ,t praat over trainer en jij praat over president.


    Maak melding
  2. In de voetbalwereld is het schering en inslag om trainers te ontslaan.
    Verbeek is al na een paar maanden ontslagen, dus verbaast mij het ontslag van Haisselbank ook
    totaal niet.


    Maak melding
  3. Aswin
    3 april 2018 at 11:59

    Koos misschien hoogtijd dat jij het wordt ik lees vaak en jou naam komt overal voor ,mijn ma zou zeggen ze hebben je behekst men ,t praat over trainer en jij praat over president.

    ===============================

    Koers staat 1 op 9 en land is naar de malle moer geholpen. En dan wil jij het over voetbal hebben. In welke fck wereld leef jij ?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES