Nieuwste band van Suriname onderscheidt zich met unieke show

2
Nieuwste band van Suriname onderscheidt zich met unieke show

De nieuwste allround muziekformatie van Suriname ‘Sonic’ wilt zich onderscheiden van de rest door een unieke manier van entertainen, waarbij er veel nadruk wordt gelegd op het show element. Dat zegt bandleider tevens drummer Ornyl Malone. Naast een zeer gevarieerd muziek repertoire bestaande uit covers van Zouk, Merengue, Soca, Dance Classics, Jawa, Hindi, Kaseko, Salsa, Bachata, Dancehall en Reggae, speelt de groep ook een reeks van eigen composities.

Met de release hun eerste kerst single “Swit’ Sranang Kresneti” vorig jaar december maakte muziekminnend Suriname kennis met Sonic. De nieuwste Allround band heeft ook plannen om binnen niet al te lange tijd de vleugels uit te slaan naar de Caribische regio, Europa en de VS. Verder wordt er momenteel hard gewerkt aan een promo CD, genaamd “Sonic…..The Musical Journey” met 9 songs waaronder een cover van Échame La Culpa Luis Fonsi & Demi Lovato.

De overige leden van Sonic zijn: Stephanie Rasmali – Nunes (vocals/percussions), Artino Oldenstam (vocals/percussions), Vitorio “Tovi” Herdigein (vocals/rap), Xavier Parsan (keys/vocals) en Stefano Kromodimedjo (keys/ bass). De bandsnaam staat voor de combinatie verzameling van nieuwe en frisse geluiden.(Foto / Reyjasir Photogrpahy)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.