Mannen die naaktfoto’s scholiere verspreidde aangehouden

8
Mannen die naaktfoto's scholiere verspreidde aangehouden

PARAMARIBO, 30 mrt – De politie in Suriname heeft deze week 2 verdachten aangehouden op verdenking van het verspreiden van naaktfoto’s van een jonge dame. De dame kreeg op school te horen van een leerkracht dat haar foto’s op social media zijn verspreid. Het slachtoffer deed meteen aangifte tegen haar vriend Kevin D. voor wie zij de foto’s via app had gestuurd en Xavier van wie zij wist dat de foto’s op zijn mobiel waren opgeslagen.

Volgens de politie liet Kevin zijn facebook-account open op de telefoon van zijn vriend Xavier waardoor de foto’s automatisch op de telefoon van zijn vriend zijn opgeslagen. Xavier die met de jonge dame op dezelfde school zit, zag naar zijn verklaring de foto’s en deelde die met nog een andere leerling. Op gegeven moment zijn de foto’s op social media gedeeld.

Xavier is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Kevin is na een ernstige waarschuwing voor zijn nonchalante gedrag heengezonden, na te zijn verhoord. De politie onderzoekt deze zaak verder en doet nog eens een beroep op mobiele telefoongebruikers om geen filmpjes of foto’s die een bepaalde inpact op het leven heeft door te sturen. Het verspreiden van porno filmpjes of naakte foto’s van derden is strafbaar.

Photo credit: quinn.anya via photopin (license)

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Meisjes waar zit je verstand. Geen enkele jongen of man al ben je honderd jaar met hem getrouwd of heb je zogenaamd verkering, heeft recht om jouw beeld naakt vast te leggen. Heb respect voor jezelf dan kan je ook niet in deze situatie belanden. Als het uit is gooit hij de foto’s op internet of een jaloerse vriendin doet het wel voor je. Wees zuinig op jezelf en zorg ervoor dat er nooit een naaktfoto van je op geen enkele camera komt.
  Als dat wel zo is , wel eigen stomme schuld dan moet je ook niet lopen piepen.


  Maak melding

 2. Mica ik heb nog 10 open deuren voor jou om open te trappen denk je jij dat die foto,s tegen haar zin zijn geschoten of een sex filmpje een ieder is vrij om sex foto’s en filmpjes te maken dat mag allemaal het is niet verboden of strafbaar de vraag is wat doet je partner ermee zonder jou toestemming online plaatsen dat is strafbaar had je het kunnen voorkomen nèè wil jij je sex foto’s en filmpjes maken voor je oude dag laat je partner het met je eigen telefoon doen als je het fijn vind moet je het doen


  Maak melding

 3. Mannen ????? Echte mannen doen dit niet, deze zg mannen moeten met een rok en hoge
  hakken door het leven gaan !!!

  sari tori

  Jacco


  Maak melding

 4. @Laat maar.
  Die fotos zijn niet in het geheim gemaakt maar zij heeft hetzelf via whataapp doorverstuurd naar haar vriend.Nu als jij een dochter in huis hebt,minderjarig of niet,begin haar uit te leggen dat ze geen naaktfotos moet doorsturen. maar lever fotos moet sturen waarin zij gekleed te zien is.


  Maak melding

 5. @Ray,

  Geloof je nou echt dat jonge meisjes/dames zelf hun naaktfoto’s doorsturen naar wie dan ook.
  Het is treurig maar zo zit de wereld er tegenwoordig uit, zonder normen, waarden, zonder enig besef van fatsoen.

  Heb vorige week een artikel gelezen dat in India verkrachtingen worden opgenomen. Daar worden kopieën van gemaakt om voor een paar rupee door te verkopen. Deze in beeld gebrachte verkrachtingen gaan grif over de toonbank. En vergis je niet, het zijn niet alleen mannen die dit soort fratsen uithalen, ook vrouwen doen er aan mee.

  Het is de trend dat op sociale media alles online wordt geplaatst en meestal zonder toestemming van de personen om wie het gaat.
  Niet alleen in India komt dit voor, haast overal op de wereld is dit voor velen normaal.
  Jonge meisjes/dames zijn net als dieren prooien voor mensen met een slechte inborst.


  Maak melding

 6. Halloooo,, het zijn de alle daagse dingen geworden jeri. Ga de mannen niet enkel de schuld geven mang.
  Dat meisje ede was ook behoorlijk boro, als zij vrijwillig naakt gaat staan te chille voor die vent met z’n n phone dan kan je dit soort dingen verwachten. Die 2 hadden gewoon een faja-lobie moment gehad. En natuurlijk wil hij dat ook aan zijn mattie’s laten zien. Hij wist zelf ook dat het niet mag, maar pubers doen nou eenmaal dingen waar ze later spijt van krijgen.
  Dat ventje moet een half jaartje mobieltje arrest krijgen met een flinke taakstraf.
  Laat het leerstof zijn op school. Het is een wereldwijde probleem dat sociaal media gedoe.

  Ouders moeten hun kinderen beter opvoeden.

  In de Bijlmer was het jaren geleden ook schering en inslag, voor een breezer deden de smaatjes ook de gekste dingen, laten we dat niet vergeten.


  Maak melding

 7. @ray
  Wie ben jij om je vuile vieze stink snater in mijn privéleven te steken wees een vent om.het bij het onderwerp te houden en niet je gore stink bek met mijn privéleven beginnen als je niks beters te zeggen heb hou dan je smoel dicht


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.