Overheid: ‘goudkoorts’ situatie in Brokopondo onder controle

4
Overheid: 'goudkoorts' situatie in Brokopondo onder controle

PARAMARIBO, 29 mrt – De ‘goudkoorts’ situatie in de dorpen Dreypadda en Tapoeripa te Brokopondo is, door optreden vanuit de overheid, onder controle gebracht. Dat zeggen de ministers Dikan en Dodson in een speciale video van het Nationaal Informatie Instituut(NII) in Suriname.

Op social media circuleerden afgelopen week deze verontrustende beelden waarbij burgers in een levensgevaarlijke en chaotische situatie op zoek zijn naar goud. Momenteel is de rust (tijdelijk) teruggekeerd aldus minister Dikan.

De overheid is met andere actoren druk bezig te zoeken naar een permanente oplossing in deze kwestie zegt ook de districtscommissaris van Brokopondo Kenya Pansa(FOTO/NII). Bekijk de video:

4 REACTIES

  1. Suriname glipt door zijn vingers ,bouta snapt het niet meer het groeit hem boven z’n pet,en dat was al in de 80 tiger jaren ,de blaaskaak hoop geschreeuw weinig wol, zelfs ik had het voor elkaar gekregen Suriname naar de kloten te helpen,hij word en ziek ,ontvlucht alle problemen, en denkt dat Adhin het wel op lost ,dat mensen nog op bouta stemmen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.