Nieuwe clip voor ‘Swiet Suriname’ van Johan Misiedjan

0
Nieuwe clip voor 'Swiet Suriname' van Johan Misiedjan

Begin dit jaar lanceerde de Surinaamse zanger Johan Misiedjan zijn nummer ‘Swiet Suriname’, dat is opgedragen aan zijn vaderland. Deze week werd de bijbehorende videoclip gepubliceerd op YouTube. ‘Swiet Suriname’ is een up-tempo zouk nummer met veel invloeden van de zouk hit ‘Celimène’ van David Martial uit 1976.

“Ik kan niet genoeg praten over de liefde van mijn land, nu maar in een speciaal lied proberen te vertolken voor een ieder. Vroeger zei men altijd Switi Sranan en dat hoor ik graag weer bij een ieder die Su kent”, vertelde de zanger eerder vol trots.

Bekijk de clip hier en geniet mee van de beelden uit Suriname:

De originele muziek:
https://www.youtube.com/watch?v=Fzz-iUQbkb0

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.