Minister voorziet jongeren Santodorp van sportmateriaal

3
Minister voorziet jongeren Santodorp van sportmateriaal

Santodorp staat bekend als een zeer kinderrijke buurt en is door tussenkomst van de Stichting Zomerlinde, onlangs voorzien van sportmateriaal. De minister van Sport- en Jeugdzaken in Suriname, Joan Dogojo, is verschillende sportorganisaties en verenigingen hiermee tegemoetgekomen. Het gaat om SV Inter Maretraite, West United uit Coronie en ruim 60 verenigingen van Para, bestaande uit slagbal en voetbalteams.

Minister Dogojo geeft aan dat het haar goed doet om dit project van de stichting te ondersteunen. Zelf is de minister te Frimangron opgebracht, een buurt net als Santodorp. Dergelijke woonwijken noemen wij de buurten in ontwikkeling”, zegt Dogojo. Vandaar dat ze het belangrijk vond deze jongeren te ondersteunen. Voor haar is elk kind belangrijk voor Suriname en moet de jeugd zo veel als mogelijk positief worden beziggehouden.

De kinderen van Santodorp hebben nu de middelen om zich op sportgebied beter te ontwikkelen en kunnen zij zich op een educatieve en sportieve manier hun vrije tijd besteden.

3 REACTIES

  1. Waarom steekt deze. Dogojo niet zoveel moeite, tijd en geld. in het onderwijsgebeuren in de buurten daar.Voor ons is sport een hobby en geen moneymaking machine.Dogojo wil de jongeren positief bezighouden?Doe dat Dogojo door de jongeren aldaar te interesseren in onderwijs en te inspireren dokters,advocaten enz..te worden voor straks.


    Maak melding

  2. De jeugd positief bezig houden..dat is wat ze doet..mr blijkbaar zijn jullie blind om te kunnen inzien hoe goed bezig ze is met de jeugd voor een betere tamara..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.