Johannes Alfaisie nieuwe damkampioen van Suriname

4
Johannes Alfaisie nieuwe damkampioen van Suriname

Federatiedammeester (MF) Johannes Alfaisie (r) is zondagmiddag in het Jabbar Imamdi Sportcomplex bekroond als de nieuwe damkampioen van Suriname. Hij won de 2018 editie van het Surinaams Damkampioenschap overtuigend, met een voorsprong van 3 punten op de semikampioen. Alfaisie heeft vanaf de voorronde tot aan het einde van de finale geen enkele wedstrijd verloren.

Internationaal dammeester Guno Burleson werd semikapioen, Arief Salarbaks is nummer 3 geworden. Dambondsvoorzitter Henry Sjoerwamo (l) heeft het spelersveld een schouderklop gegeven voor de sportiviteit die aan de dag is gelegd, ondanks de zwaar beladen wedstrijden. Alfaisie heeft zich beschikbaar gesteld om jeugdspelers, met name de U-17, te trainen.

Bekijk ook:


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.