zondag, april 14, 2024
HomeFotoJohannes Alfaisie nieuwe damkampioen van Suriname

Johannes Alfaisie nieuwe damkampioen van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Federatiedammeester (MF) Johannes Alfaisie (r) is zondagmiddag in het Jabbar Imamdi Sportcomplex bekroond als de nieuwe damkampioen van Suriname. Hij won de 2018 editie van het Surinaams Damkampioenschap overtuigend, met een voorsprong van 3 punten op de semikampioen. Alfaisie heeft vanaf de voorronde tot aan het einde van de finale geen enkele wedstrijd verloren.

Internationaal dammeester Guno Burleson werd semikapioen, Arief Salarbaks is nummer 3 geworden. Dambondsvoorzitter Henry Sjoerwamo (l) heeft het spelersveld een schouderklop gegeven voor de sportiviteit die aan de dag is gelegd, ondanks de zwaar beladen wedstrijden. Alfaisie heeft zich beschikbaar gesteld om jeugdspelers, met name de U-17, te trainen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES