Minister Dikan naar DC Meeting in district Nickerie

1
Minister Dikan naar DC Meeting in district Nickerie

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname(l) kreeg vrijdagmiddag een warm onthaal van Districtscommissaris(DC) Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie(r). Dikan is momenteel in Nickerie in verband met de DC Meeting zaterdag in het Regency Hotel, Nieuw Nickerie.

De DC Meeting is een regulier platform voor de DC’s om met de minister van Regionale Ontwikkeling van gedachten te wisselen over onder meer: beleidsaangelegenheden, aandachtspunten en knelpunten, en zowel collectieve als specifieke problemen waarmee de districtsbesturen mee te maken krijgen.

De vorige vergadering was in 2017 te Paramaribo.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.