Van drugshandel verdachte ondernemer wil terug naar Suriname

39
Politie zoekt ondernemer i.v.m. drugsvliegtuig en duikboot

PARAMARIBO, 23 mrt – De van betrokkenheid bij drugshandel verdachte ondernemer Radj Oedit wil terug naar Suriname. Zijn verblijf in Nederland moet kortstondig zijn. Volgens Oedit is hij onlangs naar Nederland afgereisd om gezondheidsredenen. “Ik blijf zeker twee weken hier voor medische behandeling en kom dan terug naar Suriname. Ik wil dan zien wie mij zomaar komt aanhouden”, zegt Oedit tegenover de Times of Suriname.

De ondernemer volhardt in zijn onschuld. Met de onlangs in beslag genomen bijna vijfhonderd kilogram drugs en een vliegtuig zou hij niks te maken hebben. Het vliegtuig is weliswaar geland op zijn terrein in Saramacca. “Wat zijn de feiten die ik heb gepleegd, opdat ik mezelf zou moeten aanmelden of dat ik word gezocht door de politie. Toen ik in Suriname was, is geen enkele autoriteit bij mij geweest”, zegt Oedit.

Met de inbeslagname van de drugs zijn ook vijf arbeiders van de ondernemer aangehouden. Hijzelf bleef op vrije voeten. Van vluchten naar Nederland zou absoluut geen sprake zijn. “Wie wil vluchten uit Suriname doet dat via Guyana of Frans Guyana. Maar ik ben vorige week donderdag gewoon via de luchthaven te Zanderij naar Nederland gekomen. Mijn gezondheid gaat voor, daarom zit ik nu in Nederland”, aldus Oedit.

Bekijk ook:


39 REACTIES

 1. Even zien hoe groot, hard en sterk de bescherming is die hij geniet van DDB.
  Feit is dat hij bij aankomst in Suriname zich ogenblikkelijk moet aanmelden bij de politie te Zanderij. Doet hij dit niet dan moet hij worden opgepakt. Wordt hij niet veroordeeld dan zet hij DDB in een kwaad daglicht. alle ogen zullen op laatstgenoemde zijn gericht. Hopelijk gaat Oedit klepperen.

  Het is wel een vreemde torie.


  Maak melding

 2. Zou ik ook zeggen als ik onschuldig zou zijn.
  Iemand heeft een duikboot gedirigeerd naar z’n rijstveld en een vliegtuigje daar doen landen om hem zwart te maken.
  Als je die foto van die duikboot zag, dan is het toch niet te geloven dat hij een duikboot in zo’n modderige poel gaat laten aanmeren.
  Deze man wordt geframed door iemand. Waarom?


  Maak melding

 3. Hij heeft wel praatjes zeg. ‘ Ik wil zien wie mij dan komt aanhouden’ Beste Radj, ga nu niet de schijnheil uithangen want jij bent al langer bekend met drugshandel. Onder het mom van rijstboer heb je duizenden kilo’s cocaïne geëxporteerd en dat jij nu een grote mond hebt….blaffende honden bijten niet. Een ding hoop ik echt van harte. Duizenden levens heb jij uit hebzucht kapotgemaakt. Ik hoop dat de levens van jou en jouw gezin ook kapot gemaakt worden. De ziekte waaraan jij nu lijdt is al een voorteken. Miezerige kakkerlakken van de samenleving. Had Bouterse maar de ballen van een Duerte van de Filippijnen. Ja de enige ballen die Bouterse heeft zijn Kerstballen.


  Maak melding

 4. Veel geruchten, weinig wol. Als hij in Nederland bekend zou staan als drugshandelaar zou hij zeker een bezoek krijgen van de NLse politie.


  Maak melding

 5. Als het Suriname menens was dan hadden ze al een aanhouding van hem gelast. Allemaal toneel die wordt opgevoerd door Suriname. Vormfout en hij is weer vrij


  Maak melding

 6. Nepnieuws…zit gewoon in een buurland maar probeert op deze manier iedereen op het verkeerde spoor te zetten. Surinam-style, Liegen en bedriegen.


  Maak melding

 7. Laten jullie n’m hor.
  Hij’ft veel gedaan voor en met mijn man.
  Ook dank zij hem heb ik nu mijn schaapjes op het droge en kan ik in alle weelde en luxe met mijn Dees leven.


  Maak melding

 8. Natuurlijk kan hij via Zanderij naar buiten gezien Zanderij onder de schoonzoon van Bouterse valt. Nu nog zien wanneer hij werkelijk naar Suriname terug keert.


  Maak melding

 9. Wees voorzichtig Oedit,velen voor jou hebben een tragische einde gekend zonder berechting,zonder de kans te hebben gehad hun zijde van het verhaal te vertellen.Nogmaals,een burger kan onmogelijk een duikboot kopen en beschikken over een prive vliegtuig.
  Bouta is bezig met cover up om zijn mars te beschermen!! Blijf in Nederland ,vraag desnoods om asiel!!


  Maak melding

 10. he beste wat deze man kan doen om alles op te biechten en bij de notaris in bewaring geven

  niet in sme maar in ned hier zijn notarissen omkoopbaar

  dit omdat zeker is dat je opgeruimd zal worden voordat je kan praten


  Maak melding

 11. Radj Oedit zegt ,, Ik wil dan zien wie mij zomaar komt aanhouden”. Zo zelfverzekerd is deze man met groot spraak. Veronderstelt mag worden dat hij dan optimale bescherming geniet van andere belanghebbenden om wat voor reden dan ook. ,,Poderoso caballero es don dinero”.
  Meneer geld is dus machtig en een machtig ridder is meneer geld.

  Het vermoeden is dat Radj Oedit het dan zal moeten hebben van het hoogste gezag. Ik ben benieuwd hoe de PG zijn taak hierin zal kwijten, anders mag er vanuit worden gegaan dat die ook flink veel boter op het hoofd heeft . Hopelijk wordt de onderste steen naar boven gehaald.


  Maak melding

 12. Net als Manglie was Oedith goed bevriend met de pikin ingi boi.In de aanloop naar de verkiezingen 2015 werd er op zijn radio station bakana tori simultaan uit gezonden.Verslagen van NDP vergaderingen werden elk uur op zijn TV herhaald.Waarschijnlijk is er een scheur ontstaan in de hechte vriendschap.Ook Manglie hoor ik nu anders praten terwijl hij met behulp van de NDP de stalweide 1 van de boeren gestolen heeft.


  Maak melding

 13. Ray,
  Oedit ligt in een Haagse ziekenhuis met hernia,ga je hem dan niet bezoeken samen met je kameraden.
  Je zou hem toch helpen zoeken,of doe je dat niet meer.
  Ik wil hem zo graag een zoen geven voor de afscheid!


  Maak melding

 14. @Woei
  Wij zijn heel blij dat hij in een ziekenhuis in Den Haag ligt.Hier zou je baasje hem uit zijn ziekbed sleuren en naar fort zeelandia overbrengen vervolgens hem een dood kus geven en de volgende dag zouden we zijn overlijdensberichten in de kranten lezen.
  Je bent een echte ezel,
  in Suriname staat de doodstraf op hem te wachten niet moeilijk te raden wie vonnis gaat uitspreken,of wie bevel gaat geven hem af te maken. Hahahahaa…een moordenaar wiens kop zowel op de interpol als de europol lijst staat te prijken als most wanted ,een moordenaar die zich zelf beloond met amnestie om straf voor de moord op 15 burgers te ontvluchten,een couppleger…hahahahaaaa hij wordt gekozen door idiote burgers als jou om lijder te zijn.
  Dan heb je Oedit ….een man die niet om amnestie vraagt maar iemand die zelf bekend maakt terug te keren.Voor Oedit vrezen wij niet..Wat,dus je baasje gaat hem niet kunnen ophalen daar?!Whahahaaahaaa…Oedit begeeft zich vrij en blij in Nederland ,je baasje kan niet eens naar Nederland gaan.Suriname kan niet eens om de uitlevering van Oedit vragen want dan gaat je baasje van land moeten ruilen!!


  Maak melding

 15. Hij moest even hier in Ned om zijn toko,s en geldkantoren gereed te maken voor het afwikkelen van deals. En als hij klaar daar is dan gaat hij weer terug naar Su om de slumpbevolking van paarse adhino en misikabano te redden van de honger. En zo is hij de robinhood van de slump in SurinaME. SARIE TORIE ALLEMaal. Maar Baboe Chan mag nu zeggen dat zijn mensen boeven zijn ipv spaaryame harde werkers.


  Maak melding

 16. Ik wil dan zien wie mij zomaar komt aanhouden”, zegt Oedit tegenover de Times of Suriname.
  De ondernemer volhardt in zijn onschuld. Oeps grootspraak, net als duivel Bouta en volharden in hun onschuld. Opa taki, warempel wordt dit land geregeerd door criminelen met als voorbeeld, ddb.


  Maak melding

 17. @Moengo tappu,

  Moen moen, belast je kronto ede niet zoveel mang. Je weet tok dat brada Bouta alle hindustanen omkoopt en wegkaapt? Zoals Chitan, Gangaram Pandé, Dilip Sarjoe, Kries Combé, Robbie Malhoes, Adhin, Algoe, Marijke en al die anderen.
  Hij probeerde het ook met Santokhi, alleen die bleek niet haalbaar.


  Maak melding

 18. Stelling: vraag rechtvaardigt aanbod.

  Vraag naar zware wapens in arme landen waarmee duizenden mannen, vrouwen en kinderen worden gedood is er: geen Westers regering heeft moeite ermee om het te leveren. Levering is niet strafbaar. Wordt zelfs gestimuleerd.

  Vraag naar drugs in Westerse landen is groot om de stress van vele mannen en vrouwen te verminderen: levering is strafbaar.

  Wat is hier krom?
  Oedit daaku hai ki Lockheed Martin aur Hollands Signaal?


  Maak melding

 19. Wat is hier KROM ????

  Onze RECHTSSTAAT is in gevaar door lakse houding tegen CRIMINELE DRUGSBENDEN !

  KONDRE FAILLIET KEBA, ondanks de criminele drugs-leveringen en doorvoerhandel van HARDDRUGS !

  PS : Hopelijk komt er geen harddrugsverslaving voor in uw familie. Een deel van de Sranan-Jeugd wordt al vernietigd door deze verslavingen !

  VERNIETIG DRUGSHANDEL EN DRUGSHANDELAREN IN HET BELANG VAN ONZE JEUGD !!!


  Maak melding

 20. Laten jullie oedit met rust!
  Hy is grootste sponsor van bouta no mek grap!
  Me barrrrrrr joeeeeeeeeee!
  Soms schuilt hy by bouta thuis op leonsberg hor!


  Maak melding

 21. RAY! Zou je ook zo reageren als het een creool was? Dit is een van de grootste drugs dealers en behoort achter de tralies. Omdat het een hindoestaan is probeer jij hem als als een recht geschapen persoon neer te zetten. Eet me mars.


  Maak melding

 22. RAY! In je laatste posting komt jou ware ik naar boven. Eigenlijk ben jij net zo laag als desi bouterse en frends. Mischien ook wel een beetje gestoord en is jyani mischien jou buitenechtelijk kind? Particulier kan onmogelijk duikboot en vliegtuig bezitten.hahaha deze criminele mensen hebben meer euro’s Dan Suriname


  Maak melding

 23. @Moengo tappu

  Met je reactie geef je duidelijk te kennen dat JIJ een racistische denkwijze hanteert.
  Immers als Chan praat over mensen als hem dan doelt hij op eerlijke, ontwikkelde mensen die integer zijn.
  Dat jij een uitspraak van Chan over mensen als hem opvat als dat hij praat over Hindostanen is jouw invulling en maakt duidelijk dat je racistisch denkt.


  Maak melding

 24. @Tutiyapersad
  Stelling: vraag rechtvaardigt aanbod.
  ===============
  Je verhaal is over generalisatie en de verkeerde vraag.
  Tegen beter weten in kom je met dergelijke onzin.

  Er is ook vraag naar dynamiet en cyankali !! Sterker nog ze spelen een belangrijke en onmisbare rol in de moderne samenleving. Niet Vraag & Aanbod zijn relevant maar waar voor het gebruikt wordt. De verkoper draagt medeverantwoordelijkheid voor het gebruik.
  Levering van een pistool aan de politie is OK, levering aan een crimineel niet.
  .
  In de hoop dat je niet weer met onzin verhalen komt.


  Maak melding

 25. @Samson, u interpreteert mijn bijdrage niet helemaal juist !

  Uiteraard bedoel ik alle rechtsmiddelen inzetten tegen Drugshandelaren en trawanten, binnen het kader van de Rechtsstaat !

  Lang OPSLUITEN en onwettig verkregen Geld en Eigendommen, afpakken tbv de Staat !


  Maak melding

 26. Srafu@

  Maar wie moet dat in Gods naam gaan doen,de oude politiek heeft allemaal boter op hun hoofd,links midden recht allemaal verziekt door corruptie en zelf verrijking,de oude politiek op zouten ,als we het toch moeten leren ,begin opnieuw met de jongere garde ,het recht systeem is gebleken ,deugd voor geen meter, advocaten , rechters hebben de ballen niet om bouta en die zwerver canhay de mond te snoeren .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.