Santokhi wenst Surinaamse diaspora-politici succes met verkiezingen

17

De voorzitter van de VHP wenst alle Surinaamse kandidaten die vandaag, woensdag 21 maart 2018, meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Nederland veel succes toe. In totaal nemen naar schatting ongeveer 160 personen van Surinaamse origine mee aan verkiezingen in verschillende gemeenten.

“Graag wens u allen namens de VHP, maar ook persoonlijk als VHP voorzitter, alvast heel veel succes toe. Vooral in deze laatste uren van uw intensieve campagnevoering”, aldus Santokhi. “De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar zet hem op, en weet dat de VHP er altijd is voor een goede en gezonde relatie tussen Nederland en Suriname. Veel succes toegewenst. God bless you all”.

Santokhi roept alle Surinamers in de diaspora op om vooral aan hun burgerplicht te voldoen en te gaan stemmen, ongeacht wie wint en verliest. Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 19 maart 2014.

17 REACTIES

 1. Bij deze roep ik alle Surinamers in het bijzonder de Creolen Bosland als de Stad Creolen om op de VHP te stemmen.
  Laten we de HINDOESTANEN de kans geven om te kijken wat ze voor Suriname kunnen doen.Ze hebben geld,contacten en kennis


  Maak melding

 2. en weet dat de VHP er altijd is voor een goede en gezonde relatie tussen Nederland en Suriname.

  Dit heeft Lachmon ons ook altijd voorgehouden. Het probleem dat Nederland heeft met Suriname is dat de Surinamers een gelijkwaardige behandeling wenst te hebben met Nederland en weigert stilzwijgend dit te accepteren.

  Lachmon heeft zelfs de bijnaam gehad van Jack van Orange/saffraan de rest is wat we kennen als wit, groen enz. De olifant is in feite geen orange zoals we dat kennen maar saffraan (afkomstig van de saffraan krokus) de rode goud bij de hindoes,

  Alle overige bevolking dat VHP’pers wilt zijn is in feite een saffraan zoals de olifant. Anders als de VHP het saffraan vervangt en de naam Orange gebruikt zoals we dat op school hebben geleert.
  Saffraan is het rode goud bij de Hindoes en kan gebruikt worden als kleurstof (bijvoorbeeld holi-feest of phagwa) of specerij.


  Maak melding

 3. Die cowboy kan wel uitgelachen worden. Hij is er in ieder geval van bewust wat er op de wereld gebeurt. Hij houdt goede nationale/internationale banden. Dit is heel belangrijk voor de toekomst van ons kinderen. Wat is er mis mee als hij ons volk in het buitenland succes toewenst? Dat zou in principe door ons president gedaan moeten worden. Men ziet altijd het negatieve en worden blind voor het goede. Misschien omdat die cowboy een Hindoestaan is.

  Je huidige president kan zich niet eens verwoorden, laat staan verantwoording in het DNA afleggen.


  Maak melding

 4. Om Suriname te redden en een andere koers te geven, zou het goed zijn als Surinamers massaal op Chan Santokhi gaan stemmen en andere oppositie politieke partijen.

  Het is toch te gek voor woorden, dat een couppleger van 25 februari 1980, hoofdverdachte van 8 december 1982 moorden, die een eis van 20 jaar van de krijgsraad/rechtbank in Suriname, voor 11 – jaar veroordeeld is door de rechtbank in Nederland, op de opsporingslijst van DEA staat voor drugshandel naar de USA, misdaden tegen de menselijkheid, iemand die zich zelf een gewijzigde amnestiewet van 2012 geeft, dus ingrijpt in een rechtszaak, het land failliet heeft gemaakt, zich zelf verrijkt, de grootste en zwaarste crimineel van Suriname, enz, vrij rondloopt en het land naar de afgrond brengt.

  Hoe is dat mogelijk dat er Surinamers zijn die dat gewoon laten gebeuren? Wat is er met die Surinamers aan de hand, kunnen ze dan niet rationeel denken en een juiste besluit nemen?

  ddb heeft het hele binnenland, waar de marrons en inheemsen wonen vernietigd. Zie maar Albina, die met schepen van de Marine kapot geschoten werd en mensen moesten vluchten. Zie hoe Albina vandaag de dag erbij ligt. vies, vuil , een grote puinhoop,

  zie ook
  – Victoria waar oliepalm tot olie werd verwerkt,
  – Apoera, dat de tweede stad van Suriname moest worden, wat ddb ervan terecht heeft laten komen,
  – MooiWana86,
  – Lijfwachten van Brunswijk die vermoord werden,
  – de Medische Zending, Pater Albert Stichting hadden heel veel posten in het binnenland voor medische verzorging, enz in het binnenland voor de binnenlandbewoners. Dit allemaal is door ddb en gangsters, graanoogst, met militair geweld vernietigd.

  Zie hoe het komt dat er heel veel marrons weg vluchten uit hun woongebieden uit het oerwoud langs de rivieren en een veilig heen komen zochten in Paramaribo. Gronden van derden coupeerden en op gingen wonen. De rust, veiligheid in Paramaribo verstoord werd, de criminaliteit zijn intrede deed en burgers zich niet meer veilig voelden. Grote hoeveelheden drugs, cocaïnevoorraden in Suriname, oa van de duikboot en het vliegtuig, enkele weken geleden.

  De Marrons en Inheemsen moeten daarom heel goed opletten dat deze Wolf in schaapkleding die mooi weer in hun gebieden speelt, dit doet voor eigen gewin, dus passen jullie op.

  Marrons en Inheemsen als de Wolf in schaapkleding in uw dorpen de passie preekt, let op, op wie u gaat stemmen als er verkiezingen komen. Laat u geen zand in uw ogen strooien. Er zijn genoeg misdadigers in deze partij die aangeven hoe goed deze man het met uw meent, maar weet dat ddb uw woongebieden heeft vernietigd. Zie ook hoeveel marrons naar Frans-Guyana, Nederland zijn gevlucht en daar nog steeds wonen.

  Sranansma Oe wiki!

  Time4Chan(ge)!

  De voorzitter Chandrikaperkash Santohki (CS) van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) is de man die Suriname met andere oppositie politieke partijen, de next Generation, Surinamers een andere koers en richting kan geven.

  Wees Verstandig en zorgt u dat er verandering komt en past u op voor de ndp wolven in schaapkleding die overal de heel grote boze wolf in schaapkleding aan u presenteren. ddb gaat u vernietigen, opvreten en in zijn dikke pens krijgen.

  Wees rationeel en zie alle ellende en grote armoede sinds 25 februari 1980. Vraagt u zich af: wie is hiervan de oorzaak? en zie het gevolg.

  “Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?, om de woorden van Louis van Gaal te gebruiken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. 2020 oenoe e go winie bakka,het staat al vast mie boi.
  No wan tok tokkie abie kans a balans mikie kaba.
  Desie weer aan her roer in 2020,hahahaha!


  Maak melding

 6. v h p is de enige partij die sm e kan redden uit die stront dat al 8 jaren duurt..

  de rest van de politieke partijen is waardeloos geen rol van betekenis, niks in te brengen, geen enkel visie geen idee , hoe de toekomst te gemoed te gaan..

  de blaka man kan alleen blijven ademen, met een lanti salaris die ook al binnen 15 dagen op is, voor de rest is het dikke armoede..

  kijk maar om je heen heel de overheid apparaat bestaat uit voornamelijk blaka man .. bijna alle top posities worden er alleen blakas benoemd

  in de hele n d p top zitten alleen blaka hier en daar een hindoestaan maar voor de rest is het niks..

  de hindoestanen worden alleen gebruikt om het vuile werk te doen.


  Maak melding

 7. Als VHP niet zou zijn en dan zouden jullie stront eten.

  Jullie hebben Suriname voor een ei verkocht.
  Racisten zeggen ik discrimineerd niet!
  Kijk je zelf in de spiegel man!


  Maak melding

 8. Voor die domme reacties Chan kan ten minste elke dag naar Nederland of Amerika reizen. En plee si dent bouta? Durft deze week niet eens naar Saramacca of biegie poika want ze loeren op hem daarom mogen de ingesloten verdachten niet eens met hun advocaten praten. Haha bouta opgesloten in zijn eigen plee.


  Maak melding

 9. Hindustanen zijn de onzichtbare rovers van Su. Hoe kan het dat 80% van de rijke in Su hindustanen zijn? Heeft iemand ooit onderzocht hoe zij belasting ontduiken. Misschien ook niet raar dat de grootste drugsbazen in Su zoals Radj Oedit, Shaam Guptar, B. Gangaram panday, Hindustanen zijn


  Maak melding

 10. @brokobakka,

  Maar een creoolse regering zou hen dan hebben moeten pakken. Of chanteert die creoolse regering hen om verder te gaan met hun zaken en provisie te vragen. Wat denk jij?


  Maak melding

 11. Van nature zijn hindostanen geboren economen en harde werkers. Ze weten met geld om te gaan ze kennen geen krediet en bewaren altijd een appeltje voor de dorst. Kijk maar naar de Indiërs zijn hele slimme mensen in ICT en kunnen heel goed zaken doen over de hele wereld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.