dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit NederlandOok Surinamers en Antillianen stemmen op de PVV

Ook Surinamers en Antillianen stemmen op de PVV

-

Circa tien tot zelfs vijftien procent van de Caribische Nederlanders zullen vandaag op de PVV stemmen. Dat verwacht onderzoeker Aziz El Kaddouri, van de EtnoBarrometer. Onder hen ook Surinamers zoals de vrouw in onderstaande filmpje van het NOS Journaal. De belangrijkste drijfveer is de angst voor islamisering en criminaliteit.

De Surinaamse vrouw, die door het journaal werd geïnterviewd, geeft aan op Wilders gestemd te hebben ‘omdat hij de waarheid spreekt en alles wat hij zegt uit komt’:

Ook binnen de Antilliaanse gemeenschap stemmen mensen op de PVV:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

36 REACTIES
 1. Is dit zo bijzonder dan ? Hoeveel caribische Nederlanders stemmen op vb DENK dan ? Of op de SGP ???

  We moeten ophouden met deze flauwekul. Iedereen mag stemmen op de partij die hij/zij wilt.

  Dat er hier topic over wordt gemaakt raakt kant nog wal.


  Maak melding

 2. Olifanten en witte funchi geven pvv kleur. De olifanten leven in kasten en de witte funchi zijn kolonisten en die zijn allemaal rasisten . nex no fout. Ze leven in democratie en ze hebben stemrecht om te stemmen. ik ben benieuwe


  Maak melding

 3. Die buitenlanders die op de pvv stemmen om die Marokanen en Turken hadden juist blij moeten zijn met deze groep.
  Want hun proberen wat terug te doen.
  Dank zij die Turken en Marokanen is er zoveel Alloctonen partijen


  Maak melding

 4. Het is toch wat met die Nederlanders in Nederland! Wat denken ze wel, dat het hun land is?

  Het wordt tijd dat de Surinamers, Antillianen, Turken en Marokkanen het daar voor het zeggen krijgen zodat Nederland net zo’n rijk en welvarend land wordt waar alles net zo goed geregeld is als in de landen waar die buitenlanders vandaan komen!
  Misschien kunnen Bouterse of Erdogan wat deskundigen sturen om orde op zaken te stellen. In hun landen gaat alles geweldig nietwaar?

  Ja, dat buitenlanders de Nederlanders komen vertellen hoe je een land moet besturen, daar zit men echt op te wachten.


  Maak melding

 5. De geschiedenis heeft laten zien dat Wilders met alle winden mee waait. De blakka’s die op hem hebben gezaaid , zullen vroeg of laat ook weer oogsten.

  Bijvoorbeeld, 2007 was er een incident met Surinamers en Wilders had het over ” de beesten van Suriname ” Zijn we dat vergeten? En Spong ( advocaat ) ontplofte uit zijn stoel. En als de Antillianen iets ‘incidenteel’ iets uitvreten,zijn ze ook de lul, want Wilders heeft ook voor deze een associatie met een diersoort. maar goed , het is ter kennisgeving wie ben ik ,, als je ( geen ) eigenwaarde kent moet je zeker op Wilders stemmen.

  Overigens, ik ben beslist geen mattie van wilders, maar ben wel blij met hem dat hij in De Haag tegengas kan geven.
  Meer dan tegengas geven zal het niet worden, dus no spang, hele gerust stelling voor de overige Blakka;s.


  Maak melding

 6. Vele Suri’s en Anti’s volgen de de Ned politici niet goed.

  Als je als gekleurde immigrant op Wilders PVV stemt, dan heb je duidelijk zaken gemist !

  De PVV heeft Surinamers die strafbare feiten hadden gepleegd, BEESTEN genoemd. Holleeder zal door deze XENOFOOB en haatzaaier nooit zo worden betiteld !

  De PVV heeft in het openbaar voorgesteld de ANTILLIAANSE MENSEN, inclusief hun eilanden, te VERKOPEN via MARKTPLAATS op internet !
  En racistischer of fascistischer voorstel is nooit eerder in Nederland gedaan !

  De PVV heeft ook voorgesteld een KOPVODTAX in te voeren, alleen geldig voor en te betalen door Moslims !
  Een fascistisch-racistisch en Apartheidsvoorstel dat goed zou passen in NAZI-DUITSLAND !
  PVV wil invoering van Fascistisch-racistisch belastingrecht in Nederland !

  Dus gekleurde personen die stemmen op WILDERS, zijn niet goed op de hoogte van de plannen van deze ondemocratische haatclub !

  PS : Vergeet niet dat de Nazi-Duitsers, de Srananman ANTON de KOM, tijdens WO II gevangen hebben gezet in een NAZI-kamp NEUENGAMME, alwaar hij is komen te overlijden !
  Srananmans hebben niets te zoeken bij Nazi’s of bij de nazistische PVV !


  Maak melding

 7. Vooral veel Hindoes in Den Haag en Rotterdam hebben gestemd op De Varkens Partij van de zwarte jongen in de klas uit Venloo. Do-ka-srefsrefie te de achterban van De Varkens Partij au deporteer dem !!


  Maak melding

 8. De caraïbische Nederlanders die op Wilders stemmen bevestigen het beeld van de domme allochtoon. Als ik de 2 geïnterviewde mensen hoor, dan denk ik: Waar is je verstand? De ene stemt op Wilders omdat hij hem mooi vindt. Wat een grap. En wat een motief om op zo een partij te stemmen. De vrouw zegt dat ze met welvaart naar NL gekomen is. Als ik haar gebruik en niveau van de Nederlandse taal hoor, dan vraag ik mij af welke welvaart zij heeft meegenomen uit Suriname?


  Maak melding

 9. Dit geeft aan hoe “racistisch” veel Suris eigenlijk zijn….want zij stemmen op de pvv puur om de Marokkanen en Turken te boycotten…dat is eigenlijk te ziek voor woorden!!


  Maak melding

 10. Stereotypen van allochtone PVV stemmers.
  Dom, onwetend en overal witte voetjes maken met de argeloze veronderstelling daardoor geaccepteerd te zullen worden. Deze schlemielen hebben te lijden aan een groot gebrek aan eigenwaarde, een negatief zelfbeeld. Ik heb echt te doen met ze.
  Let vooral op die moi boi (homo sapien); vooral h(z)ij geeft duidelijk blijk totaal onwetend te zijn over het gedachtengoed van Geert. Wat h(z)ij zo mooi vindt aan die troosteloze kop van Geert mag Joost weten. ZIELIG.


  Maak melding

 11. @Bah Rettah,
  Jij schrijft over die shemale in het filmpje “ Wat h(z)ij zo mooi vindt aan die troosteloze kop van Geert mag Joost weten.“

  Misschien die pijplippen? Of de op sluitspieren lijkende neusgaten?


  Maak melding

 12. @ Hans v.d. Broek,

  Ga jij Marokko en Turkije – en laten we de rest van de armoedelanden in Afrika er ook bij halen – vergelijken met het rijkste land van de E.U.? Ja, die mensen zijn naar Nederland gekomen omdat ze het zo goed hadden!

  Je hebt vast een hele tijd onder die steen gezeten!


  Maak melding

 13. @ FBI: Wat ik schreef was ironie vanwege de ergernis over het gezeur van sommige allochtonen die constant lopen te zeuren over die racistische witten die een lesje geleerd moet worden. Laten ze maar eens aan het werk gaan, 45% loopt in de bijstand.

  In de reacties hierboven loopt men ook te jammeren over de PVV terwijl die partij nauwelijks meetelt in de politiek. Bovendien heeft Wilders geen probleem met de gekleurde medemens maar met de islam. De islam heeft hele onaangename trekjes, maar velen van de “boven ons gestelden” weigeren dat te erkennen uit electorale overwegingen en angst. moslims worden snel boos en gewelddadig.
  Misschien dat met de opkomst van Denk men begint te beseffen dat zoete broodjes bakken niet werkt. De Turken hebben altijd de droom gehad Europa te overheersen. Denk werkt daar aan mee als vertegenwoordiger van Erdogan.

  Nederland begint steeds meer een verdeeld land te worden waar de sfeer gaat veranderen. De zwakkeren zullen daar het eerste slachtoffer van worden. Bij elke verkiezing wint rechts elke keer meer, links verliest steeds meer. 80% van Nederland is nog steeds wit en begint genoeg te krijgen van het diversiteits, inclusiviteits, enzovoort gezeur. Amsterdam is niet Nederland.

  Surinaamse Nederlanders kunnen beter bekijken welke Nederlandse partij het beste bij hun ambities past in plaats op partijen zoals Bij1 of Ubuntu te stemmen. Wat hebben die gewonnen? Wat kunnen ze bereiken? Er wonen bij elkaar een half miljoen Antillianen en Surinamers in Nederland, maar de moslims hebben de grootste bek en de meeste invloed.
  Van de Surinamers en de Antillianen komen alleen de idioten in de media met agressieve taal.


  Maak melding

 14. Racisten als ray, koos, molenaar, manu en al die andere pro kolonisten hebben ook op de pvv of fvd gestemd.

  Deze ratten doen voorkomen als of zij pro surinamers zijn maar in het stemhokje komen hun koloniale gevoelens naar boven zgn gordijnstemmers.


  Maak melding

 15. Alles wat niet islamitisch is is slecht.

  Dit is de waarheid die niemand kan ontkennen want moslims zeggen het zelf.

  Dus
  Islam is: rasiscme !


  Maak melding

 16. Suri”s zijn hun land ontvlucht vanwege de puinhoop die hun eigen soort ervan heeft gemaakt . ze wilden srefidensie .nu schijten ze srefidensie . nu willen ze ook hier politiek komen bedrijven om dezelfde puinhoop te maken .
  daarom ben ik het 100% eens met Hans van den Broek.
  hij slaat tenminste de spijkers op hun kop.


  Maak melding

 17. Het Hokje; ondertussen zijn het wel de moslims die jouw land met miljoenen ontwikkelingsgelden overeind houdt. Hetzelfde geldt voor de VS waar Saoedi Arabië voor ruim 300 miljard dollars geïnvesteerd heeft. In Nederland hebben moslims (Turkije, Iran, Saoedie Arabië en Kuwait) voor ruim 90 miljard dollars geïnvesteerd.
  In India leren kinderen op school dat Adolf Hitler een voorbeeld was voor de mensheid en wordt hij in een adem met Ghandi en Mandela genoemd. Welke moslimkind heeft ooit zoiets beweerd ?


  Maak melding

 18. Islamisering gaat lang op zich laten wachten in Nederland of zal nooit kunnen. Mits de autochtonen van geloof verandert en zie dit ook niet gebeuren. Mensen maakt u zich niet ongerust DENK zal altijd in de oppositiebank plaats moeten innemen. Mag zeker niet uitgesloten dat DENK vroeg of laat een terroristische/criminelen clubje wordt. Wegens gebrek aan politiek macht.

  Geen enkele politici is gediend om steeds in de oppositie box plaats te nemen want macht is zoet.

  Weet je wat het betekend voor een moslim om tussen niet moslims te leven? Maar ja honger maakt rouwe bonen zoet. In een land als Nederland hebben de moslims zichzelf tot slaven gemaakt. Ze kunnen meeluisteren meepraten maar er wordt niet naar ze geluisterd ook geen invloed kunnen uitoefenen op homo’s, niet besneden en moslims vrouwen zonder hoofddoek is een doorn in het oog van de moslims. Op den duur is elke dag een zondag uitgezonderd de vrijdagen dat is voor de moslims. Zaai en eentonig leven!!!!


  Maak melding

 19. In Rotterdam wordt Leefbaar de grootste. Leefbaar, die het leven van de allochtonen met allerlei maatregelen alleen maar zwaarder heeft gemaakt krijgt nog stemmen van de allochtonen ook. Mensen weten vaak niet wat hun langetermijn belang is.


  Maak melding

 20. @ Humprey: Blijkbaar ontgaat jou het verschil tussen investeren en ontwikkelingshulp. Ontwikkelingshulp is geld dat je geeft aan mensen/landen om zaken te verbeteren. Je verwacht hoogstens een beetje dankbaarheid terug. Het is liefdadigheid.

  Investeren doe je om geld te verdienen. Je koopt of start bedrijven in de verwachting dat het rendement oplevert. Meestal kopen ze aandelen, want bedrijven leiden kunnen ze in het westen toch beter.
  Investeren is geen liefdadigheid, het is zaken doen. Investeren doe je in landen waar je vertrouwen in hebt. Waarvan je denkt dat de bevolking goed is opgeleid en productief is en er goed bestuur is. Geen corruptie, geen nepotisme, zoals in hun eigen landen.
  Blijkbaar hebben die moslimlanden vertrouwen in Amerika en Nederland, en gelijk hebben ze. Het zijn tenslotte de beste landen van de wereld.

  De moslimlanden die het goed doen zijn de moslimlanden met olie. Het is de olie die ze overeind houdt, niet hun economie want ze maken niets. Alles kopen ze in het westen en in China. Vandaar dat ze daar hun geld brengen. In eigen land valt niets te verdienen.
  De niet olierijke moslimlanden exporteren alleen maar armoedzaaiers.


  Maak melding

 21. @ Djoeka Joe: Het belang van allochtonen is dat Nederland een goed land blijft om in te wonen. Waarom ben je naar Nederland gekomen? Om dat de Nederlanders van Nederland een welvarend land hebben gemaakt en een heel mooie verzorgingsstaat hebben opgebouwd.
  Wil je dat verpesten door mensen aan het stuur van Nederland te laten gaan trekken die er in eigen land niets van maken? De meeste allochtonen kiezen met hun verstand, niet met hun onderbuik.

  Als je mee wil doen, wordt dan lid van een partij. Groen Links lijkt mij wel iets voor jou. Als je hoge uitkeringen, allochtonenvriendelijkheid en makkelijke toegang tot Nederland wilt voor al je neven, nichten en vrienden, kies Groen Links.

  Ben je een succesvolle allochtoon en wil je niet dat je steeds meer belasting moet gaan betalen voor Groen Linkse hobbies en uitkeringsmigranten, dan wordt je lid van de VVD.

  Heb je last van religieuze gevoelens en ben je wel sociaal voelend, maar wil je het niet overdrijven, dan wordt je lid van het CDA.

  D66 is een elitepartij die jou alles wil afpakken, je lichaam, je stem, je land, daar heeft een fatsoenlijk mens niets te zoeken, de rest is marginaal en heeft niets te vertellen.

  Als lid bent van een politiek partij mag je vergaderingen bijwonen, meepraten, en als je talent hebt kom je misschien op de lijst voor gemeenteraad of zelfs het parlement. Iedereen mag meedoen in Nederland.

  Succes Djoeka Joe!!!


  Maak melding

 22. @Hans van den Broek,

  Het ‘probleem’ in Nederland is de traditie van de autochtonen.

  Wanneer mensen opkomen voor zaken als van de Zwarte Piet een niet aan racisme voldoenende figuur maken, dan hebben ze gelijk, ook wettelijk, maar komen ze tegenover een deel van de bevolking te staan die zich beroept op traditie. De vraag is dan wat voor gaat: recht voor allen of traditie.
  In Nederland is/was alles gericht op de levenswijze van de autochtoon. De wet zegt echter dat een ieder rechten heeft. Wanneer de allochtoon dan deze rechten probeert te verwerven, dan komt hij vaak in botsing met de inrichting van de maatschappij op de OUDE normen en waarden van de autochtoon, terwijl de wet ruimte laat voor IEDEREEN.
  Toch zie je politici en anderen de ruimte van de allochtonen steeds inperken door te pleiten voor assimilatie.
  Nu zijn Surinamers niet zo strijdvaardig hierin, maar Turken en Marokkanen – gesteund door de regeringen van Marokko en Turkije – krijgen heel wat voor elkaar.
  Het blijkt dat Nederland gevoelig is voor de druk van die buitenlandse regeringen.
  Surinamers en andere allochtonen hebben de pech dat ze geen buitenlandse regering hebben die achter hun staat om hun wettelijke rechten op te eisen.


  Maak melding

 23. De islam mag je niet bekritiseren ook als er hatelijke verzen in staan, om Joden en niet moslims te doden, want daar staat de doodstraf op !!! Staat in het heilige boek.
  Waarom denk je dat men Wilders wordt bedreigd met de dood? Kom met het tegendeel als dat niet zo.
  Islam betekent onderwerping, Islam is te vuur en te zwaard verspreid staat in het heilige boek. Dar ur Harb.


  Maak melding

 24. @Djoeka Joe,
  U heeft het goed gezien. Het probleem zijn niet de Turken en of Marokkanen maar wel dat beide bevolkingsgroepen zich sterk hebben ontwikkeld. De Hollander raakt zo zijn invloed over hen kwijt en dit doet zeer in de ogen van hen. En het ge-etter over integratie is bull shit. Hoeveel van de in Suriname en op de Antillen wonende Nederlanders spreken Sranang Tongo of Papiaments ? Weinig !


  Maak melding

 25. Mevrouwtje, u mag gerust op de PVV stemmen. Maar kom hier niet een huilverhaal ophangen dat Wilders gelijk heeft. Want voor Hindoestanen geldt dat iedereen die het geloof van de islam aanvalt het bij het rechte eind heeft. Komt omdat die Indiers moslims nog steeds als vijanden zien en een verwijt maken dat zij genocide op Hindoe hebben gepleegd. Wat kan het mij verloten wat in India gebeurt ? En als u in SU in welvaart gebaad hebt wat bracht u dan naar Nederland mevrouwtje ? Ja ja een enkeltje bijstand in Den Haag !


  Maak melding

 26. @Hans van der Broek,,, je bent lekker op dreef zo te zien.
  maar vertel de mensen hier wel de waarheid , en haal niet alles door elkaar. Ik kan de lezers ook wat vertellen over NEDERLAND.

  Je kunt kronkelen wat je wilt, slavenhandel en imperialisme zijn essentiële elementen in de geschiedenis van Nederland en aanpalende Europese mogendheden.

  RIJKDOM IN NEDERLAND EN DE ROVERS
  toch maar mooi berust op de uitbuiting van de koloniën. Zo harkten de roofstaten op ons continent immers het kapitaal binnen waarmee ze hun fenomenale ontwikkeling financierden. Helaas is dat een doodlopende weg. Bepaalde bedrijven en families zijn er heel rijk van geworden maar als je de lange termijn in aanmerking neemt en vervolgens de baten tegen de kosten weg streept, dan is het maar de vraag of de Europese maatschappijen er zoveel mee opgeschoten zijn

  VOORBEELD VAN BEDRIJVEN MET BLOEDSCHULD:

  Wie aandelen koopt in ABN/AMRO, nu dit bedrijf weer naar de beurs is gebracht, moet weten dat rechtsvoorgangers van dit bedrijf ooit de menselijke lading van slavenschepen verzekerden. Eigen risico voor de vervoerder: vijftien procent. Bij nader inzien is dat besef ook voor rekeninghouders nuttig. DUIDELIJK DACHT IK.

  EN NU DE ERFENIS UIT HET VERLEDEN.

  Op dezelfde manier maken de zwarte kanten van het Nederlands deel uit van het erfgoed dat je mee krijgt als je voor het burgerschap van het koninkrijk opteert. Iedereen iedereen die voor dit land gekozen heeft, kiest daarmee ook voor de last van het verleden. Dat hangt niet samen met het levenslot van je voorouders maar met de keuze die je nu maakt. Bij de lusten horen ook de lasten.

  Wie A zegt moet ook B zeggen ,Van der Broek, en niks bagatelliseren.
  En hopelijk durf je de nakomelingen van de blakka’s dat ze trots mogen zijn op hun afkomst En het RECHT HEBBEN IN NEDERLAND TE WONEN. CAPITO???

  Ik wil enkel laten zien hoe HYPOCRIET NEDERLAND IS MET ZIJN WELVAART!

  INGEVAL JE VERDER WIL GAAN HEB IK NOG MEER OM TE VERTELLEN. I”TS YOUR TURN


  Maak melding

 27. Sorry Eigen Mening Democraten, ik kan er ook niets aan doen dat de West_Europese landen zo superieur waren dat ze de wereld veroverd hebben en iedereen nu in hun cultuur leeft, hun producten koopt en hun talen spreekt. God heeft het blijkbaar zo gewild, en wat kun je daar tegen doen.

  Fijn dat je een blakaman bent, maar ik ken alleen mensen met veel kleur en met weinig kleur en alles daar tussen in. Voor Nederland maakt dat niets uit. Het gebrek aan electoraal succes van de blakaman in Amsterdam en Rotterdam laat zien dat het de rest van Nederland ook geen spat interesseert wat jou zo dwars zit. Voor jouw racistisch gezeur is hier geen plaats.

  Als je denkt dat er iets onrechtmatigs heeft plaatsgevonden, doe aangifte wegens slaven houden en diefstal. Voor de rest interesseren jouw obsessies mij niet. Wie mensen van vandaag gaat verwijten wat sommigen van hun verre voorouders gedaan hebben is de weg kwijt. Je lijdt gewoon aan paranoïde haatgevoelens.
  Kun jij bewijzen dat jouw voorouders geen slavenhandelaren waren? Die slaven kwamen zich namelijk niet vrijwillig aanmelden voor transport naar de nieuwe wereld. Hun broeders kwamen ze verkopen.

  Blijkbaar bevalt het je niet in Nederland, de oplossing, vertrek. Nederland gaat zich niet aan jou aanpassen, het is de bedoeling dat jij je aan Nederland aanpast of ophoepelt als je daar niet mee kunt leven.
  In Nederland wonen is geen recht maar een voorrecht, jouw gegeven door de Nederlanders. Het is namelijk hun land.

  Veel succes de rest van je leven.


  Maak melding

 28. @Hans van der Broek, de waarheid komt hard aan heh! no spang,
  je mag de vloer met mij aanvegen met als resultaat dat jij steeds de uitglijer gaat maken. Maar dat vindt ik niet erg voor mensen die niet weten waar ze het over hebben.

  Luister Hansie,,,, ik ben een knappe gekleurde Nederlander met Surinaams roots. En elk Surinamer dat onder de Nederlandse vlag is geboren is trots! Onze voorouders hebben in de 16 en 17 en verdere eeuwen bijgedragen aan aan de welvaart waarvan jij nu van profiteert! Dus lul niet zo dom dat het een voorrecht is in Nederland te wonen. Zeg dat liever tegen de Turken en Marokkaan Wij hadden dat recht al. Maar Nederland is anno 2018 nog steeds hypocriet om de vuile was buiten te zetten. IT IS A SHAME,, maar dank zij de media komen dingen langzamer in beeld. Waarom denk dat er tegenstanders zijn voor het benoemen van straat namen naar Kolonisten. Precies! Omdat er bloed kleeft aan hun handen ( VOC ) periode vanwege de rijkdom te vergaren. Dat hebben ze jou niet geleerd. logisch Dus voordat jij een SuriNed aanvalt denk eerst na wie de profiteur is en wie de hypocriet.

  Ter kennisgeving: MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX

  Zo geeft de geschiedenis leerrijke lessen. Inderdaad; maar steeds weer andere dan lui met een politieke agenda je willen leren. Tenminste als je haar ontdoet van mythes, legendes, propaganda en leugens. In een fatsoenlijke en vrije samenleving is dat de geschiedenis die aan jongere generaties wordt gedoceerd. Zo’n maatschappij kan dat ook aan. Moderne nationalisten die willen dat men van de leerkrachten een triomfantelijk verhaal te horen krijgen vol zeehelden en vrijheidsstrijders, hebben in feite te weinig vertrouwen in de veerkracht van de Nederlandse maatschappij. Het is ver met je gekomen als je denkt dat je land de waarheid niet aankan. Dan projecteer je je eigen minderwaardigheidscomplex op het totale land waar je in woont.

  Dus Hansie,,, Ik ben een trotse SuriNed, zonder MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX , maar jij draait je gezicht VAN SCHAAMTE, de ander kant op , zodra de waarheid om de hoek komt kijken. Dat is het verschil! Your turn Hansie,,,hahahahh


  Maak melding

 29. @Hans van den Broek: “ik kan er ook niets aan doen dat de West_Europese landen zo superieur waren dat ze de wereld veroverd hebben en iedereen nu in hun cultuur leeft, hun producten koopt en hun talen spreekt. God heeft het blijkbaar zo gewild, en wat kun je daar tegen doen”.

  Deze onzin preken ze voortdurend in de kerken. Figuren als Billy Graham enz. beriepen zich hierop. Maar als God aan de kant van de Europeanen stond, waarom hadden deze dan slaven nodig en moord en doodslag, overheersing, dominantie en moordzucht? Immers het eerste gebod van God was: Gij zult niet doden.
  Duidelijk dus dat de Europeanen hun God niet hebben gehoorzaamd, maar hun eigen gang gingen.

  Btw, de wetenschap zoals die vandaag bestaat is de optelsom van de kennis van ALLE volkeren.
  Waar zouden de Europeanen zijn als India de wereld geen Wiskunde (tiendelig stelsel), Taalkunde (semantiek, grammatica, zinsopbouw) en Menskunde (Yoga=diepe inzicht in de menselijke natuur) had gegeven,
  Zo zijn er andere volkeren en individuen geweest die hun bijdrages hebben geleverd en ook vandaag de dag werken in alle grote researchcentra in de Westerse wereld mensen van diverse nationaliteiten.

  Wat je de Westerlingen wel moet nageven is dat ze enorm gemotiveerd zijn om te domineren. Maar dat zijn de Chinezen nu ook en de Russen komen er ook aan. Afwachten wie straks wie zal vernietigen/domineren.


  Maak melding

 30. Neem van mij dat DENK alleen voor de Turken en Marokkanen van betekenis zal zijn. Alle anderen van niet Nederlandse afkomst zullen ze keihard in de steek laten.
  Ram Nathie uit Hoogvliet in Rotterdam die zich heeft aangesloten bij DENK zal er ook achter komen, dat moslims niet te vertrouwen zijn.

  Er is ophef geweest over de Turkse vlag in een Nijmeegse stembureau. Wat denken de Turken wel.
  Deze mensen zijn zeer vrijpostig, ze wonen in Nederland, velen zijn er zelfs geboren en toch geen respect voor het land waar ze wonen.
  Zou men in Turkije in een stembus een niet Turkse vlag hebben geplaatst, dan was de hel losgebroken.

  Moslims willen zich nergens aanpassen, het zijn altijd anderen die zich aan hen moeten aanpassen.
  Ze wonen in Europese landen en de Europeanen moeten zich aan hen passen.
  Ga je als niet moslim wonen in een moslim dan moet je je ook hen aanpassen.
  Deze mensen hebben totaal geen respect voor anders gelovigen en voor andere religiën.

  Mensen die op de PVV of weer op de PVV hebben gestemd, hebben niet door dat hun stemmen verloren stemmen zijn.
  Ondanks dat de PVV de afgelopen landelijke verkiezing als 2 partij de meeste stemmen had, was deze partij niet eens uitgenodigd voor een gesprek en daarom doet de PVV ook niet mee in de coalitie.

  Maar mensen moeten vooral doen wat ze denken dat goed voor ze is, maar als het negatief voor hen uitpakt moeten ze niet janken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES