zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOntvoering meisjes mogelijk in scène gezet

Ontvoering meisjes mogelijk in scène gezet

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 mrt – De twee meisjes die op 2 maart volgens hun verklaring werden ontvoerd door een pseudo-politieagent, hebben naar alle waarschijnlijkheid een valse verklaring afgelegd bij de politie. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd(DWT). De ontvoering is mogelijk in scène gezet, aldus de krant.

De zaak over een ontvoering van 2 jonge meisjes door een nep-agent, deed begin van deze maand veel stof opwaaien in Suriname. De politie nam de zaak heel hoog op en publiceerde een extra waarschuwing en verzoek aan de gemeenschap om het bericht te delen.

Volgens de redactie van DWT is de verdachte, die werkzaam is bij een securitybedrijf, nog niet aangehouden door de politie. Ook is de man bekend bij de meisjes. Deze zaak krijgt dus zeker nog een staartje.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES