dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn beslag genomen drugs vernietigd in Suriname

In beslag genomen drugs vernietigd in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 mrt – De politie in Suriname heeft de bijna 500 kilo drugs, die afgelopen week werden aangetroffen in een drugsvliegtuig bij een rijstveld te Saramacca, vernietigd. De partij drugs werd onder toezicht van een lid van het Openbaar Ministerie in het district Para verbrand.

De lading drugs van in totaal 488 kilo cocaïne, werd samen met een vliegtuig en bemanning, dinsdag door een gemengde eenheid van de politie en militaire politie onderschept ter hoogte van km 80 in Saramacca.

Zeven personen werden ter plaatse aangehouden. Het betrof twee Brazilianen en vijf Surinamers. De Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA doet mee aan het onderzoek rond het drugsvliegtuig.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Waarom is die 500 kg helemaal naar Para gebracht terwijl ze het ook daar in de brad konden steken. Gewoon op die startbaan kerosine er over en branden maar. Daarmee was gelijk die illegale startbaan onbruikbaar geworden. Niet genoeg, maar voorlopig.
  .
  Heeft iemand foto’s van het zwaar bewaakte transport ??!!
  Ik vraag het maar want zo iets gaat niet ongemerkt.


  Maak melding
 2. Wie weet is er in opdracht van ddb de partij elders verborgen voor het volgend transport en is het gewoon blom die ze hebben verbrandt. Wie misdadigers van het kaliber didibri en duivelse trawanten geloven zijn oerdomme debiele dwaze idioten, en dat zijn alle ndper’s. Nationale drugs partij sekteleden.


  Maak melding
 3. @Klaas de groot,,,snap je het nog niet😗, tijdens het transporteren kon men van de gelegenheid maken om een paar kilo’s voor eigen doeleinden opzij zetten.😁 Ow! Je wil een foto no? Bel of mail die toezichthouder effe ,😂 of hij jou die wil sturen😂😂😂 ai, hoi ai kiet .mie 😂


  Maak melding
 4. weer een door deze regering bedacht scenario weet u nog ? op de vlucht neergeschoten.. ze weten er alles van, en deze methode wordt keer op keer herhaald. Het volk staat erbij en kijkt ernaar. Lang leve de rovolutie…


  Maak melding
 5. Heeft de heer Oeditt ook geho[pen de coke te verbranden?
  In Suriname is alles mogelijk zelfs het onmogelijke.
  Heeft deze “grootheid” een vergunning voor een landingsbaan”


  Maak melding
 6. Dom dom. Niet verbranden maar verwerkt het tot medicijnen voor de vele gestoorden in Su en ook ,verstrekt het aan drugdverslaafden die su heel rijk is. Door deze verderfelijke spul aan de gestoorden en aan de drugsverslaafden te verstrekken worden ze voorzien van hun behoefte zodat ze niet gaan stelen om aan geld te komen voor de aankoop van die verderfelijke spul. Gevolgd ; bevolking blij en drugsverslaafden ook blij en vooral de overheid bespaart daardoor werk en geld. Wat een burikiaanse overheid is er in Su toch. Maar goed Paee Somo Vind het ook Goed en zo is Su compleet burikiaans.


  Maak melding
 7. Laten ze kat maar wijsmaken verbranden ??????

  @ Jackson
  In Su mag alles wat God, en de wet verbied !

  @ Sjammi

  Ik heb een idee wat ze hebben verbrand ;
  Damsco en de homo Rob Gay
  IK zie hun reactie niet meer, ze zijn van de Bosje brug gesprongen en nu worden ze gecremeerd !!!!

  @ mini min

  verstrekken aan de verslaafden ??
  Zo hou je de verslaafden in stand, dat hele spul moeten ze opsparen en in het DNA in de fik steken.
  Want het gebouw en alles wat daarin bevindt is toch totaal
  overbodig voor, en in het land !
  Het hele land is naar zijn malle moer geholpen, door een stelletje criminelen en meelopers ( spreekt profiteurs )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. @JZwartmans,

  Die M.Piema’s zijn niet dood en gecremeerd maar ondergedoken in de Bijlmer.
  Maar no spang, deze boelers zullen ook aangepakt worden vooral de boek-houder van bouterse n.l ROB.GAY……!


  Maak melding
 9. Wees gerust,,bouta en de politie hebben de in beslag genomen drugs in hun bezit,fifty-fifty is de afspraak.
  En inderdaad ,niemand weet wie of wat verbrand wordt,Misschien cremeren ze een rivaliserende drugsbende lid en we zien zijn crematie op de foto,misschien een hoopje vuil, surinamers zijn toch makkelijk voor de gek te houden dus bouta doet het met ze,,,


  Maak melding
 10. Met ander woorden: je hoeft geen Victor Mids ( mind fuck ) te heten om Surinamers voor te zetten? Ai boi .so so faja torie djaso. Hahahahah het is weer chille ,,,


  Maak melding
 11. Wat lees ik, drugsvliegtuig en rijstveld dat gaat toch hand in hand samen en is bekend onder de hindoestanen als slimwerken om de top te bereiken. De hardwerkende hindoestaanse padieboeren zien hun oogst de befaamde Drugs-paddie in rook gaan. Vorig jaar hebben de autoriteiten in Guyana een drugs duikboot ontdekt van de Guyanese hardwerkende hindoestanen. de befaamde padiekwekers uit Guyana en de hindoestaanse schurken uit Suriname hebben een hindoestaanse netwerk opgezet waarbij ze schepen, vliegtuigen en duikboten gebruiken als vervoermiddelen. De hindoestaanse drugstransportbedrijf staat bekend als de SHIVA lucht en zeemacht corporation aka de SHIVA transportbedrijf. Voor een veilig en snelle drugstransport maak je gebruik van de SHIVA transport bedrijft. Wil je gebruik maken van onze SHIVA diensten neem contact op met RAY van waterkant die is 7dagen perweek 24 uur perdag beschikbaar op waterkant om de zaken snel af te wikkelen. Mocht Ray van waterkant niet aanwezig zijn neem dan contact op met zijn partner in Crime PASSANT de grootste Coke snuiver van waterkant. SHIVA transport de snelgroeiende bedrijf voor hardwerkende hindoestanen. SHIVA Transport de trots der hindoestanen!


  Maak melding
 12. NA YU !

  WIE HEEFT EEN ONHERROEPELIJKE VEROORDELING VAN ELF JAREN GEVANGENISSTRAF, OP ZIJN NAAM, WEGENS INTERNATIONALE HARDDRUGSHANDEL ????

  BOUTASINGH of BOUTAPERSAD ??????????????

  PS : USA – DEA E KON NA SRANAN, NO SPANG !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES