VHP op bezoek in binnenland Suriname

37
VHP op bezoek in binnenland Suriname
Archieffoto: VHP op bezoek in binnenland Suriname

De Vooruitstrevende Hervormings-Partij(VHP) heeft haar politieke werkzaamheden in het boven Suriname gebied onlangs hervat. Op vrijdag 16 maart vertrok een 25 man tellende delegatie onder leiding van voorzitter Chan Santokhi richting Kambaloea en Dan, alwaar de 2 eerste kernen voor het weekend werden geïnstalleerd.

In totaal zullen er in 5 dorpen structuren worden neergezet na wekenlange voorbereidingen in de zin van krutu’s met de dignitarissen en registratie van aspirant-leden van de VHP. Tevens zal de delegatie in een aantal dorpen alwaar de partij reeds structuren heeft, beleefdheidsbezoeken afleggen en nagaan wat de stand van zaken is van de aldaar reeds geïnitieerde projecten.

Voor personen die zich om welke reden dan ook in Paramaribo en omstreken moesten vestigen, zullen er ook functionele kernen die gelieerd zijn aan de kernen van de dorpen van afkomst worden geïnstalleerd. Zo bewaart de partij de eenheid onder de dorpelingen en kunnen zij opkomen voor de belangen van hun dorp.

Bekijk ook:


37 REACTIES

 1. Zieltjes winnen. Ze hebben nooit omgekeken naar deze mensen. Santhoki is houd deze mensen voor de gek. De VHP blijft een etnische partij. Er is geen plek voor andere rassen.


  Maak melding

 2. VHP is master om het volk te gebruiken als stemvee en daarna zijn ze alleen om hun zakken te vullen.
  huizen van vhp toppers zijn door OW middelen en material gebouwd. Dit kan je ook zien als je de mr. jagernath Lachmonstraat door rijdt richting leidingen rechts huis door Ow gebouwd.
  Hij lijkt nu op een ali baba .


  Maak melding

 3. Chandrika, Chandrika ! Waarom heb jij blauw aan en slechts enkelen van jou volgelingen zijn in het oranje gekleed !
  Dit impliceert dat jij geen entiteit bent en vormt met jou kernen die je aan het installeren bent.

  Dit kan en mag niet beste Chandrika ! This is a no go Chan !

  Ook jou secondant op de achtergrond in gekleed in een witte poloshirt, what’s going on overthere Chandrika !

  Are you trying to fool those people ?


  Maak melding

 4. Als men de bevestiging wilt hebben over hoe de oude politiek heeft gewerkt en welvaart heeft gebracht onder de bevolking of de werkwijze van de oude politiek in het bijzonder de VHP en de NPS dan maar de Stichting 1voor12 Suriname bezoeken. Daar wordt men zeker geconfronteerd met de realiteit. Alle bevolkingsgroepen komen hieraan de beurt.

  Dit is de realiteit van het verleden en het heden.
  De Nederlandse media mogen schrijven en zeggen wat ze willen maar uiteindelijk is het de bevolking dat het gelach moet betalen. De stille wreker/onderdrukkers of landverraders vindt men onder de kontlikkers in Nederland als in Suriname.

  Santokhi mag blij zijn dat hij kernen van de VHP in het binnenland mag gaan instaleren, dankzij zijn vijand Bouterse!

  Toen de boeren in Nederland bezig waren met het verbouwen van papavers heeft toen geen haan gekraaid of automobilisten die langs de velden vol beplant met papavers langs de snelweg nooit een kick hebben geuit.
  Maar dan moet je ze horen over duikboot en vliegtuig met cocaïne. Wat een vreemd volk zijn de Hollanders..

  De slechte dingen wil ik niet goed praten maar Nederland met haar Surinaamse handlangers lullen teveel nu over dit land. Zij die hand en spandiensten verricht voor hun koloniale leermeesters zullen het morgen met hun bloed betaald krijgen.


  Maak melding

 5. Het is wel opvallend: zodra NDP iets onderneemt, is de VHP daar om het te kopiëren. Een NDP-er verhuist van Paramaribo naar Wanica, direct daarna verhuist een VHP-er van Wanica naar Paramario. Deze bevolkingsgroep haat creolen, maar ze zijn constant in tweestrijd met creolen. Ze hebben geen belangstelling voor andere groepen, zoals javanen en chinezen en Brazilianen en de rest. Hoe zal dat toch komen? Hebben niggers meer swagg dan de rest? Het blijft vreemd.


  Maak melding

 6. Jullie lullen gewoon!
  Bouta kan het land niet besturen, heeft het land naar de afgrond gebracht etc.
  Wat is etnisch? Integendeel de ndp, nationale dieven partij van moordenaar is zwaar etnisch!
  Gaan jullie bouta reet likken de man die su falliet bankroet heeft gemaakt is bouta veroordeelde drugs crimineel en moordenaar!


  Maak melding

 7. Rararara wie ow wie heeft su falliet verklaart?
  De nps, vhp, pl of abop?
  Antwoord: de ndp, nationale dieven partij!
  En toch zijn er gasten die met oogkleppen leven hier!
  Un go njang baas mars!


  Maak melding

 8. Voor ALLE Racisten :

  Zitten wij met een CREOOLS Faillissement ?

  Pinaren alle Srananmans op zijn CREOOLS ?

  Wordt er gehandeld in CREOOLSE Coke ?

  Is het een CREOOLS vliegtuig ?

  Is het een CREOOLSE mini-duikboot ?

  Heeft Sranan een OLLO-OLLO CREOOLSE begroting ?

  Is Sranan BLUT of CREOOLS SKEER ?

  PS : Go to HELL all RACISTS !

  STRAF ALLE CRIMINELEN, CORRUPTE BOEVEN , ONGEACHT AFKOMST OF KLEUR !


  Maak melding

 9. Aan Santokhi wordt door een paarse rakker gevraagd `Are you trying to fool those people ?`

  WELL, PAARS FOOLED ALL SURINAM PEOPLE !

  UN KONDRE SKEER, ALLA MONNIE NANGA ALLA

  GOWTU, VERDAMP ,

  tangi fu a WANBELEID FU DENG PAARSE CORRUPTE

  WAKAMANG-LEIDERS !


  Maak melding

 10. Rararara wie ow heeft;
  > nooit grondbelasting betaald
  > smokkel al sinds de jaren 70 drugs en andere rotzooi in een bepaalde district.
  > beheer over OW al sinds de jaren 80 met zijn achterban die letterlijk stelen en frauderen.
  > zijn witteboord criminelen beschermt via hun department van justitie
  > een VRZ die springt uit een boot met een lading coke
  > zijn eigen vrouw geofferd om schuld te nemen voor Sege Bai aka August Ajoeba
  > een DNA LID die een pistool in een kind haar mond gezet .
  > leden die triple dubbel salarissen hebben.
  > zoveel grond gestolen en kleine meisjes sexueel gemolesteerd.
  >beweert dat hij tien schone vingers heeft maar in zijn kabinet een minister goud heeft weg gesmokkeld en een loesjes deal heeft gemaakt met goud maatschappijen.

  Ik kan zoveel voorbeelden noemen van die Hypocriete Oppositie Partijen die willens en wetens onderduiken met hun smeergelden en de staat Suriname niet genoeg verdiende om infra, onderwijs, gezondheid etc te onderhouden.

  Antwoord: de VHP, Vereniging Heroine Party.
  de NPS, Niks Potentieel Stimuleren
  PL Pae Lei / Pae Law


  Maak melding

 11. By the way aan alle Pseudo SU expers hou je gereed. Surinamers Klagen maar ik verzeker jullie 100% dat Bouterse weer wint. En raad welke party met hem gaat samen werken????

  YOU GUESTED IT HET BEGINT MET EEN V>>>>>>>>>>>>EN eindigt met >>>>P

  De SET en Scenarios zijn al zichtbaar in de media. Jongens houd die pillen gereed wat het wordt bitter.


  Maak melding

 12. Vertrouw de VHP voor geen meter. Na de verkiezingen zullen ze gaan samenwerken met de NDP. Mark my words.

  De NPS komt op mij betrouwbaarder over.


  Maak melding

 13. Aan als die azijnpissers zoals Parbo, Milton en ene Penny zeg ik dit; dankzij de VHP hebben jullie ratten nog een beetje te eten. Ja, dankzij de etnische Hindeostanen want jullie zwarten weten niet hoe rijst te verbouwen. Alleen maar corrupt en stelen als raven kunnen jullie.


  Maak melding

 14. Hahahaha….zodra het om Hindoestanen gaat, let men heel erg op etnische achtergrond. Elk volk heeft zo z’n corrupte mensen. Het verschil is dat de Hindoestaan vooruitstrevend zal werken, zodat het volk ook tevreden blijft terwijl die subtiel z’n zakken vult. Dat is nu eenmaal politiek, elk politiek.

  De NDP slacht gelijk alle koeien die melk geven om vlees te kunnen hebben. Blijkbaar zijn jullie daar wel tevreden mee en blijven kankeren over die koelies.


  Maak melding

 15. Sommigen zijn zwaar teleurgesteld dat de dorpelingen reageren op de VHP en genoeg hebben van de NDP.
  Wie anders dan de VHP kan redelijk bestuur garanderen in Suriname? Antwoord: niemand.


  Maak melding

 16. @ Anand,

  Er is altijd nog cassave dat geteeld wordt sinds de indianentijd, naast paddie en ook aardappelen en groenten en andere voedingsproducten die veel gezonder zijn dan paddie.


  Maak melding

 17. Parbo

  Zieltjes winnen. Ze hebben nooit omgekeken naar deze paars oerdomme debiele idiote mensen. Didibri Bouta is houd deze mensen ook voor de gek. De ndp blijft een corrupt liegende en bedriegende drugs criminele etnische partij. Er is geen plek voor andere misdadig van aard zijnde rassen. De vervloekte ndper’ s.


  Maak melding

 18. @ Anand ! Gaan we weer op de etnisch discriminerende tour door ??? Jullie soort verleren het nooit hè ! Tenminste een groot deel van jullie ongeschoolden, simple en narrow minded soortgenoten.

  Wist je dat er sinds jaren rijst wordt geteeld in Coronie ? En één keer raden wie de grootste bevolkingsgroep is in Coronie.

  Op dit moment wordt er hoogland rijst geteeld en ge-oogst te Patamacca- Marowijne, en nog eens raden wie de grootste groep bewoners zijn van Moengo, Moengo Tapoe en Patamacca !

  Beste Anand, jij zit nog met gedateerde informatie uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw in jou hersenen, en die is allemaal lang terug achterhaald geworden.
  Het wordt tijd om die info uit jou bovenkamer (als die tenminste nog goed functioneert) te deleten, en nieuwe info anno 2018 op te snuiven en op te slaan.

  En let wel, de landbouw in Su is allang geen ding meer van één etnische groep, want er vindt op dit moment een transitie plaats en het bewijs hiervan zal over enkele jaren duidelijk zichtbaar worden.

  Blijf maar met de VHP’ers enkel als rijstplanters in jou kopf zitten en je zal merken wie tzt als echte ratten zullen eindigen.


  Maak melding

 19. Pffffff….. ik zie heel veel reacties voorbij komen gebaseerd op etnische sentimenten. Dit is nou precies een van de belangrijkste oorzaken waarom het nooit goed zal komen met Suriname. We blijven maar hangen en denken in termen van jij bent een hindustaan , creool of wat dan ook. We zullen het samen moeten doen . Geen enkel ras heeft de volledige overhand. Waarom zou Santokhi alleen maar in Nickerie leden moeten werven en niet in het binnenland ? Laten we eindelijk eens ophouden met politieke bewegingen voortzetten op basis van etniciteit. Dat is zo achterhaald en niet meer van deze tijd. De wereld veranderd en dat zou Suriname ook moeten doen.


  Maak melding

 20. @Parbo, je kent je geschiedenis niet en je reageert net als een aap in die zin dat wat Bouterse doet of zegt, goed of fout je erachter staat. Triest.

  De NDP partij is gewoon een groep van moordenaars die een partij hebben opgericht, en zie maar wat er gebeurd.
  KARMA doet zijn werk wel!!!!!


  Maak melding

 21. Hij kan zoveel kernen installeren deze mensen gaan niet op hem stemmen,het is niet gebeurd en het zal nooit gebeuren.
  Chan blijf maar met je olifant!


  Maak melding

 22. Wel politiek is niet mijn ding.Als deze jongeren change willen, dan moeten ze wel een gokje wagen met deze man.
  Er moet gewoon een frisse wind door de Surinaamse politiek. In het Buitenland lachen ze zich te pletter vanwege de incompetentie in Suri. De geloofwaardigheid is finaal aan diggelen geslagen. Change is needed,,daar moeten deze jongeren aan denken, Maar of ze daadwerkelijk rationeel kunnen is een ander verhaal.


  Maak melding

 23. Deze nieuwe kernen van de VHP zullen luchtbalonnen blijken te zijn. Santokhi, noch Brunswijk of Soemodihardio kunnen geen vallen uitzetten onder de duiven van de NDP.


  Maak melding

 24. Gaat de olifanten naar het binnenland om vliegvelden te testen voor landingsbestendigheid van rotievligtransporten, daar er in Saramacca geen langsmogelijkheid en aanmeermogelijkheid zijn. De dolle olifanten blijven doorgaan in geheime plekken en ze zijn niet te stoppen als het gaat om rotie en bara lekkernijen. De mensen in het binnenland zijn gewaarschuwd voor dolle olifanten .


  Maak melding

 25. Zolang er bavianen aan de macht zijn en blijven gaat nooit goed komen met Suriname.

  Geef 100 procent de macht de VHP dan wordt Su een paradijs.


  Maak melding

 26. de binnenlands bewoners moeten sandopie naar een plek begeleiden waar drijfzand is, we noemen het bedrijf- ongeluk. het zand is onder sandopie gewicht bezweken!


  Maak melding

 27. De afkorting VHP staat in de kop en gelijk schijten de paarse het vol met hun leeghoofdige ka.
  .
  Triest dat ze niet tot enig niveau instaat zijn en alleen maar domme OCER ka kunnen herhalen.
  .
  Ze zijn zelfs te dom om het nieuws te lezen want dan wisten ze dat Bouterse deze week ook in het binnenland was om met geld uit de staatskas zieltjes te winnen.


  Maak melding

 28. VHP bezoekt Surinamers op Surinaams grondgebied wat is daar mis mee?
  Andere partijen bezoeken ook Surinamers op Surinaams grondgebied of niet?
  Of is het binnenland het buitenland? Waar enkel de ABOP toestemming heeft om te bezoeken.


  Maak melding

 29. het is tijd, dat d d b samen met de verpleegsters naar Holland vertrekt, dan zijn we in één keer af van alle ellende..

  land leve ons land weg met die moordenaar..

  wie niet eens is, moet het zelf ondervinden

  nog 5 betekent nog meer ellende dus verder niparen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.