Staatsolie financiert renovatie toiletten op scholen

1
Staatsolie financiert renovatie toiletten op scholen

Staatsolie Maatschappij Suriname NV heeft, in samenwerking met haar dochterondernemingen GOw2 Energy Company Suriname en Staatsolie Power Company Suriname (SPCS), de bouw en renovatie van toilettengroepen van vier scholen te Tout Lui Faut en omgeving gefinancierd. De begunstigde scholen zijn: O.S. II Livorno, O.S. Livorno, R. Sweet- en de R. Sewbaran school.

Onder leiding van directievoerder IBT Engineering Consultants, zijn de werkzaamheden door de aannemingsbedrijven N.V. ABC en Aannemingsbedrijf Koeman N.V. uitgevoerd. In het kader van haar Corporate Social Responsibility beleid streeft Staatsolie na sociaal-maatschappelijke bijdragen te leveren in de gemeenschappen waarin zij opereert, door duurzame investeringen te plegen.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.