Westland wil album met Surinaamse en Nederlandse artiesten

1
Westland wil album met Surinaamse en Nederlandse artiesten

De bekende jonge Surinaamse muziekproducer Westland wil dit jaar met zowel Surinaamse als Nederlandse artiesten werken aan een top album bestaande uit 35 songs. Hiermee denkt hij niet alleen een brug te kunnen bouwen tussen Suriname en Nederland, maar ook laten zien dat Surinaamse artiesten niet onderdoen.

Volgens Westland moet de Surinaamse muziek niet alleen wereldwijd bekend worden, maar ook een begrip worden. De jonge Surinaamse muziekproducer is sinds begin van het jaar niet meer verbonden aan het label Music Steroidz. Dit door een miscommunicatie tussen hem en de leiding. Hij heeft weer zijn eigen studio.

Jim Westfa Jr, zoals Westland officieel heet, is zoon van de bekende Surinaamse gitarist Jim Westfa. Zijn eerste hitproductie heet ‘Whooi’ vertolkt door Enver, Nette Jongens, Lodilikie en Roger Jonathan. Zijn laatste hit heet ‘Fika Yu’ en wordt gezongen door Skittz, Lodilikie en Benjamin Fayah.

1 REACTIE

  1. ‘Tell Elora i love here’, Toen deze analfabeet begin jaren tachtig disco tijdperk, Jim djonko zag roken bij biga, dacht ik niet dat het nog wat zou worden, en dat hij zong, laatstaan songfestival winnen!
    Puike vader heb je wees daar trots op! jongeman.
    En ddan die oom op gitaar! mooie muziek fam.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.