Politie treft vliegtuig met drugs in westen Suriname aan

25
Politie Suriname heeft weer brandstof om uit te rijden
Archieffoto: Politie Suriname - Arrestatie Team

De politie in Suriname heeft op dinsdag 13 maart een vliegtuig met bemanning en een lading drugs aangetroffen, in het Westen van Suriname. Dat meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname. Het vliegtuigje werd onderschept op de landingsbaan van een rijstbedrijf in district Saramacca. Eenheden van de politie hebben 4 personen aangehouden, te weten R.C, M.R, L.H en D.D. Nadere informatie is nog niet bekend gemaakt. Het onderzoek is in volle gang.

Suriname staat bekend als doorvoerland van cocaïne omdat een doeltreffende douanecontrole vanwege de honderden kilometers landsgrens onmogelijk is. Het afgelopen jaar zijn er wereldwijd diverse cocaïneladingen onderschept die Suriname als oorsprong hadden.

Onlangs nog werd in Suriname, ook in Saramacca, een duikboot gevonden die hoogstwaarschijnlijk bestemd was voor internationaal transport van cocaïne.


25 REACTIES

 1. Die vliegveld in Apoera is van abrahams en bouta. Daar komen de meeste drugs binnen in Suriname. Ga daar in de buurt lopen en de zwaar bewapende prive bewakers komen je het snel genoeg vertellen op te rotten dat weet ik uit ervaring.


  Maak melding

 2. Dit land is geen gezegend land meer, sinds deze paarse bende met die moordenaar, het land aan het vernietigen zijn, het is een land voor drugscriminelen geworden, een poel des verderf, waar je een wapen nodig hebt, om te kunnen overleven.


  Maak melding

 3. Goede set van de drugsbende in Suriname. door af en toe dit soort berichten te lanceren moet het publiek denken dat er degelijk opsporing verricht wordt om de drugshandel te bestrijden. Ondertussen zijn de echte drugscriminelen hard op weg om een nog grotere slag te slaan.


  Maak melding

 4. Uit Starnieuws:::Het ministerie van Justitie en Politie maakt bekend dat het drugsvliegtuig is onderschept op een rijstveld in het district Saramacca.:
  Sinds wanneer ligt Saramacca in het westen?
  Hebben de NDP goden nu ook de districkten gereshuffeld?
  De nieuwe kaart is al bij de drukkerij.


  Maak melding

 5. Haha wie hebben er allemaal.rijstvelden hoe komen al die rijken aan hun geld .Mën gilt hier telkens bouta bouta alleen maar om een rookgordijn op.te richten vroeger was ik ervan overtuigd dat bouta drugs dealer.was.maar.sonds ze hem nooit hebben laten opsluiten onder het mom van er komt onrust geloof ik geen steek meer van dit soort holle vaten.Het is een fluitje van een cent voor de fransen of de amerikanen pm hem pp te pakken.Grotere goden hebben ze een kopje kleiner gemaakt wie is bouta dan.nee deze rook gordijn gaat voor moj niet op.drugs in containers drugs in zwaar materiaal geld in ambulances.een geheime actie van de politie openbaar gemaakt door een asemble lod ra ra hoe komt zij aan die informatie en als ex politie agent weet zij dat ze op die manier de daders waarschuwd ik blijf het vreemd vinden allemaal een grote show


  Maak melding

 6. Dat ze Suriname als Doorvoerhaven gebruiken, daar zitten wel voordelen aan. Ik bedoel een win-win situatie.als de doorstroming goed op gang is, hoeft de regering geen duikboten en vliegtuigen meer aan te schaffen.Een besparing op de begrotings tekort zou ik zeggen 😌


  Maak melding

 7. Sani e pesa ini a pikin kondre fu unu.Tje mi gado!
  Baas nanga a ploeg fu ing bruja a heer kondre.
  Ma if un lob in so dan un moes tik a slag.Ete 10.
  Da na graisi un o go njang.Neks no fout want grasi lai.Buriki srefi lai.


  Maak melding

 8. NDP staat voor Nationale Duikboot Partij met Kapitein Doehkie vice President uit Nikerie

  Bo Bo Bouterse macht niet voor de derde keer President worden volgens de Grondwet .

  In NDP gaat de BOM Ontploffen voor 2020 ,mensen blijf goed volgen ,wat voor streken de komende aan komt .

  Sharmila masala je ben van VHP naar NDP gegaan Limbo van SRS Radio zal je mee nemen in de Duikboot van NDP .

  Met de duikboot kon men een Virus in Suriname brengen zou kon men iedereen dood maken .


  Maak melding

 9. Wat voor PROBLEEM ligt er In Sranan, waardoor niet samengewerkt kan worden met DEA en andere landen om de MEGA-drugsproblematiek aan te pakken ?

  Sranan kan de INTERNATIONALE DRUGSMAFFIA-PROBLEMATIEK, ONMOGELIJK en NIET in haar eentje aanpakken !

  Qua bemensing, expertise en techniek kan Sranan dit niet aan !!!!

  BELEIDSMAKERS WORDT WAKKER OF GO HOME !!!

  SRANAN DREIGT TE WORDEN OVERGENOMEN DOOR DEZE DRUGSMAFFIA !!!!!


  Maak melding

 10. @Srafu
  Sranan kan de INTERNATIONALE DRUGSMAFFIA-PROBLEMATIEK, ONMOGELIJK en NIET in haar eentje aanpakken !…

  sterker nog….De gevestigde rovers willen het probleem BEWUST niet aanpakken enof hulp van buitenaf om het probleem te beperken..daar ze ook een onderdeel zijn van een criminele organisatie die BEWUST criminele activiteiten ontplooit en vrienden en families royaal faciliteren in alle instanties..

  Het merendeels wilden nog 5…. ba zoekt, ba heeft gevonden en ba moet het dragen..


  Maak melding

 11. Drugsduikboten….drugsvliegtuigen en helicopters…dagelijkse drugsvangsten op Zanderij….Suriname de DRUGSSCHUUR van de wereld. Paniekvoetbal van de paarse Bouta-maffia om de miljardenschulden te financieren.


  Maak melding

 12. Naast de vele leningen die het debiel dwaas ndp dom volk zal moeten aflossen, is dit ook de paars duistere werkwijze van hun soso lobi didibri misleider die land en volk doet lijden. Ndp maffia coordineren de gehele drugssmokkel. Wo ka. Veel kinderen van die oerdomme paarse paria’ s verworden drugscriminelen of verslaafde zwervers. Wo ka, dong ndper’ s.


  Maak melding

 13. Waar anderen praten over bloedgelden, mijn oma zei eens, het is handel. En dat is het nou precies; Waar vraag is, is aanbod. Ik vraag mij in Godsnaam af weet je, waar al deze mpp drugs naar toe gaan; Door wiens neus gaat dit allemaal. Wie in Godsnaam gebruikt er voor duizenden kilos cocaïne in een maand?
  Kunnen echt niet de kleine man zijn. Wanneer ik denk aan al de professionals onder zware druk, advocaten, filmsters, pooiers en hoeren; Maar ook de grote ultra slam festijnen, met Dj en duizenden bezoekers; Waar ook wel 1 en ander door het neusje gaat.
  Punt, het blijft vraag en aanbod. Is nu nog bloedgeld, maar morgen, LEGAAL!!


  Maak melding

 14. srafu
  Behalve de Illegale kartels! Gaat het voor de wind, met hun Paleizen! Maak het jouw core business zou ik zeggen. Aftrek lai!! Dont be a slave of the of ur own misunderstandings.


  Maak melding

 15. De mensen die op baboe chan lijken claimen dat ze de harde werkers , spaarzame , zunigste en slimste suries zijn. Wat onzin en schijnheilig zijn ze. In tergendeel deze mensen zijn de meeste achterbakse , rattigge en prarasietige volksgroep van Su. Daarom heeft de kaboela danser deze mensen nodig. Deze mensen die op boeboe chan lijken leven in kasten en ze zijn egoisten en rassisten ebn zehebben ook geen respect voor andere suries. Deze mensen verzieken de export sector van Su, omdat buitenland geen container uit su vertouwen door toedoen van mensen die op chan lijken


  Maak melding

 16. Het vroeg lekken naar de media om het onderzoek te frustreren en de rijstmagnaten te tippen,door Chan en mathoera heeft niet gewerkt,kwalijke zaak als j het aan mij vraagt,vooral als vroegere commissaris v politie en min v justpol,die bekend zijn met de modus operandi bij justpol,na a tori fu na awari,di e bari houdt de dief,dan wan kakafowru de ini eng smoelwerk


  Maak melding

 17. Culture
  Beste Sranang man en Oema,

  zijn jullie nog niet wakker, van bovenstaand is niet iets van nu is van jaren terug.
  Ik zou jullie aanraden om naar de films op Netflix van EL CHAPO GUZMAN en NARCOS te kijken. Hieruit kan je alles ontleden van de top tot de kleine man en waarover het gaat in Suriname. Het past precies zoals Suriname nu is!.

  Tevens zou de mentaliteit, gedrag en omgangsvormen van de Surinamers te veranderen. Een voorbeeld “het is alsof je de medewerkers van alle instanties, inclusief winkels, je een last ben om iets te vragen of te kopen. Je moet die mensen niet storen, dus er is geen inbreng. Ze willen niet verkopen of meedenken of geld verdienen op een eerlijke manier”.

  Je leest de reacties van de opposities van de politieke partijen en denk ik “volgens mij zijn jullie ministers geweest en hebben jullie niks aan gedaan, terwijl ze het wel wisten.
  Check de film EL Chapo.

  De slimme Surinamers zijn er niet, wel egoïsten om Su niet vooruit te brengen, geldt ook van de Universiteit.
  Er bestaat geen Suriname alleen ikke en ikke.

  Om Su tot ontwikkeling te brengen, is samenwerking van toepassing en de identiteit te waarborgen, als ook de SRD.
  De Surinaamse gulden, de waarde van elke Surinamer.

  De jongens die geld hebben zet het om in grote hotels, bedrijven, ondernemingen.

  Het legaliseren van softdrugs tot 5 gram, neem een voorbeeld aan NL. Daar als je wordt betrapt met meer , dien je belasting over te betalen.
  Harddrugs ten zeerste verboden, geen overleg mogelijk.
  Er dienen geen coffeeshops te komen.

  Je moet kunnen zijn wie je bent, geld voor homo’s/, lesbisch man, vrouw, barka bhai met fles palm, gewoon vrij zijn wie je bent.

  Dus Suriname begin bij jezelf, leiders ik zie er geen nog in de toekomst.
  De criminaliteit is georganiseerd, check a film.

  Wat suriname nu snakken is de SRD, waardig maken, vervolgens corruptie uitbannen.
  Wie je nu ook gaat plaatsen same shit.

  ER dienen nieuwe leiders te komen met liefde voor Suriname om Suriname tot ontwikkeling te brengen en met regels.

  Groet

  Culture

  woensdag 14 maart 2018 om 19:18 uur.


  Maak melding

 18. Eenheden van de politie hebben 4 personen aangehouden, te weten R.C, M.R, L.H en D.D.

  Het volgende zou kunnen:
  R.C. = Ricardo Coulinho
  M.R. = Mario Rudolfo
  L.H. = Leon Hendrikx
  D.D. = Donald Davids

  Bovendien was het geen rijstveld, maar iets wat voor een rijstveld moest doorgaan, stond in een ander bericht.


  Maak melding

 19. Lieve kondremang, stop met schrijven. Liever schrijf je een boek waarmee je nog kunt publiceren en er geld mee kunt verdienen. Maar ik snap je onmacht hoor, met lede ogen zien wij toe hoe een stelletje zieke mensen het land vernietigen.

  Natuurlijk was het vliegtuigje een afleidingsmanouvre. Het is werkelijk waar een scène uit die Netflix serie over Pablo. Het kankergezwel is verder gemetastaseerd in Suriname. Schande……
  Waarschijnlijk heeft USA Suriname gewaarschuwd en dan voeren ze deze show op.
  En het is waar dat de Surinaamse mentaliteit is veranderd.
  Maar waarom pakt de justitie en politie niet de eigenaren van grote hotels en casino’s?
  En waarom rekenen ze met drugsdealers en handelaars niet af zoals ze dat doen op de Fillipijnen? Afschieten!!!!! Je zegt dan ik probeerde ze in de benen te schieten maar de kogel zwaaide af en kwam in hun hart of hoofd terecht. De rechter gaat dit geloven.
  Ik zeg dit omdat er vele levens kapot gaan door drugsgebruik. Rehabilitatie slaagt in een zeer klein percentage. De maatschappelijk schade is groot. Dus wat maakt het uit als we drugsbois afschieten?
  Als je ze pakt moeten ze nog berecht worden en kost ook geld en wat denk je van gevangeniskosten?
  In de gevangenissen worden ze geroemd en ze fungeren als voorbeeld/held voor de kleine crimineel.
  Er staat ergens in bijbel: om de mensheid te redden mag je alle middelen hanteren. Kijk sommige mensen hebben fokop DNA, die moet je in het algemeen belang opruimen!!!! Stel dat deze kankermongolen zich gaan voortplanten????

  Oké nu serieus. Dit zijn uitingen van een derde wereld land in Zuid Amerika. De zelfbenoemde dictator moet netjes ontmacht worden. Wie gaat het doen? Het volk dus.
  Kom in opstand vrienden. Vraag hulp aan de CIA.
  Dit wat er nu gebeurd is te openlijk en infaust voor Suri.
  Check dit: dus een foute booi ( meestal een hindoestaan die teveel bollywoodmovies kijkt )maakt miljoenen met drugs en daar scheppen ze ook over op. Vervolgens legaliseren ze toch? Hun nageslacht zal op rozen leven, ze gaan naar de beste scholen en krijgen beste medische zorg in omringende landen, gaan money spenden in Dubai enzo. Zie youtube filmpjes.
  Alhoewel karma ze ook weer terugpakt hoor. Velen worden neergeknald of hun kids krijgen enge ziektes of hun vrouw en kids worden verkracht en vermoord??? Zoiets??

  Stel ik zou baas zijn van Suriname, dan zou ik in ieder geval iets goed doen. Bv neerknallen van drugsdealers. Het land wordt veilig en krijgt buitenlandse investeerders.

  Oké Ram Ram.
  Check Mahabharat. De Pandawas hebben ook een schoonmaak actie gehouden en dat onder het toezicht van God zelf!!!!!
  Dus Surinamers komt u nu in actie en vernietig je veroorzaker en onderhouder van ellende.
  God heeft je brains gegeven om te denken en te handelen. Met bidden en hopen ga je niks bereiken!!!!!!! Jullie zijn met zn velen. De rovers, drugsdealers, dictators, etc zijn in de minderheid!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.