Ambassadeur van Thailand biedt geloofsbrieven aan

4
Ambassadeur van Thailand biedt geloofsbrieven aan

De niet-residerende ambassadeur van Thailand voor Suriname, Surasak Suparat, heeft dinsdag zijn geloofsbrieven aan de Surinaamse president Desiré Bouterse aangeboden. Suriname heeft al 30 jaar een goede band met Thailand. De handel tussen de beide landen is zich aan het uitbreiden zei ambassadeur Suparat, die Brasilia als standplaats heeft.

De ambassadeur ziet graag meer samenwerking met Suriname op het gebied van de landbouw en toerisme. Thailand heeft voldoende kennis in huis als het gaat om de agrarische sector die het graag wil delen met andere bevriende naties.

Ook een 3-tal andere niet residerende ambassadeurs zijn dinsdag op het presidentieel paleis ontvangen. Het gaat om de ambassadeurs Irene Giner-Reichl, David Solomonia en Reuben Rahming van respectievelijk Oostenrijk, Georgië en de Bahamas. Vandaag volgen er meer, aldus het Nationaal Informatie Instituut.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Suriname ligt financieel, sociaal en economisch op haar gat en Bouterse houd zich bezig met nonsens zaken.

    Een deugdelijk plan om het land weer op de rails te krijgen ligt er niet. Oprotten met Bouterse.


    Maak melding

  2. Bouterse ga a.u.b. een rustige oude dag houden in Asiana en geef de echte Surinamers die werkelijk van hun land houden de kans om uit deze beerput van corruptie en financiële gewin,en dikke stront te komen. Zodat wij echte Surinamers die zich niet hoeven te verschuilen achter een “status” maar die werkelijk iets zouden kunnen betekenen voor het volk, zonder het land te hoeven gijzelen, maar ze het land onvoorwaardelijk vooruit wil en kan helpen. De corrupte billenkruipers om u heen mag u meenemen naar Asiana dan hoeven wij voor die koeparies ook geen geld meer uit te sparen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.