Volledig bestuur BEP gepresenteerd door voorzitter Asabina

8
Volledig bestuur BEP gepresenteerd door voorzitter Asabina

Voorzitter Ronny Asabina van de BEP heeft vrijdagavond tijdens een structurenvergadering zijn volledig bestuur gepresenteerd nu alle portefeuilles zijn verdeeld. Nadat hij begin februari via een verkiezing aan het roer kwam, heeft Asabina het partijcentrum in Suriname een facelift gegeven.

Ook werkt het bestuur aan een voorcampagne waarbij passieve partijleden en slapende cellen worden gereactiveerd. Er is een 60-dagenplan gepresenteerd dat voor de helft al is uitgevoerd.

Het nieuw bestuur heeft een staande ovatie gekregen(FOTO) voor haar eerste indrukken en wordt gezien als een nieuwe wind met nieuwe kansen op weg naar de verkiezingen in Suriname van 2020.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Jullie veraders, hebben natuurlijk meegeholpen dat het zo bar slecht gaat in ons land!
  Bep kan het vergeten by de komende verkiezing Soso eigenbelang!


  Maak melding

 2. Sorry, wie zijn de nieuwe bestuursleden?
  Mijn oproep aan het Surinaams volk blijt:
  In 2020 niet stemmen op de volgende partijen:
  NDP
  BEP
  HVB
  DOE
  PALU

  Reden: in plaats van een goed leven, wat u verdient, hebben zij u alleen maar ellende bezorgd. En in de komende twee jaren zie ik geen positieve verbetering.


  Maak melding

 3. So, dus er zullen weer een aantal personen in dienst worden genomen als “ambtenaar” bij RO en Volksgezondheid en bij de commisariaten ! Mensen die alleen op Asabini lijken !! Stemvee wortdt al gerecruteerd via benoemingen !!!
  Ook “gronden” zullen verdeeld worden; wilde ocupatie van gronden door personen die op Asabina lijken zal weer toegestaan worden !!


  Maak melding

 4. @ John,
  Hopelijk volgen de kiezers Uw oproep !! So-so rotsooi met deze partijen !!! Ook Carl de Judas is er bij !! Zijn dicipel Dodson zoekt nog steeds Kwik op de bodem van het stuwmeer; straks gaat hij de duikboot lenen om kwik te zoeken in de rivieren !!!


  Maak melding

 5. Ook deze paars verworden drol is de oorzaak dat zijn eigen thuisland paars wordt vernietigd en vergiftigd. Wie eenmaal met de na didibri partij in zee gaan, zijn nooit meer te vertrouwen en ongeneeslijk paars misdadig besmet met het duivelse ddb paarse virus. Opa taki, alleen een duivelse zoon is in staat om zoveel ellende en misere en tweedracht en misleiding te crieeren. Oma taki, waarlijk en toch heeft hij veel aanhang onder de verworden ddb-demonisch bezeten ndper’ s. Opa taki, zelfs voorgangers kon trong ddb vereerders en verdedigers van zijn slechtheid. Na wang mpp omgekeerde samenleving kondre trong. Ook vele oerdomme ndper’ s denken nu en leven in een omgekeerde wereld. Paarse leugens zijn voor deze verloren zielen, de waarheid. Onrecht is voor deze debielen, de wijze om te overleven. Oma taki ndp van hoofs tot voetzool is een vloek.


  Maak melding

 6. Suriname kan je als land niet besturen zonder identiteit.
  Als je de identiteit van suriname goed bekijkt, heeft SU geen ID.
  Dus het wordt rommelen in de marge, corruptie,criminaliteit, een must do.
  Feit; in elke Blankenneger/Stadsneger in SU zit Edomieten zaad(verkracht).
  Wie zijn edomieten/caucusen/Romeinen(die GOD ophingen aan een Boom) Engelesen,Nederland,Fransen, Duitsers spanje Brazil rtc.
  witten zijn voortdurend in strijd met GOD waarom omdat witten ,
  die boodschappers van GOD waren, rebeleerden tegen GOD Mln jaar geleden. Voor straf stuurde God witten naar de aarde om sterfelijk
  te worden. Op aarde aangekomen zagen zij Negerinnnen en begon hun zaden op aarde te verspreiden.
  Hun doel is om alle macht te gebruiken om Negers de echte kinderen van GOD te vervangen met hun rotten Zaad.
  De zogenaamde DOGLA, Hindoestaan, Chinees,Javaan en alle witten zijn verplicht of hebben het recht alle Orig_neger te haten of te vernietigen.
  Daarom zie je vaak dat een heel donkere vrouw in trek is bij de engel witten tot de dag van vandaag.
  Edomieten/caucusen/Romeinen/witten zelfde mensen die SU misleiden. Via VN,WHO, CARICOM, EU etc. Zij speiden armoede via bijv Bouterse in alle
  arme zwarte landen. Weer om de Nerger man en vrouw wanhopig te maken en maar Mixen en weer een soort neger weg.
  Heb je Edomieten zaad in je familie, verdwijnt die binnen 20 jaar in een witte engel familie. Is GOD werk en jouw straf.
  SU zaad is van een witte man die in GODS ogen SATAN is. Daarom SU vooruit? DROMEN IS GRATIS. HOPEN MAG!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.