John Williams vanaf najaar 2018 in het theater

8
John Williams vanaf najaar 2018 in het theater

Vanaf najaar 2018 is de populaire televisiepresentator John Williams in het theater te zien met de swingende show R&B Oldskool hits 80/90. Oldskool is weer hot en trending, maar voor deze show gaan we helemaal terug naar de jaren 80 en 90. Bruno Mars lag nog in de luiers. Dit waren de jaren van New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J Blige, Keith Sweat en ga zo maar door. Dit was de tijd waarin de danspasjes belangrijker waren dan je IPhone. De tijd van de running man en de slowjams.

Tijdens deze voorstelling neemt de in Suriname geboren televisiepresentator, je mee op reis in alle oldskool R & B hits van toen. Als geen ander weet hij herinneringen bij je op te roepen, als geen ander weet John je mee te nemen naar die zwoele en dampende jaren tachtig en negentig. De tijd waar de ‘mooiboys’ zich massaal verdrongen om de gunsten van de knappe meiden.

Heb je de moves nog, ken je de tekst en heb je de outfits nog? Zo ja, neem ze allemaal mee want je zult het nodig hebben. Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-In. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.

Onder leiding van een liveband worden de mooiste nummers gezongen door Sharon Doorson, Carolina Dijkhuizen, Laise Sanchez, Omri Tindal, Jared Grant, Rico Greene en Jared Hiwat.
90’s outfit is toegestaan.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. @ Indola

  Dus dat is je ook opgevallen,de meeste Surinamers verloochenen hun afkomst als ze wat bereikt hebben.
  Dit geldt voor het mannelijke, zowel het vrouwelijke geslacht : en meestal trouwen ze ook met iemand met een lichtere kleur ( een blanke ) Kijkt maar naar onze zwarte broeders van de Nederlandse elftal van toen en nu.
  Over het paard getilde geslacht delen zijn het, een ander woord heb ik er niet voor.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Verrassende carrieswitch zeg. Veel voorspoed en veel succes wens ik de heer John Williams toe. En neen, deze meneer is gewoon met iemand die gekleurd is, getrouwd. Hij is dichtbij zichzelf gebleven en hij heeft echt geen bounty maar gewoon zichzelf. Als je hier geboren bent is het logisch dat je met een NL-accent praat, daar is in mijn ogen niets mis mee. Als hij met een Noord-Amerikaans accent zou praten, zou men daar geen punt van maken.


  Maak melding

 3. Als je als 5 jarige je land verlaat, zou je dan na 45 jaar in Nederland wonende, Sranan tongo verstaan laat staan spreken? Ik ben echt geen fan van JW maar om hem nu als verrader weg te zetten slaat natuurlijk nergens op!
  Het zal de kift zijn denk ik dan maar.


  Maak melding

 4. Ai , Ai , Ai, na so so jaloezie noh? Blakka johnny heeft veel moni boi, wat hebben jullie ? een uitkering noh? handje oiphouden noh?Nada ! ga wat doen zou ik zeggen , dat doet johnny ook. Slimme blakka Surinamers klagen niet, alleen de domme. Get a job zou ik zeggen i.p.v. de hele dag aan je tollie krabbe viezeriken


  Maak melding

 5. Dubbeltje op zn kant!
  Heb deze tijd, nooit de rug toegekeerd. Simpel, omdat ik kwaliteit van bs weet te scheiden. En ook mijn handen verder er niet vies aan maakt.
  Waren de crew al uit of in de luiers?


  Maak melding

 6. De ziekelijke neiging van bepaalde Surinamers om elkaar af te maken, vind ik onbegrijpelijk. Het lijkt wel pure jaloezie.
  Zodra iemand met de kop boven het maaiveld uitkomt, moet meteen de kop eraf worden gehakt. Laat iedereen zelf bepalen hoe hij/zij in het leven staat, stelletje losers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.