Verdovingsmiddel voor Dierentuin in Suriname

18
Verdovingsmiddel voor Dierentuin in Suriname

Vandaag heeft VHP hoofdbestuurslid Patrick Henar, namens de partij verdovingsmiddel geschonken aan de directeur van de Paramaribo Zoo, de heer Altenberg. Eerder had VHP voorzitter Chan Santokhi een verdovingsgeweer (tranquilizer gun) geschonken aan de Dierentuin in Suriname. Er waren echter niet genoeg ampullen voor verlening van medewerking aan derden. Vandaar dat er door de VHP actie werd ondernomen.

Nu de dierentuin weer over ampullen beschikt, kan zij mensen helpen bij het vangen van weggelopen dieren door hen te verdoven en terug te brengen naar waar ze thuishoren. Directeur Altenberg van de Z00 is heel blij met de schenking van het verdovingsmiddel. De dierentuin kan nu haar dienstverlening aan de samenleving voortzetten. Hij verzekerde het hoofdbestuurslid dat zij goed gebruik van zullen maken.


18 REACTIES

 1. Dit is een goede daad van Chan want tropische dieren horen in een troptisch land en horen niet vermoord te worden. Wanneer ze gevangen zijn horen ze weer ver in de natuur uitgezet te worden. Stropers horen ook informatie te krijgen. De mensen die in de boesboes wonen schieten ook alles wat in de natuur leeft kapot en eten het op plus verkopen een gedeelte hiervan. Ze moeten ook bewust gemaakt worden dat deze dieren ook ziektes met zich meedragen die niet gezond zijn voor de mensen die ze opeten. Ook mede hierdoor sterven er onnodig mensen door hun onwetendheid.
  Geen pakira of pingo etc.Schilpad etc.


  Maak melding

 2. Ik heb gehoord dat tijdens de coupjaren de dieren in de dierentuin niks te eten hadden en dat de leeuwen en tijgers zo hard brulden van de honger dat ze tot in Lelydorp te horen waren.


  Maak melding

 3. Ik denk dat de VHP het geweer en ook de tranquilizers eerder binnen de Olifant had kunnen houden, om Girjasing en Jogie te kalmeren en tot rust te brengen na een onbesuisde actie in DNA !


  Maak melding

 4. @ Klaas de Groot. U bent een vreselijk mens ofwel iemand zonder een menselijk gevoel !

  Ik heb slechts gechargeerd in m’n vorige posting, alleen merk ik nu dat u mensen het liefst dood wil hebben.

  Misschien is dat uw insteek, maar die deel ik absoluut niet.


  Maak melding

 5. @milton
  @ Klaas de Groot. U bent een vreselijk mens ofwel iemand zonder een menselijk gevoel !

  Ik heb slechts gechargeerd in m’n vorige posting, alleen merk ik nu dat u mensen het liefst dood wil hebben.

  Misschien is dat uw insteek, maar die deel ik absoluut niet.
  =====================
  Wat ben jij een kleinzielig mannetje. Laat ik een uitspraak van je herhalen: “Ik heb slechts gechargeerd in m’n vorige posting, alleen merk ik nu dat u ” —– het niet verdraagt als anderen dit stijlfiguur ook toepassen (om aan te tonen dat het gewoon onbeschoft en inhoudsloos jij was) !!
  Het is bekend dat elke reflectie bij een bepaalde groep volledig ontbreekt.
  De arrogante, laagschoolde, empathieloze en inhoudsloze trollen!!


  Maak melding

 6. Zo dus nu kunnen ze Rob G en Parbo verdoven en terug brengen zonder enige schade te veroorzaken !
  Afgezien van hun hersen dan, want dat is al lang beschadigd door alcohol en drugs gebruikt, samen men hun baasje in Ocer !!! Damsco reageer ook niet meer, misschien onder een andere nickname ; ma no spang, poep
  komt altijd weer boven drijven !!!

  Bun tori

  Jacko


  Maak melding

 7. @ Klaas de Groot, u bent uiteraard geraakt door mijn reactie anders had u nimmer zo emotioneel uitgehaald !

  Ik vraag mij daarom af wie kleinzielig en/of kleinzerig is, en wie zich zo snel op z’n pik (als die er mocht zijn) getrapt voelt.

  Beste Klaasje ga jij nou maar lekker slapen en snurken, maar zonder de extreme en radicale ideeën van jou want ik ben een goede burger die zich netjes aan de wet houdt.


  Maak melding

 8. Klaas de Groot je bent een vreselijk mens dat je voor Milton en Doekhi hetzelfde middel wilt toepassen wat Bouterse in dec.1982 toepaste op 15 mensen, Klaas je bent inderdaad een vreselijk mens voor mensen die alles wat Bouterse op zijn kerfstok onder de mantel van de blinde paarse liefde willen bedekken, ik hoop dat je wat dat betreft geen beter mens wordt


  Maak melding

 9. @milton
  @ Klaas de Groot, u bent uiteraard geraakt door mijn reactie anders had u nimmer zo emotioneel uitgehaald !

  Ik vraag mij daarom af wie kleinzielig en/of kleinzerig is, en wie zich zo snel op z’n pik (als die er mocht zijn) getrapt voelt.

  Beste Klaasje ga jij nou maar lekker slapen en snurken, maar zonder de extreme en radicale ideeën van jou want ik ben een goede burger die zich netjes aan de wet houdt.
  ===============
  Wat Milton en zijn paarse maties onder “aan de wet houden” verstaan weten we inmiddels wel. Het enigste wat ze met de wet hebben uit te staan is dat ze WETmatig alle criminaliteit en anderen kromme zaken trachten recht te praten.

  @Johan
  Ja ik ben inderdaad een vreselijk mens voor mensen die alles wat Bouterse op zijn kerfstok onder de mantel van de blinde paarse liefde willen bedekken, en ik hoop dat ik wat dat betreft geen beter mens wordt
  Deze koeparies zijn immers zo diep gezonken dat ze niets menselijks meer hebben en Death Row verdienen omgrond van al het onheil dat ze hebben aangericht, de vele doden waarvoor ze direct en indirect verantwoordelijk zijn met hun drug, hun moorden, hun afbraak van de samenleving, het vernietigen van de gezondheidszorg, het grootschalig gebruik van kwik, en wat al niet meer. Zelfs een zachte dood is eigenlijk nog te goed voor hen die verantwoordelijk zijn voor al dit lijden en de vele doden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.