Minister BuZa van Ecuador op bezoek in Suriname

12
Minister BuZa van Ecuador op bezoek in Suriname

De Ecuadoraanse minister van Buitenlandse Zaken, Maria Fernanda Espinosa, heeft zich tijdens een bezoek aan Suriname ervan verzekerd dat Suriname haar kandidatuur voor het voorzitterschap van de algemene vergadering van de Verenigde Naties zal ondersteunen. Espinosa heeft dinsdag op het Presidentieel Paleis een ontmoeting gehad met president Desire Bouterse en de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle.

Er is bij die ontmoeting ook gesproken over de noodzaak om blijvend, samen te werken in de verschillende regionale organisaties waarin Suriname en Ecuador zitten. Pollack-Beighle liet na afloop weten dat de twee landen aantal overeenkomsten hebben getekend en die op termijn vruchten moeten afwerpen.


12 REACTIES

 1. Want onze candidaat voorzitter van de VN is al in Amerika, mag ik aan u allen voorstellen, the best man voor the job, dino bouterse.


  Maak melding

 2. Ze blijven maar bezoekjes afleggen maar er komt toch niets van de grond. Bettie Boop
  Yildiz blijft maar aan de gang met ambassadeurs en minister van buitenlandse zaken uitnodigen. Wanneer houden deze fotoseccies op?? Al die uitnodigingen en belofte en handtekeningen zetten geen zoden aan de dijk. Wat denken deze gasten te bereiken? Bouta is en blijft een crimineel. Heeft Suriname naar de afgrond geholpen. Zoveel landen zoveel uitnodigingen alleen maar voor een waardeloze erkenning?
  Hoeveel gemeenschapsgeld gaat dit ons nog kosten terwijl wij hier creperen? Ouders kunnen
  Nieteens een behoorlijk belegde broodje meegeven aan hun kroost om mee te nemen naar school. Er worden verkeerde prioriteiten gesteld. Wie je ook uitnodigd ze zien het als een leuke vakantie.Kijk naar onze Academischziekenhuis de buitenkant is al niet uitnodigend


  Maak melding

 3. Bouta schaam u toch! Koulo veroordeelde drugsdealer en moordenaar!
  En deze shit wil su naar grotere hoogte brengen!
  Geen wonder dat het zo bar slecht gaan in su!
  Deze boeler bouta moet men met wortel en tak uitroeien in 2020!


  Maak melding

 4. Bouta schaam u toch! Koulo veroordeelde drugsdealer en moordenaar!
  En deze shit wil su naar grotere hoogte brengen!
  Geen wonder dat het zo bar slecht gaan in su!
  Deze boeler bouta moet men met wortel en tak uitroeien in 2020!


  Maak melding

 5. Bouta zit daar met de ambassadeur doet alsof hij haar taal verstaat. Niet dus.Wie zit aan de andere kant voor hem te vertalen is het Yildiz??


  Maak melding

 6. Hij brulde we kunnen het zelf wel ,nou heel Suriname leeg geplukt gaat nu met derde rangs landen samenwerkingen aan.
  Wat is het resultaat ,bittere armoede ,de volgende regeringen zijn niet te benijden ,ze zullen het voor niemand goed doen.

  Er zal een heel nieuwe generatie politici moeten komen met hart op de juiste plek en wars is van ,zelf verrijking en corruptie.
  10 families die stingkend rijk zijn ,en groot grondbezitter zijn, tegen die dat ze niet meer regeren kaalplukken tot op het hemd en alle faciliteiten af nemen.
  We stonden er bij en keken er naar ,we dronken een bier deden een plas,en gingen weer verder zoals het wat.
  En maar discu zeuren schande


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.