Zeventig tips in zaak-Orlando Boldewijn na Opsporing Verzocht

5
Zeventig tips in zaak-Orlando Boldewijn na Opsporing Verzocht

De politie heeft zeventig tips binnengekregen in de zaak-Orlando Boldewijn, nadat dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed werd aan de zaak. De 17-jarige Rotterdamse jongen werd vorige week maandag dood gevonden in het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Hij was toen al acht dagen vermist

Nog altijd is niet duidelijk hoe Orlando in het water in Ypenburg belandde. De politie vraagt mensen die meer weten, contact op te nemen. Gisteren werd ook bekendgemaakt dat het lichaam van Orlando is overgedragen aan zijn familie, na onderzoek van het Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Vrienden van Orlando hebben afgelopen weekend geld opgehaald voor zijn uitvaart. Ze wilden 33.000 euro inzamelen en dat is gelukt. Er komt een dienst met veel muziek. Nabestaanden willen van het geld ook de oma van Orlando uit Suriname naar Nederland laten komen. Orlando wordt in besloten kring begraven, schrijven zijn vrienden op de website rememberorlando.nl.


5 REACTIES

  1. Hij wilde maar niet luisteren op te houden met dergelijke verfoeilijke onnatuurlijke praktijken en kwam een paarse psyhopaat tegen, met het triest gevolg. Opa taki, kande na Parbo, want ndper” s zijn zonder het te weten ook moordlustig als ddb.


    Maak melding

  2. Dag, niet lang geleden is ook Clarisse Boldewijn vermoord gevonden in Suriname. Ik hoopte bij jullie een mogelijk verband tussen beide te vinden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.