Robbi Lachmising stopt als directeur bij Surinam Airways(SLM)

37
Robbi Lachmising weg bij Surinam Airways(SLM)

PARAMARIBO, 7 mrt – Directeur Robbi Lachmising stopt als directeur bij Surinam Airways. Dat zei hij vanochtend zelf bij Ampie’s Radio ABC in gesprek met Biemla Gajadien. Het vertrek zou niet te maken hebben met berichten over problemen bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM). Het contract liep gewoon af en is niet verlengd. Dat is hem te kennen gegeven in een aangetekende brief die hem afgelopen zaterdag door een dame met kind op de arm gebracht werd, zei Lachmising.

Lachmising is al bijna 30 jaar verbonden aan de SLM. In juli 2016 werd Lachmising door de toenmalige minister van Transport Communicatie en Toerisme in Suriname, Andy Rusland, als directeur binnengehaald. Het was voor Lachmising zijn tweede termijn in de hoogste fuctie van SLM. Eerder was hij van 2000 tot 2004 directeur van de vliegmaatschappij.

Het contract van Lachmising zou begin juli 2017 verlopen maar werd toen verlengd tot januari 2018 en daarna tot april 2018.


37 REACTIES

 1. Vreemd gedrag dat hij een brief overhandigd heeft gekregen van een vrouw met een kind op haar arm? What a hell is that. Erg beschamend om dit zo te doen. Er wordt niet meer fatsoenlijk gepraat en bedank voor zijn inzet en diensten. Geen bloementje.
  Wat een onbeschofte vlegels.Zaken netjes afhandelen hebben zij ook geen kaas van gegeten.


  Maak melding

 2. De oerdomme ndper’ s blijven krijsen neks no fout. Het is een triest en somber vooruitzicht voor al die oerdomme ndper’ s, zowel dader en slachtoffer, benadeelde als beroofde zijn voor het grotendeels ndp stommelingen. Oma taki ndp staat voor nationale Dommen partij. Zeven jaren paars wanbeleid en hoor je die verarmde domme ndper’ s klagen. opa taki, no mang, integendeel zwijgen die oerdomme paarse stommelingen als het graf. Alleen binnenshuis, bij de buren of alleen in zich zelfs morren, klagen ze over de paarse achteruitgang, zonder let wel, zonde ddb en paarse rovers aan te wijzen als zijnde de schuldigen van hun paars corrupt rovend wanbeleid. Logisch toch, want het gros der oerdomme verarmde paars soso lobi ddb paria’ s bezitten geen logica. Ze zijn paars geindoctrineerd door de duivel ddb en zijn awariedomries Stef Anus Mejye en Misjiesosokaolo Dubai, dat hun afgod didibri rust, vrede en voorspoed zal geven. Oma taki, tot op heden, sinds 2010 merken wij te Abrabroki geen ene mars. Opa taki, maar wel dat Didibri en kornuiten zichzelf met het kruis hebben gezegend. Gigantische salarissen en toelagen naast allerlei concessies. Ondertussen schijten het gros der oerdomme ndper’s een paarse didibri drol, zoals die schizofrene psychopaat Pa – ranoide- Bo, die met een andere nickname Ludwig uitscheldt. Oma taki, niet Ludwig is een vloek, maar het gehele nationale Dommen partij met als hoofd didibri en als voetzool, alle verarmde ndp dommies. Hihi.


  Maak melding

 3. 2 verloren jaren voor de slm dankzij deze hypocriete corrupte bejaarde zakkenvuller die het leven van duizenden passagiers in gevaar heeft gebracht door een prutsbedrijf van zijn liefje voor een vermogen de belading heeft laten verzorgen en niet ingreep ondanks honderden klachten.

  Eigenlijk zou hij direct gearresteerd noeten worden wegens poging tot doodslag.


  Maak melding

 4. Deze foto kunnen ze op de ITB internationale toeristenbeurs in Duitsland gebruiken met als ondertiteling ‘Robbi de krijsende Babun aap uit de jungle van Suriname’.


  Maak melding

 5. De noodklok is ingeluid bij de SLM.
  Dit is wat liefde kan betekenen voor personen dat hun hersenen niet hebben gebruikt. Dit is ook zo’n vaderfiguur dat met een kind in het huwelijksbootje was gestapt.
  Jammer voor Robbi, men zegt liefde is blind.
  In elk geval Santuscha Raghoe heeft flink gebruikt gemaakt van de toen smoor verliefde Opa Robbi


  Maak melding

 6. opgeruimd staat netjes ; ik had al toch gezegd; schaft 2 boeing 777 van ongeveer 5 jaar oud!!! en je had 15 jaar flink mensen kunnen laten vliegen voor een redelijke prijs en bovendien had je de vliegtuigen mooi kunnen aflossen en vervolgens een nieuwe 777 kunnen kopen met de gemaakte winst!!! daarmee had je makkelijk de problemen kunnen opvangen en hoefde je niet telkens tijdelijk een andere vliegtuig te huren!!!


  Maak melding

 7. Het contract liep gewoon af en wordt gewoon niet verlengd.
  Dat kan. Hij of zij die de beslissing heeft genomen heeft hier natuurlijk al lang geleden de beslissing over genomen en echt niet op basis van hetgeen recentelijk naar buiten is gekomen.
  Toch?
  En daarom verwacht ik ook dat zijn opvolger zich al volop heeft verdiept in de problematiek en vandaag of uiterlijk morgen aan de slag gaat.

  Indien dit niet het geval is en er nog geen opvolger bekend is, dan is dit zeer merkwaardig te noemen
  Twee opties:
  1. De gegeven motivatie klopt voor geen meter
  2. Hij of zij die de beslissing heeft genomen is incapabel


  Maak melding

 8. Het probleem in Suriname is dat 90% of meer uit is op eigen gewin.Deze man is ook uitzondering op de regelen..Hij durft zijn ex openlijk te bevoordelen.Je moet toch weten dat je vraagtekens oproept.


  Maak melding

 9. Deze meneer heeft wel een aantal innovaties doorgevoerd in het bedrijf SLM: samenwerking met TUI; leasen nieuwe airbus; frequentere vluchten naar Miami; nieuwe vestiging SLM-kantoor in Amerika. Ik vind het niet kunnen dat hij op deze wijze wordt afgeserveerd. Dat vind ik ongepast.


  Maak melding

 10. Het was een hele ondoordachte actie om zijn ex bij zijn zaken te betrekken. Het neemt niet weg dat dit vriendjes politiek is en met mensen hun leven spelen. Dit gebeurt overal in Suriname en zal nooit verdwijnen.
  Kijk naar Bouta en consorten. De bevolking gruwelijk belazeren is hun vak.Wie trapt hier nog in? zeker de mensen met een laag niveau die het hoogste woord proberen te voeren en ook zij vallen door de mand.
  Wanneer je tegoed van vertrouwen bent zal je keer op keer bij de neus genomen worden.


  Maak melding

 11. Vind je het gek. Ex vrouw de hand boven het hoofd houden en flink geld laten maken. Veiligheid van passagiers deerde deze man niet. In feite moet hij strafrechtelijke vervolgd worden. Willens en wetens het in gevaar brengen van passagiers. Alle rapporten waren hem bekend over de onveilige situaties maar deed geen moer.


  Maak melding

 12. Lachmising weg terwijl de rest van de ONDESKUNIDIGE Paarse bende blijft rommelen in dit bedrijf ????

  TING DORO FU SRANANMANG WIKI !

  STOP DE PAARSE SLAVERNIJ !

  STOP DE CORRUPTIE EN HET LANGDURIG FAILLISSEMENT van SRANAN !!

  PS : HET LEVEN VAN VELE SURINAAMSE GEZINNEN EN MENSEN WORDT GRUWELIJK VERPEST !!!


  Maak melding

 13. Wie bedenkt dat, Een ontslag brief ontvangen van een dame met kind op haar arm. Ik denk dat het kindje ook een fopper in de mond had en de moeder slippers droeg. Beschamend maar ook wel komisch. Trouwens de Wereld wordt bestuurd door komedianten.


  Maak melding

 14. de laatste Surinamer met echt verstand van de luchtvaart verdwijnt. Wanneer verdwijnt de incapabele RVC????
  Ze zullen toch niet Pineut naar voren schuiven; of iemand van Abrahamsclan?
  Ben het eens met Smatje.


  Maak melding

 15. prof. Misababoi Smatje

  “de laatste Surinamer met echt verstand van de luchtvaart verdwijnt”.

  Je maakt grapje zeker…..

  De man is 78 jaar, is 20 jaar weggeweest en het eerste wat hij deed is het leven van zijn passagiers in gevaar brengen door zijn ex binnen te halen en haar 13.000 usd extra te betalen ten opzicht van het vorige beladingsbedrijf.

  Dan negeert hij 2 jaar lang rapporten in zake levensgevaarlijke toestanden veroorzaakt door dit incompetente beladingsbedrijf van zijn ex.

  Deze Lachmising was ook verantwoordelijke voor de SLM vliegramp omdat hij klachten negeeerde over de hem ingehuurde alcoholistische en niet gecertificeerde usa piloot slm vliegtuigen liet besturen.

  Deze man is een corrupte crimineel


  Maak melding

 16. geweldig henkmolenaar 1016.

  Super dat je alles beter weet. Je moet een geweldig leven hebben. Geef je uit voor de Surinaamse Nostradamus.


  Maak melding

 17. @henkmolenaar 2016
  Elk mens doet goede dingen in zijn leven en minder goede dingen, soms zelf hele slechte dingen.
  Smatje betoogt dat de betrokkene ook goede dingen heeft gedaan. Ja, dat mag wel ook wel. Immers het is je taak.
  De wijze waarop hij moet vernemen dat zijn contract niet wordt verlengd is echter niet netjes.
  Maar zo gaan we tegenwoordig met elkaar om.
  Soms neemt men de moeite geen eens om de ander duidelijk te maken dat het over en uit is. Dat moet je dan aanvoelen of zo? of zelf gaan vragen.


  Maak melding

 18. Beste Pico,

  Geloof me. Lachmising heeft al zijn oude matties uit de jaren 90 teruggehaald en heeft zelf ook bedrijven weggestuurd zonder enige vorm van fatsoen.


  Maak melding

 19. Alleen maar criminelen regeren het land. Het gros geplaats door de allergrootste aanbeden crimineel die de gehele natie de afgrond in zal brengen. En toch zwijgen, ook hier op het forum de ddb bezeten aanhangers. Oma taki, ze kunnen wel helpen maar willen niet inzien en luisteren naar de waarheid dat ddb de allergrootse crimineel is die ze aan de macht hebben geholpen. Nu ze lijden onder zijn wanbeleid, schamen ze zich ook niet op te komen voor hun rechten, ze laten al die paarse elite boeven met rust en zwijgen als het graf alsof er neks no fout is. Opa taki, misdadigers zijn gekozen door oerdomme debiele dwaze idiote verarmde ndp paria’ s. Ndp elites hebben geen geweten meer.


  Maak melding

 20. die Peggy is toch die zoveelste dochter van de moordenaar..

  hoe komt ze aan zo’n baan, zonder open solicitatie, voldoet ze wel aan de eisen van zo één functie, is ze capabel voor , heeft ze voldoende kennis kunde specialisatie maar we leven in s me en dus kan alles ..

  de gemiddelde lanti man/oema is werkelijk zo uit de straat geplukt en een top baan toegeschoven..

  elders lees ook, dat goed geschoolde mensen niet of geen werk kunnen vinden binnen het overheid apparaat..


  Maak melding

 21. @prof. Misababoi

  Goede opmerking. Door alle rook gaat iedereen voorbij aan de vraag of de RvC hier van op de hoogte was!!??
  Zo niet, dan functioneren ze niet naar behoren en zijn ze ongeschikt!!
  Zo wel, dan zijn ze ernstig nalatig geweest, verwijtbaar en moeten ze opstappen!!


  Maak melding

 22. Een geschoold volk met enig moraal besef kiest nooit 2 x een moordenaar als president.

  Wat overblijft voor topfuncties zijn corrupte ja-knikkers zonder enige vorm van opleiding, deskundigheid of eergevoel


  Maak melding

 23. Prof Misiboi

  Al mijn voorspelling inzake Bouterse regime zijn stuk voor stuk uitgekomen..

  Zo ook mijn voirdpelling van paar jaar terug dat de koers van de srd tov de euro van 1 op 3.20 door corrupte en wanbeleid zou uitkomen op 1 op 10.


  Maak melding

 24. OFF Topic:

  Het verbaast mij niets dat niemand op de barricade klimt om zijn misnoegen te uiten dat de kinderen in de verre oorden niet naar school kunnen gaan omdat de OBS nog steeds niet is betaald.

  Was het Wilgo Valies geweest die de leerkrachten had opgeroepen om de schooldeuren te sluiten omdat de overheid zijn belofte om te betalen weer niet was na gekomen dan was het hek van de dam.

  Valies had de wind van voren gekregen van Jan en Alleman.

  Ik hoop dat de Dek O Loog Maisha van Stree gaat ondersteunen. Deze 2 jonge mensen zijn in staat Suriname uit de blubber en al het gestolen geld terug te halen.

  Dek O Loog: Ga Maisha alsjeblieft helpen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.