zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEconomiePresentatie rapport over agrarische sector in Suriname

Presentatie rapport over agrarische sector in Suriname

-

- Advertisement -

Vorige week heeft de presentatie plaats gevonden van het rapport ‘Assessment of the MSME in the Agriculture Sector of Suriname: A study of 5 (sub)sectors in 4 districts’. Dit rapport over de agrarische sector in Suriname is het resultaat van een samenwerking tussen Suriname India Investment & Trade Promotion Organization (SITPO) en Suriname Business Forum (SBF) met co-financiering van de Ambassade van de Republiek India in Suriname.

- Advertisement -

Deze samenwerking is een studie naar de behoefte van Micro-, Kleine – en Middelgrote bedrijven (MSME’s) die actief zijn in de land- en tuinbouw, kippenteelt, veeteelt, bijenteelt en visserij in de districten Wanica, Para, Commewijne en Saramacca.

Op dinsdag 5 maart 2018 was er een lunchmeeting onder leiding van Ambassadeur Satendar Kumar van India tussen leden van de business community in Suriname met retired Ambassadeur Debnath Shaw en Rahul Israni van WAPCOS Limited uit India. WAPCOS valt onder het Ministerie van Water Resources die in alle delen van India en in meer dan 60 landen projecten uitvoert op de gebieden watermanagement, energie en infrasctructuur.

WAPCOS is bereid om ondersteuning te bieden aan Suriname om investeringsprojecten uit te voeren op hun vakgebieden ter diversificatie van onze economie en versterking van de agrarische sector. Op de foto een delegatie bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in Suriname.6 REACTIES

  1. ????? conclusies/aanbevelingen die uiteraard niet zullen worden opgevolgd? Omdat wij Surinamers alles meer veel beter weten!! Daarom gaat de En D Pee weer winnen.


    Maak melding

  2. Maar mevrouw de voorzitter; papier is geduldig maar de werkelijheid ziet er helaas anders uit .Wij hebben niet aan rapportpapieren en hongerige mensen gaan stelen om te eten. Dank u wel mevrouw de voorzitten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.